ljubosumje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 03. Maj. 2008 17:47

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 3:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 03. Maj. 2008 17:56

Js pa mojmu sploh ne bi dovolila se dobiva z bivšimi.Eno je prijatelica, drugo pa bivša.Bi mi bilo preveč sumljivo da bi mi reku da gre z bivšo na pico.

Sončk, ti si pa dobra da v sebi to držiš (mislim na uno punco k mu mejle pošilja).Js bi ji kr par krepkih povedla.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 03. Maj. 2008 18:59

sončk napisal/-a:Tud moj fant ma velik prjatlc, pa z bivšimi hod na pice pa tko... Ampak dobr, glede njih mu zaupam..nekak.

huh... dobra si. sama sebe nisem nikoli dojemala kot neko ljubosumno žensko... sam tale bi mi pa prag tolerance ornk zmanjšala. kr vidim kak bi kipela, če bi mi rekel, da gre z bivšo na pico. no go! naj bota prijatelja, ampak jaz se s tem ne bi mogla sprijazniti in bi ga kar lepo postavila pred dejstvo... :evil:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 03. Maj. 2008 19:08

moj na srečo nima ženskih prijateljic in se nimam za kaj sekirat. ampak skoraj sem se požrla od ljubosumja, ko mi je povedal da je na vlaku sedel z bivšo in sta se ful pogovarjala. še hujš je pa blo ko sta se čez en teden dobila v lj, da ji je dal en program za katerega ga je prosila. za to srečanje mi sam sploh ni povedal, ugotovila sem sama ko sem brkljala po njegovih sms-ih. ampak verjamem, da je bil samo program tako, da se nisem preveč sekirala ampak vseeno mi pa ni bilo.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Maj. 2008 19:17

Moj dragi pa je precej popularen med puncam. Je take prijazne narave, fuul komunikativen itd. In sem imela ( imam še vedno ) problemov z ljubosumjem. Kar precej živcev mi je "pojedla" neka kolegica, ki se je obešala po njem ( s tem mislim, da je dobesedno skočila nanj in visela na njemu tudi minuto), ga stalno ljubčkala na lička in se ga dotikala. . .
Grrrr :evil: Kolko sva se kregala zrd nje, da sm dosegla, da sta omejila dotike . . .
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 03. Maj. 2008 19:30

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*LariSSa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *LariSSa* » 03. Maj. 2008 20:01

Jaz pa mislim, da se vse premalo ljudi zaveda, kaj je dejansko prijateljstvo in kaj poznanstvo. Lahko imaš enga prijatelja, največ dva, ostalo so kolegi, znanci, sostanovalci, itd.

Preživela sem nora študentska leta, kjer vidiš in spoznaš marsikaj. Že leta imam prijatelja, ki ga zelo spoštujem in cenim, midva sva preživela skupaj praktično vse, z izjemo poljubov in sexa... nikoli nisva niti poskusila. Nikoli pa tudi nisva eden drugemu poskušala soliti pamet, kdo je ustrezen za koga in kdo ne. Ja spoznala sem vse njegove deklice, on moje moške, ampak niti v sanjah mu ne bi nikoli rekla, ti poslušaj, ta pa ni zate, je taka in taka, on pa meni ne. To če je ženska vredu ali ne, on sam ugotavlja, prav tako jaz sama za svoje moške. In ja, ko je kdo od naju v resni zvezi, drugi ne klicari in pošilja smsjev v nedogled in ob najbolj smešnih nočnih urah, (verjamem, da ti to načne živce, ko tvojega deca ena deklina za brezveze kliče ob 4.-h ponoč, pol pa se hihita in smehlja, povedat pa tako nima kej pametnega)...

No po drugi strani sem imela enga socimra, s katerim sem tudi dosti prežurala in to, ampak ta je bil pravo nasprotje prvemu, on je vedno nekaj nagovarjal, pa vedno je imel pripombe čez moje izbrance in prav nalašč klicaril, ko je vedel, da imam moškega zraven sebe in me spravljal v zadrego, dokler mi ni prekipelo in sm mu povedala, da se obnaša naravnost otročje (pa še marsikaj sem mu nasula takrat pred nos) in to pred vsemi njegovimi kolegi iz ekipe, verjemite, ni več tega počel, čeprav nagovarjati, da bi kaj imela, pa ni končal, mislim da tu nikoli ne bo, ker tak pač je, glavno da se jaz držim svojih meja!

No to je zdaj tisto, kar je treba ločiti, eno so pravi prijatelji, drugo so ljudje, ki jih poznamo, s katerimi živimo, s katerimi hodimo na zabave... vsak sam pa mora znati postaviti mejo, do koder ti ljudje lahko gredo, in zdaj če je nekemu moškemu ali neki ženski mar za svojega partnerja, bo te meje znal postaviti in jih tudi bo postavil, definitivno se jih bo pa sam znal držati! Mojega prijatelja sem vedno z veseljem predstavila, tudi moj partner ga pozna in verjemite, na začetku je bil moj tako malo skeptičen, sem pa ju hitro predstavla, smo skupaj večkrat šli ven, potem si je še prijatelj dobil punco in ja, zdaj nimava problemov, ker nimava skritih namenov, če me razumete?! Prijatelj je prijatelj!

Se mi pa zdi, da mlajše osebe prav nalašč delajo svoje partnerje ljubosumne, to jim je neka fora, meni je to bedno! In ja, pojem prijateljstvo ni več tisto, kar je nekoč bilo, nažalost!
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 15. Jul. 2008 9:07

moja situacija pa je nekako takšna...

oba s fantom igrava v mladinski gledališki skupini. z našo trenutno igro smo zelo uspešni. ampak zame pa je ta igra velik problem če bi lahko temu tako rekli. namreč zataknilo sej čisto na začetku pri delitvi vlog. mentorici sem posebej povedala naj vloge razdeli tako da bova s fantom igrala par (igra govori o treh parih) in ona seveda naredi čisto kontra (razmišljala sem tudi da je to naredila zanalašč) moj fant zdaj igra z drugo punco jaz pa sem tam neka prijatelica.
meni se sploh ne gre zato da bi imela glavno vlogo al pa kakšno visoko, ampak samo zato da s fantom igrava skupaj!!!

igro smo vadili 5 mesecev 3x na teden, na vsako vajo sem šla z ogromo muko, zalostjo, sovraštvom itd. zelo sem ljubosumna in nemorem gledat kako moj fant tam objema drugo, za kozlat!!! sploh ne znam povedat kako se počutim, vsi igro zelo hvalijo meni pa se gnusi...
fantu sem to povedala oz. je sam opazil kako se počutim in pravi saj je samo igra, da sem otročja in podobno...
ampak nihče ne ve kako me to boli :cry:

prosim za kakšen nasvet, kaj bi ve naredile, čaka me še veliko nastopov in nevem kako bom.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Jul. 2008 10:42

la..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:05, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Jul. 2008 10:44

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 15. Jul. 2008 10:59

Od kdaj se pa vloge delijo glede na to, da bosta fant in punca tudi v igri fant in punca? :lach: Ok, saj ni fajn gledati tipa z drugo, čeprav je samo igra, ampak halo? Njej se je pač zdelo, da je bila tista druga bolj primerna za vlogo. Tako to gre.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 15. Jul. 2008 11:02

To je res. Ni ti treba biti ljubosumna, tudi igre ponavadi niso take, da bi se res kaj konkretnega počelo ...
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 15. Jul. 2008 11:15

Men bi blo pa najbl neumn, da bi mi tip vračal tko, da bi pol hodu skoz okol z vsemi bivšimi ipd. Halo?! Če mam jz še stike z bivšim - men se to ne zdi nč narobe, ker dejansko postavm mejo in je res samo še moj frend, k ga mam itak še rada. Sam je to to. In nč druzga. In če sva dojela, da se kot frenda boljš štekava k par pa če moj tip ve, da ga mam rada in da sm z njim in sam z njim... Ne vidm problema.

Najbl blesavo bi se mi pa pol zdel,da bi tip tako surlo potegnu, da bi kr neki se silu in okol hodu z vsemi bivšimi - ja kao da mi vračaš duplo. Sam cancel prtisnem :roll:

Res pa je, da pa ne vem trenutno, kako bi se jest sama počutla v obratnem primeru, ker moj nima nobenih ženskih frendic, oz vsaj ne takih, da bi z njimi okol letal. No ja, tud jz bivšiga nism vidla že en lep čas, slišva se mal več..
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 15. Jul. 2008 11:22

*skokica* napisal/-a:Od kdaj se pa vloge delijo glede na to, da bosta fant in punca tudi v igri fant in punca? :lach: Ok, saj ni fajn gledati tipa z drugo, čeprav je samo igra, ampak halo? Njej se je pač zdelo, da je bila tista druga bolj primerna za vlogo. Tako to gre.

noben mi nebo reku da bosta onadva lahko bolš zaigrala zaljubljen par kot midva!!!

no kaj naj pa nardim da ne bom ljubosumna? lahko je račt potrpi.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 15. Jul. 2008 11:26

rose8 pa saj je samo igra. Če je mentorica videla, da bi onedva v igri bolje funkcionirala kot par, ne vem, zakaj delaš tak big deal. Moj fant je tud v eni gledališki skupini, pa sem tudi gledala prizore, kjer drugo punco pošlata za rit, jo lupčka, objema, stiska k seb...Ampak to je SAMO igra, to vem js in ve on. Tukaj ni prostora za ljubosumje, še posebej če uživaš v igri. :wink: Sicer pa, na odru ne moreš vedno pričakovati, da boš dobila takšno vlogo, ki ti osebnostno najbolj ustreza; bistvo igre je, da se znaš vživeti v drugo osebo. Rajši uživaj na odru, ne pa zganjat ljubosumja. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov