ljubosumje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 28. Mar. 2009 11:14

Najbrž bi se mogu moj že požret od ljubosumja, ker sploh nima fejsbuka in ne ve, kok tipov mam gor in kaj z njimi počnem. Ker res, priznam, včasih komu napišem d ma dober bajk, fajn novo frizuro, se zmenim d gremo skupi jest pa koga vprašam kako mu je šel izpit. In to vse brez da bi on vedel... Hahaha

kako moreš... :eek: Pohvališ lahk sam bajk od svojega tipa... amen!
:D :lol:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 28. Mar. 2009 11:44

omg, keri problemi :lol:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Mar. 2009 12:31

jullia_ napisal/-a:Skrat potepuh, ti si pa res eno grozno bitje, da se kar takole pogovarjaš z drugimi ljudmi, ne samo s svojim fantom. Če bi jaz imela tipa, bi imela samo njega na facebooku.

:lol: :respekt:
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 28. Mar. 2009 18:12

fun napisal/-a:
Najbrž bi se mogu moj že požret od ljubosumja, ker sploh nima fejsbuka in ne ve, kok tipov mam gor in kaj z njimi počnem. Ker res, priznam, včasih komu napišem d ma dober bajk, fajn novo frizuro, se zmenim d gremo skupi jest pa koga vprašam kako mu je šel izpit. In to vse brez da bi on vedel... Hahaha

am...če so to tvoji prijatelji, s katerimi se srečuješ skoraj vsak dan, ne vidim problema glede pohval, ki jih daješ itd... kakšnemu, ki veš samo kako mu je ime, se pravi znancu, verjetno ne daješ pohval glede njegove frizure...ali pač?

men ni jasn samo to, zakaj sploh dodajate nekoga za prjatla, če ga sam na videz poznate, al pa še to ne? ne vem, men se zdi, da na temu fb vsi med sabo tekmujejo, kdo ma več prjatlov...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 28. Mar. 2009 18:18

tamala24 napisal/-a:men ni jasn samo to, zakaj sploh dodajate nekoga za prjatla, če ga sam na videz poznate, al pa še to ne? ne vem, men se zdi, da na temu fb vsi med sabo tekmujejo, kdo ma več prjatlov...

js sicer take zlo redko dodam...more ze kej bit, da smo nevem,vcasih hodli skup ven al pa kej takega, da ni ravno samo da vem njegovo ime, ampak drugi pa pomoje dodajo pac zato kr jih nekdo doda in pac kliknejo za vse SPREJMI (tak dela moj fant.. :D ) - ker lahko da te nekdo pozna ti se ga pa niti ne spomnes dobro...al pa nevem, bi si radi mal razsirli krog prijateljev. js sm letos brucka, in k smo se na zacetku leta pac sele spoznavali s sosolci, je biu FB zlo koristen...gor smo se vsi med sabo dodali, in sm neke ljudi poimensko poznala sam zarad slikce iz facebooka, pol smo se pa tut u zivo zacel vsi med sabo druzit in to, in se zdej veckrat najdes temo za pogovor da komu na faksu komentiras kake njegove slikce iz FB-ja ipd. ..res nas je zdruzu :D
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 28. Mar. 2009 19:57

red_rose napisal/-a:
tamala24 napisal/-a:men ni jasn samo to, zakaj sploh dodajate nekoga za prjatla, če ga sam na videz poznate, al pa še to ne? ne vem, men se zdi, da na temu fb vsi med sabo tekmujejo, kdo ma več prjatlov...

js sicer take zlo redko dodam...more ze kej bit, da smo nevem,vcasih hodli skup ven al pa kej takega, da ni ravno samo da vem njegovo ime, ampak drugi pa pomoje dodajo pac zato kr jih nekdo doda in pac kliknejo za vse SPREJMI (tak dela moj fant.. :D ) - ker lahko da te nekdo pozna ti se ga pa niti ne spomnes dobro...al pa nevem, bi si radi mal razsirli krog prijateljev. js sm letos brucka, in k smo se na zacetku leta pac sele spoznavali s sosolci, je biu FB zlo koristen...gor smo se vsi med sabo dodali, in sm neke ljudi poimensko poznala sam zarad slikce iz facebooka, pol smo se pa tut u zivo zacel vsi med sabo druzit in to, in se zdej veckrat najdes temo za pogovor da komu na faksu komentiras kake njegove slikce iz FB-ja ipd. ..res nas je zdruzu :D

js se tut strinjam glede tega. pač s fb-jem lahko vzpostaviš stik ali pa ga obnoviš. ne vidim v tem res nobenega problema, preveč ozkogledi ste nekateri se mi zdi.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 29. Mar. 2009 14:20

tamala24 napisal/-a:
fun napisal/-a:

am...če so to tvoji prijatelji, s katerimi se srečuješ skoraj vsak dan, ne vidim problema glede pohval, ki jih daješ itd... kakšnemu, ki veš samo kako mu je ime, se pravi znancu, verjetno ne daješ pohval glede njegove frizure...ali pač?

men ni jasn samo to, zakaj sploh dodajate nekoga za prjatla, če ga sam na videz poznate, al pa še to ne? ne vem, men se zdi, da na temu fb vsi med sabo tekmujejo, kdo ma več prjatlov...

Am, ja, včasih pohvalim tud koga, ki ga poznam na videz al pa ga sploh ne poznam. Če komu rečem: "O kok maš zdej k si se ustrigu hudo čupo!" mislm da s tem nikogar ne prizadanem. Kolesa, puloverje in take stvari pa hvalim vsepovprek... :D

Na fejsbuku pa js sprejemam samo tiste, ki jih poznam. Če za koga ne vem, kdo je, mu pošljem sporočilo in če vidim, da ga ne poznam, ga pač skenslam. To se mi ne zdi nič slabega, pač nism tak človek da bi prek fejsbuka ljudi spoznavala, ampak vzdržujem stike. Ravno dons sm se odločla, da izbrišem vse tiste, s katerimi v resničnem življenju ne pridem dlje kot do pozdrava. Ker me zanima, kaj počnejo moji prijatelji, ne pa kok ga pije nedorasel mulc iz sosednje ulce. Z nikomer pa mi ni treba tekmovati - men je bolj pomembna kvaliteta kot kvantiteta.

Glede novih sošolcev na faksu - tut men je fejsbuk ogromno pomagal v tej smeri in mi je fajn, da smo tut gor nekak povezani, objavljamo fotke, si pišemo glede vaj, predavanj - zakon zadeva.

Ps: jullia_, če bi moj tip mel fejsbuk bi tut mela sam njega gor, tko pa... Kar ne vidiš, ne boli! :D
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov