ljubusumje ali kaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mah dolga zgodba je bla to, tko, da čist preveč okoliščin, ki so pač prispevale k tem, da sva ostala skupaj...pač to je bil nekak sum zadev, sam ni vse tako lahko kot se sliši. Verjemi, če bi mi prijateljica povedala to kar sem zdejle sama napisala bi ji rekla naj pusti kretena, samo ko si sam na tem, pa ni več tako lahko. On je bil pred mano čist druga oseba, ko pa mene ni bilo pa čist drugi svet, ki sem ga naključno odkrila. Zaupanja nisem imela čisto nič več vanga, verjemi še po tolikih letih se vsak dan trudi, ga dobiti nazaj...pač sem imela zaupanje v najino ljubezen in sva šla čez to...samo lahko pa ni bilo definitivno ne.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
men pa moj mori zarad FB, pa nimam nč tazga gor, sam pogovore s kolegicam pa tko use za zajebancijo. Ker pač on ni internetni človek, ne mara forumou in FBjou, in MSNjou, ker se mu zdi to potrata časa, to še ne pomen, da tut jz nesmem gor viset. Kaj pa on k gleda skos tist avto.net pa kr ena orodja pa omare,pohištvo, a to je pa kej bolš??
Drugač pa tole z drobimi ustnicami ne bi blo kritično, če bi napisu u smislu: kva si huda haha , čist maš hude ustnce hahahaha - tkod elajo kolegi, pač sue na hec obrnejo pa ne napišejo na tok resn način.
Dobr da moj nima neki kolegic, zato pa men mori k mam kolege. Po njegovo je to kao drugač?? HHmmm ne, ker pr tipih se hitr kej razvije, pr nas se pa ne more, ker mamo za kolege take tipe k te ne prvlačjo, nekak?
Drugač pa tole z drobimi ustnicami ne bi blo kritično, če bi napisu u smislu: kva si huda haha , čist maš hude ustnce hahahaha - tkod elajo kolegi, pač sue na hec obrnejo pa ne napišejo na tok resn način.
Dobr da moj nima neki kolegic, zato pa men mori k mam kolege. Po njegovo je to kao drugač?? HHmmm ne, ker pr tipih se hitr kej razvije, pr nas se pa ne more, ker mamo za kolege take tipe k te ne prvlačjo, nekak?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ očitno res nekako tako. tudi jaz to ne štekam. saj vsak človek je karakter kakršen pač je. in če se vam fantje tako obnašajo na fb potem tudi sicer niso daleč od tega.
meni moj tega nikoli ne bi naredil. tako kt je ena že prej omenila. moj meni govori komplimente: "danes si pa čist sexi, kot vedno", "očke imaš noro lepe" ipd.
s kakimi tipi ste ve skupaj???
meni moj tega nikoli ne bi naredil. tako kt je ena že prej omenila. moj meni govori komplimente: "danes si pa čist sexi, kot vedno", "očke imaš noro lepe" ipd.
s kakimi tipi ste ve skupaj???
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
nikoli ne reci nikoli... ne mislim nic slabega, sam...
ma ja vrag je ta facebook, pa fantje zgleda to bolj na izi vzamejo jst pa itak da ne. izpade isto kot da bi bla jst zravn pa bi on njej reku kok mas lepe ustnice al pa kej.
eehh...
ma ja vrag je ta facebook, pa fantje zgleda to bolj na izi vzamejo jst pa itak da ne. izpade isto kot da bi bla jst zravn pa bi on njej reku kok mas lepe ustnice al pa kej.
eehh...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
jez pa mirno napišem bilokermu frendu da ima dobr geštel, če ga ima seveda res. Hm.
Avtorici problema pa priporočam tole temo, od konca 9. strani naprej:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=120
Avtorici problema pa priporočam tole temo, od konca 9. strani naprej:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=120
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
messfox - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2008
- Kraj: Nebesa
moj tudi skoz neke nove ženske dodaja, ki jih ne pozna, takoj ko vidi, da je skoraj gola jo doda. prej je komentiral slike in ne vem kaj še vse, mi je počil film in sem mu rekla, da tako ne gre. parkrat sva se skregala zaradi tega, zdaj se je umiril s komentiranjem, dodaja še vedno, ampak ok. on je kot neka ženska, ki rada ogovarja, tako da mu pustim dodajanje žensk. gledal jih bo na cesti ali pa na facebooku. a niste pomislile da bi si lahko ustvaril račun z lažnim imenom in priimkom?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
keepsake napisal/-a:jez pa mirno napišem bilokermu frendu da ima dobr geštel, če ga ima seveda res. Hm.
Hmm, ja Pr men je podobno; na FB sicer nisem nevemkako aktivna, ampak moj tip točno ve, kateri od kolegov oz. znancev je men pač dober dec in vizualno všeč, pa nimava zaradtega nobenih problemov; enako je tud moj že za enih par reku, da so dobre babe...
A je drugač, če ne napiše tega nekam na vidno mesto, njegove misli pa ostajajo enake??
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
jaz bi tudi bla jezna če bi dal kakšne takšne opazke na fb. sicer sma oba gor, ampak nima ne on in ne jaz dobenih takšnih gor, sicer mislim da ni taki človek, da bi neke komentiral, to sem mela bolj z bivšim probleme.
moj je tud ljubosumen, če mi keri kaj komentira al pa če že mam na msnju kakšno boljšo pa ne preverzno sliko gor to je že prav zoprno.
nimam pa nič proti če kdaj kaj pokomentira na cesti saj tud jaz pogledam za drugimi, ampak moški včasih zante tako ooočitno bulit.-ne gledat to me kdaj zmoti, mu rečem samo da ti nejo oči na njej ostale
al pa obratno.
glede tvojega problema, hmmmm....
ne vem, meni je bivši tudi obljubljal ne vem, da se nebo več meno z eno bivšo, pa se glih tak je, na skrivaj, pol enkrat sem mu našla shranjene pogovore z eno kaj vem kero, kako je seksy, pa da bi se lahko kaj dobla pa itd...da mi je dekl dvignlo, no saj zato je moj bivši , ker me je tudi varal, skoraj vsa 4 leta, sama sem to dojela ko sem ga zraven dobla, da kaki k***** je.
jaz mislim, da v resničnem življenju zna bit tvoj frajer tudi taki, pač po lastnih izkušnjah, kaj se tega interneta tiče...tako da ga le v roke vzami , se pogovori in ne pusti da te tako spreobrne, da pol misliš sama da delaš neko paniko..a-a, daj mu vedet da te moti, vprašaj ga kako se bi počuto da bi ti komentarje dajala, ali pa jih tudi daj kakšnemu kao kolegu, ki ga ne pozna...tak probaj...jaz tak nardim ponavadi in pali.
moj je tud ljubosumen, če mi keri kaj komentira al pa če že mam na msnju kakšno boljšo pa ne preverzno sliko gor to je že prav zoprno.
nimam pa nič proti če kdaj kaj pokomentira na cesti saj tud jaz pogledam za drugimi, ampak moški včasih zante tako ooočitno bulit.-ne gledat to me kdaj zmoti, mu rečem samo da ti nejo oči na njej ostale
al pa obratno.
glede tvojega problema, hmmmm....
ne vem, meni je bivši tudi obljubljal ne vem, da se nebo več meno z eno bivšo, pa se glih tak je, na skrivaj, pol enkrat sem mu našla shranjene pogovore z eno kaj vem kero, kako je seksy, pa da bi se lahko kaj dobla pa itd...da mi je dekl dvignlo, no saj zato je moj bivši , ker me je tudi varal, skoraj vsa 4 leta, sama sem to dojela ko sem ga zraven dobla, da kaki k***** je.
jaz mislim, da v resničnem življenju zna bit tvoj frajer tudi taki, pač po lastnih izkušnjah, kaj se tega interneta tiče...tako da ga le v roke vzami , se pogovori in ne pusti da te tako spreobrne, da pol misliš sama da delaš neko paniko..a-a, daj mu vedet da te moti, vprašaj ga kako se bi počuto da bi ti komentarje dajala, ali pa jih tudi daj kakšnemu kao kolegu, ki ga ne pozna...tak probaj...jaz tak nardim ponavadi in pali.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js mam podobne probleme, samo da se gre samo okol ene določene punce. Rekel mi je že, da je zelo luštna [veliko to ponavlja] in da je ful kul in ne vem kaj še vse. In potem je prešlo že na to, da sem mu rekla, da sem ljubosumna in mi je celo rekel, naj kar bom vsaj malo. Potem pa, ko sem se razjezila je začel govort, da sem itak jaz samo njegova in da me ma rad in ne vem kaj še vse.
Zna biti zelo annoying, ampak jaz mu enostavno ne morem dopovedati, da me to prekleto moti. Oziroma sem mu to že miljonkrat rekla, vendar se mi samo smeji.
Mah.
Zna biti zelo annoying, ampak jaz mu enostavno ne morem dopovedati, da me to prekleto moti. Oziroma sem mu to že miljonkrat rekla, vendar se mi samo smeji.
Mah.
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
st realno vem da je vse skupi samo internet.. me pa moti dejstvo da je moj bivši partner ravno tko komentiral. In glej ga zlomka enkrat je pustil okno od FBja odprto ravno na strani ko je čvekal s svoji frendico. Bili so stavki v stilu "kaj bi drug drugemu delala itd." njegov izgovor je bil: če bi hotu kej met z njo bi že imel????
wtf? četud gre za filanje ega je men vse skupi zelo nespoštljivo. Jst nikol ne bom šla nekomu pisat "kva maš hudo rit, smajl whatever" če tega resno ne mislim. Glede na to da imaš verjetno s partnerjem tudi kakšne skušne prijatelje, pa čeprav samo na virtuali se mi zdi res gnilo od tipa da kaže celmu svetu kak kretenski fukfehtar je in kako te ne spoštuje! ne morm druzga rečt.. takšni osebki s emen smiljo. filanje ega pa dej mona nared kej konkretnga zase ne pa se filat tm na nekih bednih komentarjih in slikah...
naj se sliši še tako neumno ampak zadeva je daleč od tega da bi bila nedolžna. No sej zato je pa moj bivši BIVŠI.
zdej sm pa najdla srčka k ma isti pogled na svet in mi je noro fajn
wtf? četud gre za filanje ega je men vse skupi zelo nespoštljivo. Jst nikol ne bom šla nekomu pisat "kva maš hudo rit, smajl whatever" če tega resno ne mislim. Glede na to da imaš verjetno s partnerjem tudi kakšne skušne prijatelje, pa čeprav samo na virtuali se mi zdi res gnilo od tipa da kaže celmu svetu kak kretenski fukfehtar je in kako te ne spoštuje! ne morm druzga rečt.. takšni osebki s emen smiljo. filanje ega pa dej mona nared kej konkretnga zase ne pa se filat tm na nekih bednih komentarjih in slikah...
naj se sliši še tako neumno ampak zadeva je daleč od tega da bi bila nedolžna. No sej zato je pa moj bivši BIVŠI.
zdej sm pa najdla srčka k ma isti pogled na svet in mi je noro fajn
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov