Ljubim Te*

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Okt. 2008 17:55

punkie_ napisal/-a:... pa je reku da ljubim te ne bo vsaki reku, ker so to velke besede za njega. ... pa je reku da ve, samo da naj mu vsaj prvič rečem ko bom trezna. ...

Ti dve izjavi se mi zdita pa precej nesramni
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 30. Okt. 2008 18:20

^^ Zakaj pa ta druga? Če si tako dolgo ne rečeta te besede, bi meni tudi bilo bolj všeč, da mi v treznem stanju to prvič pove :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 30. Okt. 2008 18:22

Aloha napisal/-a:Punkie_, se ti ne zdi rahlo otročje tole zakaj bi js mogla prva rečt ...? Pa sej ne gre za tekmovanje, za igrco "kdo bo koga", ... rečeš, ko to začutš, kdaj, kje, kako tle ni lih pomembno. Ne gre za življenje in smrt, "izpoved" je sam ena pika na i :wink: .

je otročje, po drugi strani pa me je zanimalo, če mi bo kdaj sploh reku sam od sebe...

julija_ kaj se ti zdi nesramno?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Okt. 2008 18:25

Jah no, jst fantu recimo (še) nisem rekla, da ga ljubim. Ampak ne zato, ker se mi ne bi zdelo "vredno" teh besed namenit njemu. Sploh mu pa ne bi v obraz rekla, da tega ne govorim kar vsakemu. Res, tak nesramen prizvok sem zaslutila.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 30. Okt. 2008 18:37

razumem ja. sam js nism tega tko uzela, ker tut sama nebi to usakmu rekla. pa ko mi je to reku, še nisva bla dolgo skupaj. tko da ga bom zdj spet mal povprašala o tem.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Okt. 2008 19:58

Meni 'ljubim te' kot fraza ne pomeni nič, ker ga ne dojemam za svojega. Podobno mnenje ima tudi fant, zato nihče od nikogar ne pričakuje teh besed. Ko rečem, da ga imam rada, je to tisto največ, kar sploh lahko čutim do njega kot mojega fanta in to je to ... Več ne gre in on to ve :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov