Ljubosumna na njegovo mamo?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a T@r@ » 30. Okt. 2008 14:15

Se mi zdi, da gre tukaj za Ojdipov kompleks-
nezavedna seksualna želja in ljubezen dečkov do mame.
Sicer sem pa mnenja, da to presega vse meje..
Saj ni 4-letni otrok, ampak odrasel moški, kateri ima vendarle svoje življenje, oz. bi ga moral imeti.
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 30. Okt. 2008 14:21

Vidim, da nisem jaz preveč ljubosumna in da imam prav, ker se mi to ne zdi normalno.
Bom kar vse zdruzila v ta post, da ne bom na vsakega posebej odgovarjala.
Ona dva zivita v bloku v 2,5 sobnem stanovanju, on ima svojo sobo in tudi tv ima v sobi, ampak gleda najveckrat tv kar pri mami, potem gre tja spat, ker tam najlazje zaspi..Mislim haloo! Skupaj sva 1 leto in cedalje bol opazam njun odnos na zacetku se mi se ni zdelo tak hudo , zdaj pa je cedalje slabse in bolj ko opazujem bolj slabo mi je..Poleg tega je problem v tem, da se midva ce odmislm to z mamo razumeva res odlicno, ne kregava se, vse si pomagava, dosti časa preziviva skupaj v glavnem odlična zveza, ampak ko pa pomislim, da ko pride domov sam brez mene in da bo takoj zopet mama, bi pa najraje poklical in rekla konec je….Tudi z njegovo mamo se res vec kot odlično razumeva in zanimivo je tudi to, da ona njemu govori, kdaj se misli preselit k meni ( imamo veliko hiso) in kdaj misliva imet otroke, da bi ona ze rada postala babica….Zato vsega se toliko bolj ne razumem. Mogoče se bo vam zdelo noro ampak tudi jaz sem ze pomisla na to, kaj delata ko sta sama?! Ker 6h skupi ali cez noc bit v bloku in ne v tako velik stanovanju…Ne vem, rada ga imam ampak počasi bo konec mojega poterplenja in mu bom res rekla, da to ni normalno in mislim,da to zelo kmalu. Aja da se definiram napol naga on: boksarce in kr. majca ( vcasih se kr.majca ne) ona: sp.hlace in majica ( no taksna vedno hodi po stanovanju) in v tem pac greta tud spat ali pa gledat tv…

Hvala vam za poste oz. vasa mnenja, ker vidim da se vasa mnenja ne razlikujejo od mojega…
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 30. Okt. 2008 22:03

vse skupaj je res ful čudno in presega mejo normalnega. razmisli, če si pripravljena da bo tvoj fant vedno zelo navezan z mami in da bo ona vedno v vajinem življenju.tud če se odselita to sploh ne pomeni, da ne bo tako kot je (edino spala ne bosta v isti postelji).
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 31. Okt. 2008 1:36

a je grk? :D če je grk, potem je to nekaj najbolj normalnega hehe

če ni grk ... tako razmerje med matero in sinom ni zdravo niti normalno ... vprašanje, ki pa me zanima je, zakaj vztrajaš z njim?
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 31. Okt. 2008 2:38

ma lej..nekej morš ukrepat. Tole ni normaln. Ampk ne sedanje stanje. Predstavljej si vaju, če sta že tok resna, pa če se mata tolk fino v zvezi pa, da se razumeta, .... da bosta enkrat mogoč šla korak dalje - to pomen, da bosta skupej žvela mogoč imela kakšnga otroka, dva..takrat si zamisl stiuacijo z njegovo mami!! Spomn se..kolk je zdej naješno useskp, kaj šele pol. Mogoč da bosta žvela skp, bosta mela fajn plejs za žvet a mtka bo skoz po vajini hiši skakala pa po možnosti hotla prat cunje pa pomivat svašta pospravljat po stanovanju, sam za to, ker hoče svojga sinčka razveselit pa pokazat, da je še živa, ker nima tok naklonjenosti več odkar je njen sinček šu od doma..on bo pa vesel, ti boš pa odpirala omare pa se skrivala za njim pa delala gadne face, sam za to, da bi lažje žvela iz dneva v dan..?

to je edn izmed primerov razpleta te zgodbe..obstaja jih ogromn.
... ι αм ωнαт ι αм ...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 31. Okt. 2008 10:38

Uf, tale odnos je pa kr preveč pocukran. To tudi meni ne bi bilo všeč. Ampak ne morš bit tiho no, povej mu. Pa če bo užaljen al pa ne.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 31. Okt. 2008 12:24

Jaz nevem, a nekateri se s partnerjem ne pogovarjate?
Meni se to ne zdi normalno, ampak kako pa naj on ve da ti to ni vsec, ce mu ne poves jasno?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Okt. 2008 12:37

Jah, boljše vprašanje je, kako to povedat. Verjetno nas večina živi v prepričanju, da so naši odnosi s starši popolnoma normalni, njen tip tudi (sicer se z mamo ne bi tako vedla). A ti ne bi nič zabodeno pogledala, če bi ti fant rekel, da je tvoj odnos z očetom bolan?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 31. Okt. 2008 12:39

missy*
ja valda da se pogovarjajo, sam včasih pride do situacij ko je težko povedati partnerju.
še posebej če te npr. nekaj moti na njem in morš najprej najdt, pogrutnat način kako mu to povedat, d ne bo prizadet!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 31. Okt. 2008 12:42

Ja nevem, meni se ne zdi nic tesko mu povedat, pa naj bo karkoli. In tudi, saj ni otrok, da bi bil uzaljen za vsako stvar...dobro, zgleda da vi na te stvari gledate drugace...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 31. Okt. 2008 12:47

missy* napisal/-a:In tudi, saj ni otrok, da bi bil uzaljen za vsako stvar..

Pomoje pa so taki mamini sinčki užaljeni (in to še kako), če jim kdo reče, da mu ne paše, da sta toliko skupaj ali karkoli pač :wink: Meni bi bilo pomoje težko povedat osebi nekaj takega, sploh po tem, ko sta že tako dolgo skupaj.
Sicer pa, za mene velja, da vedno na začetku vem, v kaj se zapletam in če bi me na začetku to toliko motilo, bi mu takrat povedala, ne pa zdaj - brezskrbi, takrat bi bilo vse dosti bolj enostavno :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 31. Okt. 2008 13:02

A lahko ma človek tak odnos :eek: .
That sux in taki tip pr meni nima pet procentu šans. Fuj.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 31. Okt. 2008 19:03

Ta odnos je v meni vzbudil začudenje.Kako,da ima fant,pri 27ih še tak odnos do svoje matere,kot,da bi štel pol in več let manj,kot jih šteje v resnici?
Ne razumem niti,zakaj mama hodi po stanovanju napol gola,oziroma pomanjkljivo oblečena?Kaj sporoča s takim vedenjem?Morda podzavestno želi ugajati sinu?
Nevem sicer zakaj gre,samo ugibam,ker mi je to resnično čudno?Četudi,gre morda za povsem nedožno stvar,meni tako vedenje ni sprejemljivo.Sem mnenja,da bi morala biti meja med starši in otroci,kar se tiče telesnih stikov,zarisana bolj jasno,kot med ostalimi odnosi.
Glede na to,da se s fantom,dobro razumeta,bi na nežen a jasen način želela razlago,kaj občuti,ob vseh teh poljubih,pozdravih,pozornosti...
Če imaš tudi sama trden in pristen odnos s starši,bi mu svojega postavila za vzor,da imaš pač svojega očeta rada,vendar si več kot toliko,ne želiš od njega.
Moti me tudi to,da onadva svoj odnos predstavljata kot popolnega in,da se jima tak način izkazovanja naklonjenosti zdi normalen.
Glede na to,da ima tvoj fant še sestro,bi bilo zanimivo prebrati,kako se ujameta onidve.
Karkoli boš že storila,ti želim veliko sreče.Bojim se pa,da bo prav ta ljubeča mama,pokazala zobe,ko se bosta ti,ali tvoj fant zoperstavila proti njej.Res bi bilo zanimivo slišati,kako bi se odzvala,ko bi fant naznanil,da se seli k tebi.Upam,da se motim v svojem razmišljanju.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 31. Okt. 2008 19:10

PeggySue* napisal/-a:...Bojim se pa,da bo prav ta ljubeča mama,pokazala zobe,ko se bosta ti,ali tvoj fant zoperstavila proti njej.Res bi bilo zanimivo slišati,kako bi se odzvala,ko bi fant naznanil,da se seli k tebi.Upam,da se motim v svojem razmišljanju.

Menim, da se bo fant zelo težko zoperstavil svoji mami oz. se sploh ne bo. Tud, če bi ji povedal, da se tebi to ne zdi normalno (ker sam verjetno ne misli tako), bi ga mama najverjetneje začela šuntati proti tebi in verjamem, da bi ji uspelo, glede na to, kakšen vpliv ima nanj.
Ti mu vsekakor povej kaj si misliš, vendar ne pričakuj, da se bo kaj spremenilo. Če s fantom misliš resno, potem poskušajta iti živeti skupaj bolj stran od njegova mame, čeprav tud to dvommim, da bi se fant strinjal, ker je očitno več kot preveč navezan nanjo in njegova želja bi najverjetneje bila, da še ti živiš tam in boste srečna družinica :roll:

Poskusi se vsekakor pogovoriti, če ne bo šlo, pač ne bo šlo in se boš potem odločila, kako naprej.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 31. Okt. 2008 19:12

jullia_ napisal/-a:Jah, boljše vprašanje je, kako to povedat. Verjetno nas večina živi v prepričanju, da so naši odnosi s starši popolnoma normalni, njen tip tudi (sicer se z mamo ne bi tako vedla). A ti ne bi nič zabodeno pogledala, če bi ti fant rekel, da je tvoj odnos z očetom bolan?

Js vedno prisegam na direktnost...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]