ljubosumje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 157 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni se ne zdi to nič posebnega. Par ima določen krog poznanstev pač skupen, vseh pa itak ne moreš poznat, ker bo vedno kakšen sošolec iz osnovne, sodelavec, bratranec v šestem kolenu,... ki ga ne boš poznala.
Če te za nekoga firbec matra, vprašaj, čeprav osebno nisem mnenja, da bi bilo treba nujno imet pod kontrolo vse tipove stike z "zunanjim svetom"
Pa mimogrede, boli te ku*** za fejsbuk no. Lol, to je samo en kup neumnih aplikacij za zabijanje časa, ne preveč resno jemat vsega skupaj.
Če te za nekoga firbec matra, vprašaj, čeprav osebno nisem mnenja, da bi bilo treba nujno imet pod kontrolo vse tipove stike z "zunanjim svetom"
Pa mimogrede, boli te ku*** za fejsbuk no. Lol, to je samo en kup neumnih aplikacij za zabijanje časa, ne preveč resno jemat vsega skupaj.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ljudje uporabljamo FB na različne načine. Eni imajo gor zgolj peščico najboljših prijateljev, moja kolegica ima pa recimo 1300 FB frendov. Jaz ne vem zakaj, ampak očitno že rada spremlja dogajanje v življenju drugih ljudi in prek kvizov spoznava, kaj je bil kdo v prejšnjem življenju in katerih je 5 njegovih najljubših držav.
A se ti to res zdi vprašanje, s katerim se je vredno ukvarjat?
A se ti to res zdi vprašanje, s katerim se je vredno ukvarjat?
- Cherry24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
mam pač slabe izkušne...pa vem kašno preteklost je mel moj tip..paaa...nisva še tok doug skp d bi mu blazno zaupala,težit mu pa tud nočm za vsako k jo vidm d jo doda. pol sm pa raj tih,sam sm zoprna lih zard tega:/ n morm vrjet d mi kej tacga pokvar dan...pol kuj mislm d se kej plete,d čekira slike tm od unih,d se zgovarjata...in se mi zdi neumn. ker js nimam potrebe po tem,on jo pa očitno ma.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
ne kompliciri, it's just facebook! pa tud sicer, ti ne poznaš en kup osebkov moškega spola? bivši sošolci, kolega od kolega, z unega tečaja, pa od takrat k ste bli zunej in se spoznali z skupino ki je feštala tri metre od vas, pa...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Cherry24 napisal/-a:Zdele bom vrjetn mal out s temule vprašanjem...sm dala u iskalnik,pa mi iskalnik ne dela že en mesc:/ tko d bom kr kle vprašala...sj mal je povezan.
kako kej reagirate na npr. danes zlo popularn facebook...ko vidte,da vš fant postane prjatu s kšnimi ženskami...ki jih vi ne poznate...?? al ga prašate o tem..al pustite...a kako? ker moj ma skoz ene nove,res da full folka pozna ker je u taki službi,ampak vseen??? ste zard tega kej lubosumne,skeptične,vam je navadn al ne?
lp:)
ah dj no..ne se sekirat jst mam gor cez 400 prjatlov, sm skor zihr da jih od tega 95% tuut zares v zivo poznam (ceprav smo se mogoce sam en tedn vidli/spoznali na kakem tecaju pa to, pa potem nikol vec, so pac samo znancI) no in od tega je sigurno precej vec kot pol fantov...pa se vedno me dodajajo, pa najdem kakega daljnega prjatla/sosolca... pa je vse kar nardim to da prtisnem SPREJMI al pa DODAJ MED PRIJATELJE mislim, sej s temi ljudmi pol vecinoma nimas vec opravka...pac se mal pozdravs pa to..
fant tut skos dodaja kake punce, pa me res ne gane..vcasih mi je kero ime znano, pa me zanima ce jo tut js poznam (sva iz istga kraja) pa ga vprasam od kod jo pozna, pa dostikrat se sploh ne spomni imena - pac sprejme vse ljudi k jih pozna eh...
js se na tvojem mestu res nebi sekirala no..ti samo uzivaj, ce ti bo dal kak povod za ljubosumje pol pa zacni o teh receh razmisljat
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
jao. pa sej je samo facebook. js mam tut gor čez 400 prjatlov, k jih use vsaj na videz poznam, pa noben ne dela iz tega neke drame. če se ga spomnim iz žurke, osnovke, faxa, kkšne aktivnosti, ga pač dodam al pa sprjmem, če me on/ona doda, mogoče še počekiram slikce,...in to je to.
čist vrjetn tut tvoj fant punco sam doda, ker jo je nekje spoznal, sicer pa se s tem ne obremenjuje, mogoče še celo njenega imena brez pomočli fb-ja nebi vedel.
Čist brezvezno kompliciranje in ljubosumje!
čist vrjetn tut tvoj fant punco sam doda, ker jo je nekje spoznal, sicer pa se s tem ne obremenjuje, mogoče še celo njenega imena brez pomočli fb-ja nebi vedel.
Čist brezvezno kompliciranje in ljubosumje!
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
tamala24 napisal/-a:zdej boste rekle, da bi vam bilo vseeno, če bi vaš fant imel en kup žensk gor, k jih še sam dost dobr ne pozna...mogoče na vn nebi tega kazale, na vznoter bi se pa "pojedle" od ljubosumja...
ja moj ma...sicr ne zdj miljauznt, ampak jih je kr neki, sj pravim...pa se res ne bom pojedla od ljubosumja in kaj zdej ce je tam napisano da jih/jo ma med frendi? a ga bo poseksala prek racunalnika al ka? to da bi si z vsemi pisal in hodu na pijacke in nevemkaj je pa cist druga zgodba kot to da ma xxx punc med prjatli..
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Joj, glede na tvoje poste najbrž itak skos čekiraš kaj dela na fejsbuku? No, pol najbrž vidiš, d ni nč takega... Če jih ma gor jih pač ma in to je to. Res je - saj je samo fejsbuk, ne bojo izvajali orgij prek neta!
Najbrž bi se mogu moj že požret od ljubosumja, ker sploh nima fejsbuka in ne ve, kok tipov mam gor in kaj z njimi počnem. Ker res, priznam, včasih komu napišem d ma dober bajk, fajn novo frizuro, se zmenim d gremo skupi jest pa koga vprašam kako mu je šel izpit. In to vse brez da bi on vedel... Hahaha.
Najbrž bi se mogu moj že požret od ljubosumja, ker sploh nima fejsbuka in ne ve, kok tipov mam gor in kaj z njimi počnem. Ker res, priznam, včasih komu napišem d ma dober bajk, fajn novo frizuro, se zmenim d gremo skupi jest pa koga vprašam kako mu je šel izpit. In to vse brez da bi on vedel... Hahaha.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Prvi neprebran prispevek • 157 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani