ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Ah,jaz nisem skorajda nič ljubosumna..Vem da me ma rad,enrkat na mesec,al pa na dva meseca gre na pjačo s kšno kolegico in v tem res ne vidim problema. Tud tko ko plešemo (midva to samo na porokah), mi je logično da lahko pleše z drugimi, jaz ga še spodbujam k temu...
Gleda lahko in voha,važno je da večerja doma
Gleda lahko in voha,važno je da večerja doma
-
tejchaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
keepsake napisal/-a:jap, v šestih urah je pršla mim ena nova princeska in on te bo hladnokrvno odjebu
ok, neslane šale na stran, dej... Dihej!
noben od vaju ne bo umrl če bo počel še kej drugega v življenju, kot 24/7 bingljal skupi in se cartu pred tvjem...
Nič ne pogrešaš svojih hobijev, frendic, časa zase?
iskreno: niti ne. najprej sm fuuuuuuuuul vse pogrešala ampak sm se sčasoma navadla. vem, narobe. sej to je problem: da se pr men vse vrti okol njega in nevem kako nej to ustavm
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
A tudi v času šole/faksa sta bila skupaj 24 ur na dan? Ti je sploh ostalo kaj časa za učenje?
Prvi korak si že storila. Zavedaš se, da si obsedena, odvisna od njega. Počas začni spet hodit vn s kolegicami, najprej na kakšno pijačko, kavico, potem začni spet mal žurat. Najdi si hobije, ki te veselijo. Zmenta se, da se za začetek videvata vsak drugi dan, da pridobiš nazaj svoje življenje. Ker je očitno da ga trenutno nimaš.
Prvi korak si že storila. Zavedaš se, da si obsedena, odvisna od njega. Počas začni spet hodit vn s kolegicami, najprej na kakšno pijačko, kavico, potem začni spet mal žurat. Najdi si hobije, ki te veselijo. Zmenta se, da se za začetek videvata vsak drugi dan, da pridobiš nazaj svoje življenje. Ker je očitno da ga trenutno nimaš.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
jemina napisal/-a:Pretirano ljubosumni ljudje imajo po mojem mnenju premalo samozavesti
Točno tako. Poznam to.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Jz mam en problem!
Najprej moram povedat, da sem v resni vezi, v prizidku hiše si rihtava svoj flat, tudi o poroki se že govori ipd.. Sva full navezana drug na drugega in se zelo dobro razumeva in ujameva na vseh področjih, tudi karakterno. O tej situaciji sem itak že pisala v različnih temah - kako je pri nama vse oh in sploh fajn .
Glede na dogajanje, skušava ves čas, ko nimava svojih obveznosti, preživeti skupaj. Vidiva se vsak dan. Vendar se še vedno zgodi, da se fant dobi s kom od kolegov (ki jih je mimogrede en ducat) in gre z njim na pijačo. Hvala Bogu, da smo socialni ljudje! Ampak pri meni je situacija nekoliko drugačna. Prijatelja, ki je hkrati moj bivši, imam enega. Seveda je vsak pogovor z njim, trn v peti mojemu zdajšnjemu, ne glede na na najino 'resnost'. Ostali ljudje, s katerimi imam kontakte, so družinski člani. Kolegov nimam, stikov z osebami, ki niso moji sodelavci, nimam. In jih tudi ne pogrešam.
Od oktobra hodim na predavanja. Naneslo je, da sem se zapletla v običajen pogovor s fantom, ki sedi pri vseh predmetih v isti učilnici, kot jaz. Situacijo, v kateri sem trenutno s svojim fantom, pozna, ker sva se že nekaj pogovarjala o najinih vezah. Včeraj mi je rekel, če bi šla nekaj spit in ker je bilo pozno, sva se zmenila za drugič.
Zvečer sem se dobila s fantom in mu povedala, da bom šla en dan po predavanjih s 'sošolcem' na pijačo, ker me je povabil. Kar je sledilo, mi je bilo popolnoma neznano. Ne samo, da nikakor ni hotel razumet najinega druženja s sošolcem, celo solzne oči je imel, ko me je spraševal, zakaj si to sploh želim? Res je, da on z ženskami, odkar je z mano, nima podobnih stikov. Ampak vseeno ne razumem, zakaj je tako ljubosumen? Zakaj mi ne zaupa in zakaj si misli, da grem na pijačo samo zato, ker mi je človek všeč? A je to res tako čudno? Hm... Kašen moški pogled bi mi prav prišel..
Najprej moram povedat, da sem v resni vezi, v prizidku hiše si rihtava svoj flat, tudi o poroki se že govori ipd.. Sva full navezana drug na drugega in se zelo dobro razumeva in ujameva na vseh področjih, tudi karakterno. O tej situaciji sem itak že pisala v različnih temah - kako je pri nama vse oh in sploh fajn .
Glede na dogajanje, skušava ves čas, ko nimava svojih obveznosti, preživeti skupaj. Vidiva se vsak dan. Vendar se še vedno zgodi, da se fant dobi s kom od kolegov (ki jih je mimogrede en ducat) in gre z njim na pijačo. Hvala Bogu, da smo socialni ljudje! Ampak pri meni je situacija nekoliko drugačna. Prijatelja, ki je hkrati moj bivši, imam enega. Seveda je vsak pogovor z njim, trn v peti mojemu zdajšnjemu, ne glede na na najino 'resnost'. Ostali ljudje, s katerimi imam kontakte, so družinski člani. Kolegov nimam, stikov z osebami, ki niso moji sodelavci, nimam. In jih tudi ne pogrešam.
Od oktobra hodim na predavanja. Naneslo je, da sem se zapletla v običajen pogovor s fantom, ki sedi pri vseh predmetih v isti učilnici, kot jaz. Situacijo, v kateri sem trenutno s svojim fantom, pozna, ker sva se že nekaj pogovarjala o najinih vezah. Včeraj mi je rekel, če bi šla nekaj spit in ker je bilo pozno, sva se zmenila za drugič.
Zvečer sem se dobila s fantom in mu povedala, da bom šla en dan po predavanjih s 'sošolcem' na pijačo, ker me je povabil. Kar je sledilo, mi je bilo popolnoma neznano. Ne samo, da nikakor ni hotel razumet najinega druženja s sošolcem, celo solzne oči je imel, ko me je spraševal, zakaj si to sploh želim? Res je, da on z ženskami, odkar je z mano, nima podobnih stikov. Ampak vseeno ne razumem, zakaj je tako ljubosumen? Zakaj mi ne zaupa in zakaj si misli, da grem na pijačo samo zato, ker mi je človek všeč? A je to res tako čudno? Hm... Kašen moški pogled bi mi prav prišel..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
no js morm rečt, da se tut že od nekdaj bol razumem z sošolci, zato sm po šoli velikokrat šla z enim od njih na kavo in moj ni bil nič ljubosumen, ker sem mu ga predstavila, tk da mogoč zarad tega. je pa res, da js bi bla pa zlo ljubosumna če bi on šou ven s kako sošolko (sam ne hodi več v šolo, tk da to ni možno). drugih prijateljic js nism mela, ker z eno sma zguble stike, druga pa se je preselila. no in sm pol nekak navezala stike z ono prijateljico in ma tut ona resnega fanta, tk da zdj pa kr z njo hodim na kavice in je prav fajn. zihr maš tut ti kako prijateljico, s katero bi lahk spet navezela stike - to bo velik bolj prijazno tvojemu fantu!! al se pač drugič zravn ene sošolke used, pa se z njo spoznaj
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
no sj glih to sm js predlagala. ker pol ko ga je parkrat vidu - šli smo skup na pijačo, je pač vidu da ta dečko ni zaintirisiran za mene, pač pa za mojo sestro tk da js mislim da je res to najbol pametno, da ju predstaviš. sam je pa res, da sem se js s tem sošolcem družla še preden sm svojga spoznala. zato tut js odobravam njegove prijateljice še od prej. da bi pa zdj nek spoznal neko punco in začel z njo hodit na kave pa tut nevem kaj bi si misla.. bi jo hotla spoznat, da bi vidla kako je stanje
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Ja, sej zdej sva se pogovarjala o tem.. In mi je reku, da če bi bil to človek, ki bi ga poznala od prej, ne bi imel nič proti. Ker pa je to oseba, s katero sva le parkrat spregovorila, je pa to na nek način zmenek. Je pa treba povedat še to, da je fant pokazal določena zanimanja in da v to verjame tudi moj fant (pa mu nisem nič govorila o tem).
Malo sem prizadeta, ker mi pač ne zaupa, da z moje strani ni nobenih interesov, le želja po kakšnem sproščenem pogovoru (glede na to, da se že celo večnost nisem ob pijači pogovarjala s sošolcem). Tako to jemljem in na tem bi tudi ostalo.. Vsekakor pa bom upoštevala fantove želje in z njim ne bom šla na drink. Popustila sem zato, ker mi je obljubil, da se s prejšnjimi (starimi) sošolci brez problema lahko podružim in da mi v teh primerih ne bo nič rekel. Drugače bi bilo tudi, če bi šli na pijačo trije, ne pa v duetu.. Vsaj za prvič..
Malo sem prizadeta, ker mi pač ne zaupa, da z moje strani ni nobenih interesov, le želja po kakšnem sproščenem pogovoru (glede na to, da se že celo večnost nisem ob pijači pogovarjala s sošolcem). Tako to jemljem in na tem bi tudi ostalo.. Vsekakor pa bom upoštevala fantove želje in z njim ne bom šla na drink. Popustila sem zato, ker mi je obljubil, da se s prejšnjimi (starimi) sošolci brez problema lahko podružim in da mi v teh primerih ne bo nič rekel. Drugače bi bilo tudi, če bi šli na pijačo trije, ne pa v duetu.. Vsaj za prvič..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
SSarchy napisal/-a:Ja, sej zdej sva se pogovarjala o tem.. In mi je reku, da če bi bil to človek, ki bi ga poznala od prej, ne bi imel nič proti. Ker pa je to oseba, s katero sva le parkrat spregovorila, je pa to na nek način zmenek. Je pa treba povedat še to, da je fant pokazal določena zanimanja in da v to verjame tudi moj fant (pa mu nisem nič govorila o tem).
priznam da bi mene tut mal zmotlo ce bi on na novo spoznal kolegico in zacel z njo hodit na pijaco AMPAK ker se zavedam da se to lahko kadarkoli zgodi mu seveda ne bi tezila, nasploh se mi zdi da se stvari v zvezi naj ne bi prepovedovale...
sploh pa sm jst letos brucka in mam ze ene 20 novih moskih kolegov od katerih je nekaj takih mal bolj..da se vidi da se bomo bolj druzli v prihodnosti..pa ga nic ne moti... in glede na to da lahko sama seb zaupam lahko tut njemu
zdej ce pa on ni nobene punce na novo spoznal mu je mogoce mal tezje razumet..ampak naj ne misli da bo lahko on teb narekoval kaj ti lahko in kaj ne. v zivlenju bos sigurno spoznala se veliko moskih, ce ne druga s kakimi poslovnimi partnerji al pa sodelavci bos mogla kdaj na pijaco/vecerjo ne vem pocasi ga priprav...
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mene je pa moj danes zezu da sm lubosumna..in sm bla res..zadnjič po službeni zabavi pride do mene in začne takoj razlagat, da je prišla ena sodelavka iz druge podružnice in kok je bla huda...so se vsi metal za njo pa slinil..in sm ga v zezanju dregnila..a ti si biu pa ful bol..pa pove...sem bil, sam je res huda. sej ni panike ane..sam k men npr. v skor 4 letih zveze ni enkrat reku, da sm huda..ma kaj še da sm mu všeč mi ni reku, da sm lepa..ma nobenga komplimenta tko direkt..in ja me je zmotil..sam nism nič rekla. In dons spet začne, da so se pol k je šel on domov skor stepel zaradi te babe ostali tipi..in js nemu, ja kakšna je pa ta baba pol..a ma zlato al kaj (mal mi je na živc stopu)..in un takoj name, da kaj sm lubosumna gor dol...
Ja no na konc sm bla js vsega kriva in tečna, čeprov je biu to edin komentar k sm ga dala... ma nevem no..a sm res glupo odreagirala?
Ja no na konc sm bla js vsega kriva in tečna, čeprov je biu to edin komentar k sm ga dala... ma nevem no..a sm res glupo odreagirala?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
SSarchy: Jah po eni strani je malo čudno (tako objektivno gledano), da se z jasnega neba spomniš it na pijačo s sošolcem. Fant tega ni navajen. Ampak na tvojem mestu bi se poskušala z njim pogovorit in mu razložit, da je spoznavanje novih ljudi neizogibno in da ti tega ne more preprečit.
Res, pomoje si narobe naredila, da si popustila. Saj začasna rešitev to je, da je mir pri hiši, ampka na dolgi rok pa to pomeni, da bo on hodil ven s prijatelji, ti pa ne, ker jih od prej nimaš, novih pa "ne smeš" dobit.
To, da bi šel že na prvo pijačo fant s teboj, je pa pomoje trapasto. S tem sošolcem se še vidva ne poznata. Pojdita na pijačo in če se bosta ujela, se potem zmeni za pijačo v troje.
Res, pomoje si narobe naredila, da si popustila. Saj začasna rešitev to je, da je mir pri hiši, ampka na dolgi rok pa to pomeni, da bo on hodil ven s prijatelji, ti pa ne, ker jih od prej nimaš, novih pa "ne smeš" dobit.
To, da bi šel že na prvo pijačo fant s teboj, je pa pomoje trapasto. S tem sošolcem se še vidva ne poznata. Pojdita na pijačo in če se bosta ujela, se potem zmeni za pijačo v troje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov