Ljubosumna na njegovo mamo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
valy_baly - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
Ok ta je pa res čudna situacija
Jaz sem ful navezana na očeta, pa ne bi nikol takih zganjala.
Moje mnenje je, da ga ne boš mogla spremenit in bi bilo verjetno pametno zaključiti s to zadevo.
Jaz sem ful navezana na očeta, pa ne bi nikol takih zganjala.
Moje mnenje je, da ga ne boš mogla spremenit in bi bilo verjetno pametno zaključiti s to zadevo.
Izkušnje so najboljša šola. Samo šolnina je zelo draga( Sartre)[/i]
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
skor nism mogla verjet ko sem brala post od Nency.
pr 27ih v postli s svojo mamo?? bolano do konca, res.
zdj ne vem a te moti "samo" to, se drugač v redu razumeta?
če je zveza gut, bi mu povedala kaj me moti in seveda pričakovala, da zaključi s takim obnašanjem, če pa škripa tudi na drugih področjih, bi z njim prekinila...
pr 27ih v postli s svojo mamo?? bolano do konca, res.
zdj ne vem a te moti "samo" to, se drugač v redu razumeta?
če je zveza gut, bi mu povedala kaj me moti in seveda pričakovala, da zaključi s takim obnašanjem, če pa škripa tudi na drugih področjih, bi z njim prekinila...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Edina rešitev je, da se odselita v skupno stanovanje, stran od njegove mame (če sploh imata take plane). Dokler bo pri njej, pa se bodo dogajale čudne stvari. Mama bi si lahko našla ljubimca in pustila svojemu sinu malo dihati. On se verjetno sploh ne zaveda, kako čudno je vse skupaj..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
SSarchy napisal/-a: On se verjetno sploh ne zaveda, kako čudno je vse skupaj..
Se strinjam s tem. On najverjeteje pri vsem tem vidi čiso normalno stvar, da je pač z mamo malo bolj povezan in se mu to ne zdi nič narobe.
Ampak se strinjam z ostalimi, da je ta stvar čudna in te razumem, da se ob vsem tem čudno počutiš.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Spanje v isti postelji in pretirano poljubljanje, se mi zdita čudaška.
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
Nency... za moje pojme je tak odnos med mamo in sinom skrajno bolan...
pri taki navezanosti kot jo omenjaš, se vse bolj zdi (vsaj meni), da obstaja sum incesta... takih primerov ni veliko, je pa dejstvo da tudi to obstaja. sinovi postanejo odvisni od ljubezni svojih mater, le te nadomestijo bivšega partnerja v življenju, s svojim moškim potomcem. le ta je namreč najboljši približek tega, česar pomanjkanje čuti.
jaz osebno se nebi žrtvovala in se ukvarjala s takim primerom... škoda časa in živcev - razmerje s takim partnerjem pa nebi nikoli bilo z "rožicami postlano"...
pri taki navezanosti kot jo omenjaš, se vse bolj zdi (vsaj meni), da obstaja sum incesta... takih primerov ni veliko, je pa dejstvo da tudi to obstaja. sinovi postanejo odvisni od ljubezni svojih mater, le te nadomestijo bivšega partnerja v življenju, s svojim moškim potomcem. le ta je namreč najboljši približek tega, česar pomanjkanje čuti.
jaz osebno se nebi žrtvovala in se ukvarjala s takim primerom... škoda časa in živcev - razmerje s takim partnerjem pa nebi nikoli bilo z "rožicami postlano"...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
škoda,da je dr.Rugelj že pokojni,on bi sigurno znal kej pametnega povedat na to temo
njunega odnosa pomoje ne boš spremenila.če se mu boš zaupala boš naredila štalo,ker bo on to itak povedal svoji mami in pol bosta še vidve na bojni nogi in najbrž bi se on postavil na njeno stran. če se vama nekoč v prihodnosti obeta skupno življenje v njegovi hiši,teci kar ti dajo noge. drugače pa potrpi in upaj,da ko/če bosta kdaj živela skupaj,bo to dovolj daleč od njegove mame,da ne bo non-stop visela pri vama.
če samo pomislim,da bi enak odnos imela midva z očetom
njunega odnosa pomoje ne boš spremenila.če se mu boš zaupala boš naredila štalo,ker bo on to itak povedal svoji mami in pol bosta še vidve na bojni nogi in najbrž bi se on postavil na njeno stran. če se vama nekoč v prihodnosti obeta skupno življenje v njegovi hiši,teci kar ti dajo noge. drugače pa potrpi in upaj,da ko/če bosta kdaj živela skupaj,bo to dovolj daleč od njegove mame,da ne bo non-stop visela pri vama.
če samo pomislim,da bi enak odnos imela midva z očetom
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
a ma on sploh kakšne moške prijatelje?
me zanima kako bi oni na to gledal...
me zanima kako bi oni na to gledal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov