ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Malena|8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
Saj jaz mam glede tega tudi problem,...da je pac prijatlca zenskega spola... da hodita med vikendi skup ven....in me to moti. nevem pac...moti me... saj jaz grem tudi ven z osebami moskega spola,...ampak so to izklucno bratranec ali sosed...ki sta oba zasedena...
pa tudi ce bi mu omenila da bi sla 1x skup na pijaco z njo...bi mi reko da se ne ujamema,...da si nebi ble vsec.... v cem je pa finta da ce meni ni vsec....pa da sma si kao cist nasprotni...zakaj se sploh druzi z njo...ce pravi kake izpade ma vcasih...
hvala bogu bo ta zenscica zacela med vikendi delat nocne...ker si je celo zrihtala nek job...in ne bota vec skup .... upam da se mi bo med vikendi kaj vec posvetil...ker se itaq med vikendi samo vidima
pa tudi ce bi mu omenila da bi sla 1x skup na pijaco z njo...bi mi reko da se ne ujamema,...da si nebi ble vsec.... v cem je pa finta da ce meni ni vsec....pa da sma si kao cist nasprotni...zakaj se sploh druzi z njo...ce pravi kake izpade ma vcasih...
hvala bogu bo ta zenscica zacela med vikendi delat nocne...ker si je celo zrihtala nek job...in ne bota vec skup .... upam da se mi bo med vikendi kaj vec posvetil...ker se itaq med vikendi samo vidima
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
heey punce... po res dougem casu mam spet en problem nism vedla kam nj dam to pa bom kr sm napisala k se tut nanasa na lubosumje...no pa da kr zacnem...
Vse se je zacel k sm spoznala enga tipćka jst cist upalila na njega in use blo ql njemu se zdela jst fulll uredu pa use... ampak pol pa kr pojav se ene zenska k je bla sam njegova kolegica pa nć već... in zacela njemu govort kakšna sm jst da pć ga sam J**** v glavo da nism resna...pol zacne se men grozit da me bo kao razbila ce ga ne pustim na mer... vse to pa dela zato k je lubusumna na mene k sm baje njemu fulll vsec in ji skos govori o men... ne vem vec kai nai? rekla sm ji ze da ce jo kej mot na men naj pove men ne pa njemu... k pol si sam slab vtis o men lahka izoblikuje kar pa men ni lih ql... govorila sm ze z njemu o tem in je reku da jo bo ignoreru da ne bo poslusu nje ce bo prevec grdo govorila o men oz. bo mene uprasu za mnenje... ok vse prav.. ampak bojim se da me bo ta njen lubosumje stal da ji bo enkrat res vrjel.... plisss povejte kaj da nardim....
Hvala vm za vsak odgovor...
Vse se je zacel k sm spoznala enga tipćka jst cist upalila na njega in use blo ql njemu se zdela jst fulll uredu pa use... ampak pol pa kr pojav se ene zenska k je bla sam njegova kolegica pa nć već... in zacela njemu govort kakšna sm jst da pć ga sam J**** v glavo da nism resna...pol zacne se men grozit da me bo kao razbila ce ga ne pustim na mer... vse to pa dela zato k je lubusumna na mene k sm baje njemu fulll vsec in ji skos govori o men... ne vem vec kai nai? rekla sm ji ze da ce jo kej mot na men naj pove men ne pa njemu... k pol si sam slab vtis o men lahka izoblikuje kar pa men ni lih ql... govorila sm ze z njemu o tem in je reku da jo bo ignoreru da ne bo poslusu nje ce bo prevec grdo govorila o men oz. bo mene uprasu za mnenje... ok vse prav.. ampak bojim se da me bo ta njen lubosumje stal da ji bo enkrat res vrjel.... plisss povejte kaj da nardim....
Hvala vm za vsak odgovor...
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
luna22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: sončni gozd
vsem damam z enakimi problemi le v drugačnih oblikah: ne pripadamo nikomur in nismo lastnina od nikogar,zato si nimamo pravice lastnint nikogar in ker sami sebi nismo dovolj zganjamo ljubosumje.To je napaka.Tud moj fant je pretirano ljubosumen čist brez razloga glede na to da nimam moških prijateljev s katerimi bi visela ves prosti čas..on pa ima velik frendic,znank in kaj jst vem pa mu ne težim ker ve kaj bo ko izvem če me vara in se ne sekiram kje je in zakaj je..pomirjeni moramo biti sami s sabo in tako bo svet okoli nas lepši
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
podobn vprašanje: kku bi se vam zdel, če bi frendica od tipa prej klicala prbližn 1x n tedn vašga tipa, pol bi pa upazle d je tip nekam čuden in sočasno bi ga začela klicat usak dan, in tut k bi se on uglasu se bi glih komi pozdravla (kukr d bi bla kej zmenjena), res pa je, d se poznata ž ful dali kukr sta vidva skp s tipam? +ga kliče ub pol dveh zjutri če bi šou kej spit?
mene bo razgnal ud lubosumja...
kakšn predlog?
mene bo razgnal ud lubosumja...
kakšn predlog?
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
z ljubosumjem škoduješ samo sebi...in ne tisti drugi punci..
jst sm tud težila enemu bivšemu fantu za njegovo prijateljico..res mi je šla na živce, če ga je slučajno poklicala in da sm bla zdravn sva se takoj skregala..
pol sm se pa kr na enkrat spremenila..če je pršla tema na njo al pa da sva jo srečala..sm jo zmer pohvalila, prej bi rekla: ah itak je grda, zdej pa rečem: a to je tista, ona je pa ful uredu pa lušna..
in zdej k sm s fantom, sm čist flegma, nč ljubosumna..
zdej pa to ni uredu zdej ga pa to mot
jst sm tud težila enemu bivšemu fantu za njegovo prijateljico..res mi je šla na živce, če ga je slučajno poklicala in da sm bla zdravn sva se takoj skregala..
pol sm se pa kr na enkrat spremenila..če je pršla tema na njo al pa da sva jo srečala..sm jo zmer pohvalila, prej bi rekla: ah itak je grda, zdej pa rečem: a to je tista, ona je pa ful uredu pa lušna..
in zdej k sm s fantom, sm čist flegma, nč ljubosumna..
zdej pa to ni uredu zdej ga pa to mot
-
alchy_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2006
vse ženske postanejo kače ko se gre za moške...
punce samo mirno kri nič drugega...
pinkyica
jaz sem imela tudi podobne probleme in pač sem šla do uradne osebe...
ne bom se jaz spuščala na njen nivo....
ne bo meni kr ena punca ki je niti ne poznam težila brezveze
...kaj smo normalni???
tašne samo ignorirat!...
če pa gre za kolegico od fanta;
itq nima šans če ne bi bli skupaj še preden je bil s tabo...
punce samo mirno kri nič drugega...
pinkyica
jaz sem imela tudi podobne probleme in pač sem šla do uradne osebe...
ne bom se jaz spuščala na njen nivo....
ne bo meni kr ena punca ki je niti ne poznam težila brezveze
...kaj smo normalni???
tašne samo ignorirat!...
če pa gre za kolegico od fanta;
itq nima šans če ne bi bli skupaj še preden je bil s tabo...
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
ma ja, jaz pa ne prenesem nekih klicarjenj in ne vem kaj še vse, kaj šele kakšnih komentarjev... nisem ravno najbolj toleranten človek
če želi s katero na pijačo, se pač skupaj zmenimo.. kaj je pa takega, da se morata sama dva pomenit in kar jaz ne vem? ... sej mu zaupam, ampak preko tega pa ne morem
če želi s katero na pijačo, se pač skupaj zmenimo.. kaj je pa takega, da se morata sama dva pomenit in kar jaz ne vem? ... sej mu zaupam, ampak preko tega pa ne morem
- Gost
Hmm bom pa še jst neki vprašala. Kaj mislite in kako bi ve odreagirale, če bi vam fant rekel, da je danes na faksu spoznal eno sošolko, s katero ni še nikoli govoril, vendar sta se tako uštekala, kot da se poznata že celo večnost???
Osebno sicer nisem pretirano ljubosumne sorte in tudi razumem, da pač moški pogleda za kakšnim luštnim dekletom... ampak da začne razlagati svoji punci kako je spoznal eno tako super fajn žensko... nevem. Uglavnem, sm totalno znorela sicer ne pred njim, ampak me je pa precej prizadelo. In zdej moje vprašanje je ali se je vredno sekirati zaradi ene takšne dečve ali ne? Saj vem, da mi je to razlagal zato, ker me je hotel narediti malo ljubosumno in vse... ampak še vedno- ali mislite, da je bil njegov namen samo ta ali se skriva za tem še kej drugega?
Osebno sicer nisem pretirano ljubosumne sorte in tudi razumem, da pač moški pogleda za kakšnim luštnim dekletom... ampak da začne razlagati svoji punci kako je spoznal eno tako super fajn žensko... nevem. Uglavnem, sm totalno znorela sicer ne pred njim, ampak me je pa precej prizadelo. In zdej moje vprašanje je ali se je vredno sekirati zaradi ene takšne dečve ali ne? Saj vem, da mi je to razlagal zato, ker me je hotel narediti malo ljubosumno in vse... ampak še vedno- ali mislite, da je bil njegov namen samo ta ali se skriva za tem še kej drugega?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Bela čokolada napisal/-a:Hmm bom pa še jst neki vprašala. Kaj mislite in kako bi ve odreagirale, če bi vam fant rekel, da je danes na faksu spoznal eno sošolko, s katero ni še nikoli govoril, vendar sta se tako uštekala, kot da se poznata že celo večnost???
prvo ko vidim kej takega seveda pomislim da si upraviceno ljubosumna, in tut js bi bla prvi trenutek..sam pol pa mal pomislim: kok velik moskih prjatlov mam js, pa tut spoznam kakega novga, pa tut ce bi spoznala na tak nacin nekoga, bi se vedno imela rada svojega fanta (v taki situaciji sem zdej!) tako da mu nebi prevec tezila razen ce bi se onadva obcutno prevec zacela druzit! nove ljudi je pa seveda treba spoznavat se naprej, in z nekaterimi se pac ujames bolj kot z drugimi. bi pa poskrbela da ta punca cim prej zve da je fant zaseden
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Sharona05 napisal/-a:ma ja, jaz pa ne prenesem nekih klicarjenj in ne vem kaj še vse, kaj šele kakšnih komentarjev... nisem ravno najbolj toleranten človek
halo?? js mam tut prjatle, celo vec jih mam moskega spola, pa nocem da bi bil vedno moj fant zraven! sej ne da se menimo kaj kar nebi smel zvedet, preprosto mores neki casa prezivet sam z prijatelji!! nima veze katerga spola!
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
red_rose, nisem napisala, da je to pravilno, ampak da je tako pri meni. tako da se ne rabiš spuščat v moje poste...
če smo že pri tem, tudi jaz imam veliko moških kolegov, ampak sama na pijačo pa ne grem z nobenim, z družbo pa... poleg tega se vsi super razumemo, torej zakaj ne bi imela tipa zraven? pač kako si kdo naredi.... definitivno pa ne bi prenašala nekih klicarjenj sredi noči in celodnevnih sms-ov
če smo že pri tem, tudi jaz imam veliko moških kolegov, ampak sama na pijačo pa ne grem z nobenim, z družbo pa... poleg tega se vsi super razumemo, torej zakaj ne bi imela tipa zraven? pač kako si kdo naredi.... definitivno pa ne bi prenašala nekih klicarjenj sredi noči in celodnevnih sms-ov
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jst pa mislim, da tiste, ki striktno skenslate vse pijače s svojimi moškimi prijatelji, ker ste pač v zvezi, to vsaj delno počnete, ker ne zaupate same sebi.
Če bi bilo in vam in vašim fantom jasno, da je odnos čist, brez kemije in drugih opasnih zadev, ne bi bila ura, preživeta na kavi s prijateljem, noben problem. Tako se pa očitno že vnaprej izogibate problemom, ki bi zaradi tega utegnili nastopit. Pa ne bi, če bi bil vaš odnos s kolegi in tipom res tako pošlihtan, kot same sebe in druge prepričujete.
Pač, če štima s tipom in s prijatelji, potem druženje ne bi bil problem. Ampak očitno v enem od teh odnosov ni vse tako, kot bi moralo biti in je to nekakšna varovalka pred potencialno katastrofo.
Če bi bilo in vam in vašim fantom jasno, da je odnos čist, brez kemije in drugih opasnih zadev, ne bi bila ura, preživeta na kavi s prijateljem, noben problem. Tako se pa očitno že vnaprej izogibate problemom, ki bi zaradi tega utegnili nastopit. Pa ne bi, če bi bil vaš odnos s kolegi in tipom res tako pošlihtan, kot same sebe in druge prepričujete.
Pač, če štima s tipom in s prijatelji, potem druženje ne bi bil problem. Ampak očitno v enem od teh odnosov ni vse tako, kot bi moralo biti in je to nekakšna varovalka pred potencialno katastrofo.
- Gost
Hvala za nasvet, red_rose. Ma ja saj mogoče sem res malo paniko zganjala za brez potrebe. Sicer pa, da ne bo pomote, svojega fanta 100% podpiram pri druženju in žuranju s svojimi prijatelji, saj tudi sama to počnem ane. Stvar je bila samo v tem, da me je malo presenetilo, ker se pač nekoga, s katerim se ti zdi, da se poznata že celo življenje ne sreča ravno vsak dan in mi je zaradi tega zasvetil alarm. Bom pa vsekakor poskrbela, da bo izvedela, da je zaseden
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
bela čokolada js točn vem kko je to, pa mi moj skos govori d res nč ni, pa mu vrjamem, tud ne pizdim če gre z njo na pjačo, samo velik rajš vidm če mi je ne omenja js ti predlagam da probaš to v zakup vzet, vrjetn ma tebe rd če je s tabo, ona ma pa itak ful dolg fanta, tko da se probej čim mn z njo ubadat, on nj ti jo pa tud ne omenja non-stop pa bosta oba srečna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov