Ljubosumne ženske

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2376
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 19. Apr. 2007 17:27

Sej ne prosm za kšn nasvet, ampak me bol zanima, če se je vam tud kej tazga kdaj dogajal, ker sm trenutno čist ogorčena, kašni bolni ljudje obstajajo na tem svetu :?

Na šihtu mam enga sodelavca, kao težki je*ač, mel je že ful žensk, tud z velik sodelavkam se je že zapletu. Itak je probu tud pr men, ampak nism hotla in sva pol postala bol kolega (vsaj iz mojga stališča), se pogovarjava, kšna zajbancija pade pa to, npr. pride do mene in me recmo objame (ampak to tko za foro čez ramena), ugl. dost se družva no (itak se vsi družmo, ne sam midva)...pač mava tak odnos, za moje pojme prijateljski. Tud k sva se srečala izven službe sva šla na pijačo, pa tko...pa moj tip za vse to ve in ni blo nobene panike.

No bla sm čist u šoku, k me prej kliče ena ženska pod skrito cifro in mi reče, da je njegova ženska, da nej ga pustim pr mir, da ga ne smem tud pozdravt al pa pogledat, ker ona tm pozna dost folka in ji bojo vse poročal, pol mi je pa zagrozila, da bo mojmu tipu povedala, da se kurbam (njen izraz!) z njenim tipom :eek: :eek: :eek:
Men ni blo nč jasn, pa sploh ji nism mogla nč rečt, ker mi je pol dol vrgla. Jst ne morm vrjet, da obstajajo take psiho ženske, da počnejo kej tazga in se tkole ponižujejo zarad enga tipa. In če se bo zdj spravla name, mi res še lahko nardi kšne pizdarije. Dobr, za mojga tipa me ne skrbi, ker itak, da men vrjame in mu nč ne skrivam, ampak tko v službi recmo...Sploh ne veš, kaj narest. Pol me je še 2x klicala in se sploh ne oglašam več. Upam, da bom mela mir pred njo, ker res neb rada mela kšnih scen.

Seveda sm se pol pozanimala pr njemu, kaj je blo to in on prav, da nima ženske, da je to ena, k je neki mel z njo, zdj ratala čist obsedena z njim in mu take scene dela.

Jst ne morm vrjet, kašn bolan folk obstaja in kva vse počnejo v veri, da jih bo pol nekdo hotu met. Pa to ni moja prva taka izkušnja, sm že mela probleme zarad bolestno ljubosumnih žensk, pa zmer brez razloga...neb rekla, da bi keri tipa prevzela al pa kej mela s kšnmu. Ni mi jasn, jst se raj fentam, k da bi šla eni ženski tm grozit neki in jo napizdevat, nej pusti mojga tipa pr mir. Sj ja sam ve, kaj dela.

Kva si pa ve/vi mislte o tem???
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1227
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 19. Apr. 2007 18:20

Jst pa sploh ne bi resno jemala te ženske, ker je čist očitno da je ženska obupana, ker ga ne more met in se zato spravlja na vsako, ki ima kakršen koli stik z njim.

Kar se pa tiče teh groženj, pa tudi ti njen nazaj zagrozi, da jo boš prijavila zardi takih klicev, ker po zakonu ti ne sme nihče na kakršen koli način grozit.

Kar se pa na splošno ljubosumnih žensk tiče, pa z njimi nimam pretiranih opravkov oz. če bi mela bi jim jasno povedala, da če majo kaj za razpravit, naj to razpravijo s tipom, mene pa naj pustijo pri miru.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1576
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 19. Apr. 2007 18:50

men so take zenske grozne,...se za kolegice jih ne bi mela..
en tip mi je govoru da njegova biusa mu je jemala kes pa telefon pa to da kao ni mogu it s KOLEGI na pir...uglavnm bedne so
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1494
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Apr. 2007 20:27

Ma ja to so ene zmešane babe, niht sekirn ;)
Mene je tudi enkrat eno ženšče totalno razpizdeno klicalo, češ dej pust mojga tegapatega pri miru, kaj maš ti ga za klicat itd. Medtem ko sva mela midve več kot onadva kadarkoli. V tistem času je blo vse neki na pol, sploh nisva bila par takrat, ona je očitno mislila da sta onadva poročena al kaj jst vem. Grozila mi je da ve kje sem doma pa take bedarije. Jst sm sam uno dej baba spoki mi s takimi.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7076
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Apr. 2007 20:29

naredi preusmeritev vhodnih klicev na številko psihiatrične bolnišnice...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 19. Apr. 2007 20:58

ah, take se mi lahko samo smilijo.

poznam primer, ko je bila ženska v resni zvezi s tipom pa je napadla drugo, ker je ta imela avanturo z njim - dve leti preden je ta ta prva ženska sploh začela hoditi z njim. no, v resnici avanture ni bilo in sta ta druga in tip samo bila zelo dobra kolega...

patetično :roll:
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 572
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 19. Apr. 2007 21:22

ja tud jaz poznam podoben primer, ko je mojo sošolko klicala punca od bivšega in ji težila zakaj ga ne more prebolet?! ona pa že pol leta z drugim tipom srečna... samo mi ni jasno, a te ženske nimajo nobenega dostojanstva?
čisto res, pomilovanja vredno.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Apr. 2007 21:36

ohja LOL, kok pa je stara, tlinajst?
Take zadeve se, če se že, počne v osnovni šoli...
očitno da v vaši službi obstaja še ena, al pa več žensk, katere so tud malce ljubosumne, če nebi ble nebi dajale tolk pozornosti na kej tazga...tko je v službah, povsod so same kače, povsod samo škodujejo :roll:
drgač pa nevem kaj ti lahko ona pizdarijo v službi nardi, razen če ni ktera od višjih njena kolegica, pol se lahko kej zaserje...nevem, jst bi sama sebe nekak zaščitla, v primeru da se dobro razumeš š šefom, in že prej sporočila da nebi blo kakšnega problema...verjetno pa da bo kdo zihr delal na tem, da te spravi ven iz službe....moteni ljudje pač :roll:
Jst bi zanalašč še bolj hodila z njim na pijačo in se obnašala kot da sta tanajtahuj kolega..Naj jo razžre.. :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3779
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Apr. 2007 21:48

*purple* napisal/-a:ohja LOL, kok pa je stara, tlinajst?


a-a, jšt šm štala dve leti pa pol in sm čist plidna punčka, šam ta fantk mi je tolk všeč, da pol težim punčkam, k so kakorkol povežane ž njim...
jao :roll:
ampak nikol ne bom razumela žensk, k nimajo s tipom nč in težijo ženskam, da nj ga pustijo pr miru.
ok, če bi bla njegova ženska, bi še razumela nekak, čeprou taka ljubosumnost je res že bolana no.
yazmeen, jst se na tvojem mestu ne bi preveč sekirala, sploh če temu tipu lahko zaupaš in verjameš, da to pač res ni njegova ženska. ker ti itak nč ne more, edino kar lahko storiš, je to, da pokličeš rešilca pa nj jo pridejo iskat, ti ji pa zrihtaš napotnico za umobolnico, kar očitno ne bo težko.
sam žalostno je to, da je takih žensk ogromn preveč. no ja, pa moške izjeme se tud najdejo :eek:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 566
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 19. Apr. 2007 21:51

Bolestno ljubosumne ženske se morajo ornk pogledat v ogledalo in ugotoviti, kaj za vraga jih o njih samih tako blazno muči, da na ta način na drugega človeka prenašajo svoje frustracije. Seveda je to zelo hudo, tudi zgoraj opisani primeri so seveda smešni in si jih človek težko predstavlja, samo takim ženskam tudi ni lahko oz. so že kar malo samouničujoče.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 641
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 19. Apr. 2007 22:15

Takele ženske so pa res bolane in predvsem mi ni jasno, da se grejo tkole ponižat ... jst sm bla zlo ljubosumna še neki časa nazaj (zdej sm si te stvari pošlihtala u glavi in me je prou sram, k pomislim kok sm bla težka :oops: ), ampak kej tazga mi pa na kraj pameti ne bi padl tut če bi zvedla, da ma kkšno drugo ... mislm tega pa res ne razumem in to ni ljubosumje, ampak morš bt kr ornk kepnen, da tkole težiš :?
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 171
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 20. Apr. 2007 7:32

Čisto tako, by the way - enostavno ne morem bit tiho. :wink: Zanimivo mi je brati poste nekaterih forumašic ker v eni temi vztrajno zatrjujejo, da kako so bedne ljubosumne ženske, ki težijo drugim ženskam, v eni drugi temi pa na veliko govorijo čez te hudičeve babe, ki težijo njihovim tipom in jim nikakor ne dajo mir, njihovi fantki pa seveda nč krivi.

Čist tko - če bi sem pisala una ženska, ki je težila yazmeen, bi sigurno rekla, kako ena teži njenmu tipu in kako bo obračunala z njo.... To sem pa že večkrat slišala tukaj na tem forumu.... :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 20. Apr. 2007 10:19

OJOJ, kera bedna situacija. Jaz bi rekla temu tipu za njeno cifro, pa bi njo poklicala, pa bi ji rekla lej, vem kdo si, jaz s tem tipom nimam NIČ, tako da mi dej TAKOJ mir, sicer te bom prijavila na policijo.


(keri sam res... enkrat kako se lahko druge tako ponižujejo, enkrat kako bi na gobec uno, k se mota okol njihovega tipa... hehe)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1119
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 20. Apr. 2007 12:47

Jaz bi tudi malo povzdignila glas, ko bi me naslednjič klicala, al pa bi kr jaz njo (če bi mela cifro) in bi pač končala to oslarijo. Sovražim takšne ženske in me silijo na bruhanje.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1171
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 20. Apr. 2007 13:00

Se je dogajalo pa še se bo.Ženske,ki imajo takšne moške veš da nekaj ni ok,če te skoz vara one pa nič.Očitno mislijo
,da moški ni nič kriv,da ga ženske omamijo,potem pa posilijo.hehe

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]