ljubosumje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Jul. 2008 11:40

Ne imet igralca za fanta, če ne znaš ločit odra od resničnega življenja. Verjetno bodo še vloge, ki jih ti ne boš dobila in on bo še kdaj moral uprizarjat zvezo z drugo žensko. Če se s tem ne moreš sprijaznit, ne bit v gledališki skupini skupaj z njim in ne hodi na predstave.

(Evo razlog za gnilo statistiko Hollywoodskih zakonov :) )
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 15. Jul. 2008 12:43

lolitaa napisal/-a:Js pa mojmu sploh ne bi dovolila se dobiva z bivšimi.Eno je prijatelica, drugo pa bivša.Bi mi bilo preveč sumljivo da bi mi reku da gre z bivšo na pico.

Ob tem stavku se mi je porajalo pa neko vprašanje...
Ali ni morda bolj sumljivo, če gre tip z to prjatlco na pijačo, potem s to, potem s to, kot pa npr. z bivšo?
Pravijo, da bivša je bivša z razlogom in če sta šla narazen, ker pač sta uvidela, da nista za skupaj, zakaj bi sploh še poskušala bit skupaj?
Če pa hodi okoli s prjatlcami (ponavadi majo tipi tko al tko prjatlce, ki so jim všeč), pa hmm... kaj pa vem... Meni bi že blo manj sumljivo, če bi z bivšo hodil okoli kot pa z prjatlcami.
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 15. Jul. 2008 14:10

Tole je čist odvisn kakšne izkušnje mate vi s kašnemu od bivših, jaz vem da mojmu ne bi dovolila z bivšmi kam hodt, ker se spomnim sebe, da kadarkol sm se dobila spet z bivšmu (dokler še nisem mela fanta), se je vedno končal z lubčkanjam ali pa še kej več.. najbrž pa je tudi odvisno a osebo res čist preboliš.. :?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 15. Jul. 2008 14:22

Tonja napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:Js pa mojmu sploh ne bi dovolila se dobiva z bivšimi.Eno je prijatelica, drugo pa bivša.Bi mi bilo preveč sumljivo da bi mi reku da gre z bivšo na pico.

Ob tem stavku se mi je porajalo pa neko vprašanje...
Ali ni morda bolj sumljivo, če gre tip z to prjatlco na pijačo, potem s to, potem s to, kot pa npr. z bivšo?
Pravijo, da bivša je bivša z razlogom in če sta šla narazen, ker pač sta uvidela, da nista za skupaj, zakaj bi sploh še poskušala bit skupaj?
Če pa hodi okoli s prjatlcami (ponavadi majo tipi tko al tko prjatlce, ki so jim všeč), pa hmm... kaj pa vem... Meni bi že blo manj sumljivo, če bi z bivšo hodil okoli kot pa z prjatlcami.

Nič od tega ni sumljivo, če imaš dobro pošlihtane odnose s fantom, če imaš dobro pošlihtano v glavi in če ima fant z vsemi kolegicami dobro pošlihtano.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jul. 2008 6:28

) ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
soncica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a soncica21 » 16. Jul. 2008 10:01

No pa še ena izkušna iz druge strani....
Mam kolega,s katerim se slišima bol poredko oz. če se srečama grema na pjačo...in to je to. Brez kakšnih čudnih namigov al kej podobnega.
Potem pa mi je pred kratkim, medtek ko se midva nisma srečala že vsaj 3 mesece, njegova punca poslala kao "grozilni mail" naj ga pustim na miru itd. Mail me je precej presenetil, ker midva že res dost časa nisma mela dobenih stikov. In niti jaz nočem nič od njega, ker imam fanta, ki ga imam zelo rada.
Čez kakšen teden sem zopet dobila njen mail...tokrat z opravičljivo vsebino.
Ampak po vsem tem se vprašam, a ni na prvem mestu fant da ga vprašaš če se kaj dogaja, ne pa da groziš na okoli vsem njegovim kolegicam, brez vsakršnega povoda??
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 16. Jul. 2008 10:08

Meni sploh ni jasno, da se katera bejba spusti tako nizko, da gre dejansko težit kolegicam. A je ni nič sram? Ma da bi moj fant težil mojemu kolegu za brez veze, ga pošljem v tri krasne. Saj malo ljubosumja ne škodi, ampak halo, ne moreš kar utrujat vsem po vrsti.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Jul. 2008 11:08

Ti "grozilni maili" so popolnoma trapasti in izpadejo otročje, celo patetično, ker pokažeš svojo bolno bojazljivost pred tem, da se tvoja zveza poruši. Če te že doleti, da se neka babnica meče po tvojem fantu, je njegova naloga, da to uredi.
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy » 26. Jul. 2008 21:47

...
Zadnjič spremenil crazy, dne 27. Jul. 2008 0:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 26. Jul. 2008 23:53

Prvič, zakaj je (tok zlo) pomembna ura prihoda?
Drugič, ti je doužen (in zakaj) poročat o usakem gibu, k ga nardi?
Tretjič, si pomisnla, da so lahko datumi in ure na digitalcih naštelani narobe in ne soupadajo z dejanskim časom?

Predlagam mms dokazne fotke usake pou ure ... hja, zihr je zihr.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy » 26. Jul. 2008 23:58

...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 27. Jul. 2008 11:01

*skokica* napisal/-a: Saj malo ljubosumja ne škodi, ampak halo, ne moreš kar utrujat vsem po vrsti.

Se strinjam. Jest nism drugač ne vem kako ljubosumna, ampak malo pa sem in se mi zdi prou, da moj ve, da mi ni vseeno zanj in da želim, da je samo moj :wink:
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 28. Jul. 2008 9:35

Haha, meni je prov sexi, če je malo ljubosumen :D pa on tud rad mene dela mal ljubosumno, ampak vse v mejah normale... :P
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tejchaaa » 03. Avg. 2008 17:15

okej ker nočm odpirat lih nove teme za moj problem, bom kr sm napisala. nekak je pomoje itak vse skp povezan.

težko je tole spravt iz sebe ampak sm pretirano posesivna do mojga fanta. še sama nevem kako je pršlo do tega. eno leto sva skp in videvava se skor vsak dan. zadn mesc al pa še več sva skos, non stop skp. in js sm se tega navadla. najprej mi je blo mal odveč, sm pogrešala moje "staro živlenje" ampak sm se navadla na novga. ni blo časa zame, kaj šele za moje prjatle. skenslala sm vse. lih tko on. nč ni blo narjen namerno, da bi kdorkol od koga to prčakvav, tko se je vse počas razvil da sva ostala sam midva.

uglavnm, skos sva skp, 24 ur na dan. in zdj mi je kr naenkrat muka, ker nisva. ideja je bla moja, da bi blo fajn če se dans popoldan nebi vidla. oba sva bla za.
je šou, vse lepo in fajn, js čist najprej še uživala.... pa se slišva čez kšne 6 ur.... nekak sva bla zmenjena da pride zvečer nazaj ampak si je on premislu, da bi pa rajši ostal doma.
in men nč jasn.... js sm njega pogrešala, on pa mene ne. js po 6ih urah nevem več kaj nej delam sama s sabo če njega ni zravn.
in zrd tega si grem na žiuce. ker sm pol js una k tle nori in skače u luft .... in hočm to spremenit pa nevem kako :(
nočm bit odvisna od njega, kar očitno sm. obsedena.
sploh nevem kako je pršlo tok delč :( strah me je da si bo v tem času k ni z mano najdu kero drugo....vem, butast....sam tok sm navajena da je skos zravn :? :(
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 03. Avg. 2008 17:22

jap, v šestih urah je pršla mim ena nova princeska in on te bo hladnokrvno odjebu :twisted:

ok, neslane šale na stran, dej... Dihej!
noben od vaju ne bo umrl če bo počel še kej drugega v življenju, kot 24/7 bingljal skupi in se cartu pred tvjem...
Nič ne pogrešaš svojih hobijev, frendic, časa zase?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]