Ljubim Te*

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 26. Okt. 2008 19:46

^^ to jst govorim ceuuuu čas. Jst tud lahko rečem kar čem. Pomembna so dejanja!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 26. Okt. 2008 20:50

Res je, bolj pomembna so dejanja od besed. Recimo pri bivšem je bilo tako, da je na koncu čisto vsakega sms napisal RTM (skupaj sva pa bila 1 mesec, prej se nisva poznala). Nekje po 3 tednih me je vprašal, če ga že kaj ljubim... Zdaj, ko gledam nazaj in na njegove zadnje besede, mi je ves čas lagal. Nikoli me ni imel rad kot punco, ampak kot kolegico. Itak je lažje napisat nekaj, kot pa to povedat na 4 oči. Pri zdajšnjem pa še v skoraj 9 mesecih veze nisem slišala ljubim te. Mi pa z dejanji pokaže, kako zelo me ima rad in da mu pomenim vse.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
_NinJa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008
Kraj: ...route...

Neprebrana objavaNapisal/-a _NinJa_ » 26. Okt. 2008 20:52

[She.] napisal/-a:^^ ja teji iskalniki niso lih najbol zaneslivi:

evo, tuki bi lahko uprašala:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ght=ljubim

Uf pa res :oops: Hwala
No pa sej itak se je debata tle že mal bol razširla..
Drgač pa ja dejanja ja:
Saj so bla dejanja tut,zelo lepa in ravno po tem sklepam da neki že more bit na tem pa da me ne zavaja kr tko..
...<3 Hate That i Love U <3...
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 26. Okt. 2008 22:19

Imo je "ljubim te" primeren ko mine zaljubljena faza-ja sj rtm je mišljen na različne načine sm opažam da folk dostkrat v stanju zaljubljenosti uporabla ljubim te k se jim zdi rtm preveč omiljeno-al pa to inačijo z izrazom-zaljubljen sm-
men se je zdel mal smešn k mi je začel kšn mudel k se je zacopu vame ljubim te pisat :roll: :?
Torej ko zaljubljenost preraste v ljubezen, simple as that
:wink:
Glede teh dejanj pa tole- zame loh nekdo ne vem kaj use nrdi pa si loh razlagam da me ljubi, loh pa da je on samo zalublen-ne morš po tem sodt no.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Okt. 2008 22:39

Jah glede na različno uporabno in definicijo izrazov, tudi po besedah ne moreš vedet :)
Sicer je pa meni relativno vseeno, ali me tip ljubi, ima rad, ali do mene čuti nekaj, česar se z besedo opisat sploh ne da. Dokler mi daje občutek sprejetosti, je nežen, pozoren, blablablavsetistokarpočnejoljudjekiljubijo, bom zadovoljna.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 27. Okt. 2008 10:32

Ni važno kdaj to izrečeš važno je da misliš resno in iz srca.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 27. Okt. 2008 16:17

rdeče vrtnice napisal/-a:Ni važno kdaj to izrečeš važno je da misliš resno in iz srca.

Točno. Se mi zdi, da je to lahko časovno precej različno. Sem bila z nekom pol leta kao v vezi pa nisem bila prepričana, če ga ljubim. Kasneje sva se razšla, ker ga očitno nisem dovolj. Medtem, ko sem pri drugem po 1 mesecu spoznala, da ga zelo ljkubim
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 27. Okt. 2008 17:55

eni si ful hitro rečejo da se ljubijo, za moje pojme prehitro. midva sva skupi 4 leta pa si še nisva rekla pa si tud ne predstavljam da bi on meni to reku al pa js njemu. pa se mava drugače ful rada in tko, sam ljubim te pa dvomim da mi bo reku, in če bi mi, bi mi blo pomoje ful čudn. mah, sej to so sam besede... bi me pa motilo če bi mi tip tko hitro začel govort da me ljubi, to se mi zdi kr neki. al pa da si stokrat na dan rečeš ljubim te. men se obrača ob takih parčkih
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 27. Okt. 2008 19:00

punkie_ napisal/-a:eni si ful hitro rečejo da se ljubijo, za moje pojme prehitro. midva sva skupi 4 leta pa si še nisva rekla pa si tud ne predstavljam da bi on meni to reku al pa js njemu. pa se mava drugače ful rada in tko, sam ljubim te pa dvomim da mi bo reku, in če bi mi, bi mi blo pomoje ful čudn. mah, sej to so sam besede... bi me pa motilo če bi mi tip tko hitro začel govort da me ljubi, to se mi zdi kr neki. al pa da si stokrat na dan rečeš ljubim te. men se obrača ob takih parčkih

:twisted: :D :D :D svaka čast!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Okt. 2008 10:57

wat?
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 28. Okt. 2008 21:51

ljubim te jest šezmer nemorm izrečt..
prevelikega pomoena je:/
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 30. Okt. 2008 14:32

d bi meni tip reku "ljubim te" po nekaj zmenkih bi znorela...eno in edino pravilo k ga imam pa še to da bi prekršu...tekla bi stran kolk morm! :) Koga pr streli on ljubi? Moje hlače? al kaj?! Kako ti lahko en reče da te ljubi ko te pa niti ne pozna?! Na to foro padajo sam naivne najstnice. :roll:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 30. Okt. 2008 14:35

punkie_ napisal/-a:eni si ful hitro rečejo da se ljubijo, za moje pojme prehitro. midva sva skupi 4 leta pa si še nisva rekla pa si tud ne predstavljam da bi on meni to reku al pa js njemu. pa se mava drugače ful rada in tko, sam ljubim te pa dvomim da mi bo reku, in če bi mi, bi mi blo pomoje ful čudn. mah, sej to so sam besede... bi me pa motilo če bi mi tip tko hitro začel govort da me ljubi, to se mi zdi kr neki. al pa da si stokrat na dan rečeš ljubim te. men se obrača ob takih parčkih

okei, to pa je meni že malo preveč. Razumem, da si to ne rečeš recimo prvo leto, ampak 4 leta? Meni bi blo čudno, da ne bi tega niti enkrat slišala oz. rekla :? Midva si to vsaki dan rečeva in vedno eden za drugega vema, da to resno mislima in vedno znova mi je prelepo slišat ti besedi :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 30. Okt. 2008 16:15

hm, ne vem, včasih sem več razmišljala o tem, zakaj si midva nikol ne rečeva ljubim te. enkrat sva se tud pogovarjala o tem, pa je reku da ljubim te ne bo vsaki reku, ker so to velke besede za njega. enkrat sem bla mal pjana pa sem rekla, da bi mi ful rada neki rekla, pa je reku da ve, samo da naj mu vsaj prvič rečem ko bom trezna. potem pa nekak nisem zbrala poguma, oziroma se mi zdi čudno to izrečt, pa še mislila sem si, zakaj pa bi js mogla prva rečt. in takrat sm si rekla, da mu ne bom js tega prva rekla. verjetno si tudi on sam tko misli :D mah ne vem, to so res samo besede in mi smo se zmislili, da je ljubim te pa nekaj več in dokaz prave ljubezni. ga bom zdej k sva res že dolg skupi spet mal vprašala kaj si misli o tem :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 30. Okt. 2008 17:49

Js prznam, da me prezgodnji ljubim te odbije, da ne maram prepogoste rabe te besedne zveze, lih tko pa mi ne bi bla ušeč predouk trajajoča odsotnost le-te.

Ja, ljubezen ma to zmožnost, da se kaže na tisoč in en način, lepo jih je spoznat čim več, jih videt in čutt, še vedno pa je ljubezen tko zlo prijetno tut "slišat".

In nikol nism razumela tega opevanga "napora", zbiranja poguma, takih in drgačnih predpriprau na ta kratki ljubim te. :nixweiss:.

Punkie_, se ti ne zdi rahlo otročje tole zakaj bi js mogla prva rečt ...? Pa sej ne gre za tekmovanje, za igrco "kdo bo koga", ... rečeš, ko to začutš, kdaj, kje, kako tle ni lih pomembno. Ne gre za življenje in smrt, "izpoved" je sam ena pika na i :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov