ljubosumje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Mar. 2009 18:44

Kaj?
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 10. Mar. 2009 18:58

lorelaj napisal/-a:^^

To kar si ti napisala je zame daleč od samozavestne osebe. Samozavestna oseba ne bi nikoli niti pomislila na to, da ni ONA vredna partnerja, ampak bi razmišljala o tem, da PARTNER ni vreden nje.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Mar. 2009 19:27

Ja, ampak ima prav. Reakcija samozavestnega človeka na prevaro pač ni "joj, vse sem zajebala, zato me je pa prevaral". Oziroma, mogoče je to tisti res prvi odziv, potem si pa premisli :)
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 10. Mar. 2009 19:30

tisti ki ne zaupa, zaupanja vreden ni.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 10. Mar. 2009 19:30

Cherry24 napisal/-a:to je pa zame že samoprecenjevanje in egoizem.

Ojej, glede na vse kar si napisala, bom rekla samo to, da se moraš še velik naučit. To da imaš samega sebe rad in zato skrbiš sam zase in ne pustiš, da drugi hodijo po tebi in vplivajo na tvojo samopodobo, ni egoizem. Egoizem pomeni, da skrbiš samo za svojo rit, medtem, ko te za druge ne briga.
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 10. Mar. 2009 21:59

a je normlano da sm lobosumna ..če tip pošle biuši za rojstni dan mesič?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Mar. 2009 22:05

^^ Ne!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 10. Mar. 2009 22:08

*mala* napisal/-a:^^ Ne!!

:D vredi..ker sm mela dans ispade:D..
pa se teb zdi to fer?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Mar. 2009 22:11

Kaj če se mi zdi fer?
Da pošlje sms bivši? Zakaj pa ne? Js jih tud za rojstni dan...vsaj tistim s katerim se občasno še pozdravim kje. Pa nebi me motilo, če bi ga moj svoji bivši (no, če se nebi z vsemi zelo grdo razšel).
Dokler se ne dopisuje vsak dan, si piše stvari kakršne si ponavadi par, me ne moti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 10. Mar. 2009 22:12

ah..
ja res je da mam jest same grde spomine pa nimam stikou sploh..
amapk bo že prebolu:D za moje teženje hehe
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Mar. 2009 22:25

Ravno zadnjič sva se o tem pogovarjali s prijateljico. Ona je z vsemi tipi nehala zelo grdo, nič več se ne slišijo, če koga sreča, se komaj pozdravita. Njen sedanji je pa še vedno prijatelj s svojo bivšo in prijateljica mi je priznala, da tega enostavno ne razume, zato ji gre pa v nos vse skupaj.
Pari gredo na različne načine narazen. Eni ostanejo prav prijatelji, drugi vsaj znanci, tretji se pa videt ne morejo. Dokler nisi sam v taki situaciji, ti ni jasno, kako se lahko nekdo tako obnaša.

Očitno je pri vama podobna situacija. Živi in pusti živeti. Če tebi ni do tega, da bi bivšemu voščila za rojstni dan, mu pač ne, tvoj fant je pa očitno drugačnega mnenja. Zato se ne bo svet podrl, brezveze je komplicirat zaradi enega smsa, ker boš ti precej več škode naredila s sitnarjenjem kot pa on z enim smsom za 2 centa.

Se pa meni osebno zdi normalno bivšemu voščit, to tudi redno počnem in še dobro da si me spomnila, da moram čez par dni en msg poslat :)
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 10. Mar. 2009 23:47

Ne vem, js tud ne razumem, kako ima tako veliko ljudi tako otročji odnos do bivših. V naši družbi so vsi bivši med sabo še vedno prijatelji, pa tudi če so bla v igri varanja. Ok, razumem, lahko z nekom RES grdo končaš, sam to bi pomoje mogla bit bol izjema kot pravilo. Ne vem, zakaj bi mogel bit bivši sinonim za sovražnika. Ni lepše, če sta še naprej v dobrih odnosih? No in zarad tega se mi tud ne zdi normalno, da kdo sploh upa zasikat, ker pošlje msg bivši za rojstni dan? Pa kaj je z vami no..
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 11. Mar. 2009 8:21

spelaspela napisal/-a:a je normlano da sm lobosumna ..če tip pošle biuši za rojstni dan mesič?

Seveda je normalno. Na to niti nimaš vpliva. Tako se počutiš in konec. Drugo je, če delaš iz tega sceno.. :wink:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 27. Mar. 2009 12:22

Zdele bom vrjetn mal out s temule vprašanjem...sm dala u iskalnik,pa mi iskalnik ne dela že en mesc:/ tko d bom kr kle vprašala...sj mal je povezan.

kako kej reagirate na npr. danes zlo popularn facebook...ko vidte,da vš fant postane prjatu s kšnimi ženskami...ki jih vi ne poznate...?? al ga prašate o tem..al pustite...a kako? ker moj ma skoz ene nove,res da full folka pozna ker je u taki službi,ampak vseen??? ste zard tega kej lubosumne,skeptične,vam je navadn al ne?

lp:)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Mar. 2009 12:40

še?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:43, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov