Ljubim Te*
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_NinJa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2008
- Kraj: ...route...
Lp
Saj nevem kako naj začnem?
Tema govori o mojem bivšem in sicer ko sva se spoznala pač se tko videvala, hodila na drinke itd..No pač preden še nisva bila skupaj ter si med drugim pisala pač smse mi je še preden sva bila skupaj(še bolj na začetku najinega spoznanstva),že kar kmalu napisal Ljubim Te...
No torej zanima me vaše mnenje ali lahko že tako kmalu enmu pač rečeš da ga ljubiš ko ga niti še ne poznaš dobr? Ker pri meni ima ta beseda Ljubim te zelo globok pomen in jo izreČem oz. napišem šele ko sem o tem dovolj prepričana
Kakšen pomen ima ta beseda Ljubim te* za vas?
(Upam da te teme še ni bilo?Če ne se že za vnaprej opravičujem )
....
Saj nevem kako naj začnem?
Tema govori o mojem bivšem in sicer ko sva se spoznala pač se tko videvala, hodila na drinke itd..No pač preden še nisva bila skupaj ter si med drugim pisala pač smse mi je še preden sva bila skupaj(še bolj na začetku najinega spoznanstva),že kar kmalu napisal Ljubim Te...
No torej zanima me vaše mnenje ali lahko že tako kmalu enmu pač rečeš da ga ljubiš ko ga niti še ne poznaš dobr? Ker pri meni ima ta beseda Ljubim te zelo globok pomen in jo izreČem oz. napišem šele ko sem o tem dovolj prepričana
Kakšen pomen ima ta beseda Ljubim te* za vas?
(Upam da te teme še ni bilo?Če ne se že za vnaprej opravičujem )
....
...<3 Hate That i Love U <3...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ne, tega nikakor ne moreš rečt nekomu, ki ga komajkaj poznaš. Me pa to spominja na osnovnošolske čase, ko je en bil nekomu malo všeč, in so si že govorili ljubim te in podobne fore
In za mene ima zelo velik pomen, ko moj meni to reče dobim kr mravljince, ker mi je to lepo slišat in vem, da to res misli
In za mene ima zelo velik pomen, ko moj meni to reče dobim kr mravljince, ker mi je to lepo slišat in vem, da to res misli
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
_NinJa_ - Sramežljivka
Ja no saj js sm istega mnenja
Res pa je da sva se že od prej poznala, da sm mu bla kao že skos všeč sam da ni zbrau poguma..In ko sva končn bolj tko prišla v stik je pač najprej itak rtm pa tko naprej,no pol čez neki časa pa že kr ljubim te,res sm se zalubu u tebe,še nbeni nism reku ljubim te,bla,bla..nwm kaj naj mu verjamem?
Je pa res tko bolj čustven človk,ko sva bla skupi je ful skrbel zame pa use tist,se mi pč ful posvečal pa to.
No zdj pa nisma več skupi,pa je spet začel da bi res biu rad z spet mano,pa mi skos piše,me kliče,da me ljubi,da me tko pogreša,da bi biu za skos z mano...
Newem kaj mu naj verjamem?
Je pa res kokr se men zdi ok oseba,sam videz lah vara
Nevem ali ga naj zopet sprejmem nazaj ali ne.
hmm..Zdj še mal nakladam
Res pa je da sva se že od prej poznala, da sm mu bla kao že skos všeč sam da ni zbrau poguma..In ko sva končn bolj tko prišla v stik je pač najprej itak rtm pa tko naprej,no pol čez neki časa pa že kr ljubim te,res sm se zalubu u tebe,še nbeni nism reku ljubim te,bla,bla..nwm kaj naj mu verjamem?
Je pa res tko bolj čustven človk,ko sva bla skupi je ful skrbel zame pa use tist,se mi pč ful posvečal pa to.
No zdj pa nisma več skupi,pa je spet začel da bi res biu rad z spet mano,pa mi skos piše,me kliče,da me ljubi,da me tko pogreša,da bi biu za skos z mano...
Newem kaj mu naj verjamem?
Je pa res kokr se men zdi ok oseba,sam videz lah vara
Nevem ali ga naj zopet sprejmem nazaj ali ne.
hmm..Zdj še mal nakladam
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
glede tega mam tudi jaz svojo štorijo midva z mojim sva se poznala že kr nekaj let preden sva začela hodit. no nekega dne sva se pač po dooolgem času "slišala" preko msn-a in sva se pogovarjala prevej drugač kot do takrat.. in pol sva si naenkrat začela pisat sms-e. takrat sem bla malo razočarana nad njegovim pisanjem kr mi je kr takoj začel pisat kot da je najbolj zaljbuljen vame..kar pa je blo za moje pojme nemogoče (on še danes trdi, da je bil) in čeprav je najprej zgledlo, kot da bova samo kolega za občasna srečanja (:D), se je v njegove smse zelo hitro prikradel tudi tisti LJUBIM TE. to me je takrat čist šokiralo in na nek način tudi užalilo..ker je blo res ful hitro in čist izven konteksta.. in sem bla pol cela zafrustrirana, da je to samo en tip več, ki se norčuje iz mene. ampak izkazalo se je, da me ima res neskončno rad tako, da prehiter Ljubim te ni vedno razlog za preplah..
on je iz moje strani te besede slišal sicer precej pozneje..
to mu povem ob trenutkih, ko res začutim da ga dejansko zelo nočno ljubim.. ne uporabljam tega ravno vsak dan, kr bi potem ratala ena zguljena fraza, ki sploh nebi znala več izrazit mojih globokih občutkov.
on je iz moje strani te besede slišal sicer precej pozneje..
to mu povem ob trenutkih, ko res začutim da ga dejansko zelo nočno ljubim.. ne uporabljam tega ravno vsak dan, kr bi potem ratala ena zguljena fraza, ki sploh nebi znala več izrazit mojih globokih občutkov.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
_NinJa_ napisal/-a:Newem kaj mu naj verjamem?
To moraš ti sama pri sebi vedet oz. čutit. Jaz vem, da nisem nobenemu nikoli verjela, niti, če mi je rekel, da me ima samo rad, ker pač nisem čutila, da je 'tisto pravo' in na koncu se je vse res izkazalo za 'pardnevno zaljubljenost'. Ko pa sem mojega spoznala, pa mi niti ni rabil rečt, da me ima rad, pa sem hitro po tem, ko sem ga spoznala pomislila, opa, kaj pa če je to to? Pač nevem, pomoje to čutiš, ko te ima nekdo zares rad
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
_NinJa_ - Sramežljivka
Am nwm men se zdi da bi nama mogoč ratal
Sam vseen nwm,problem je v tem ko sva šla pač narazn zdj še 1 mesec mal manj od tega in sam zaradi tega, ker pač je kar na1x mel preblisk da ne ve kaj hoče v svojem življenju.Da mora premislt..
Zdaj pa kr na1x da je vse premislil in da hoče mene in da mu je žal da sva šla narazen, da sploh ne ve zakaj sva šla narazn? In se skos opravičuje,da neve kaj mu je blo da je storil tako napako
Pa me nonstop gnjavi zdaj s tem da mu naj oprostim.Da ne ve kako naj mi to dokaže, da bi se mi res rad dokazal itd..
Da zdaj resnično ve kaj hoče!
Zdaj pa sm res čist zmedena? Sam če sm čist iskrena je kr pasal odmor saj se mi zdi da je ˝kemija˝ med nama zdaj še celo močnejša, ko sva oba premislila ter še bolj pogrešava drug drugega
Hvala za odgovore
Sam vseen nwm,problem je v tem ko sva šla pač narazn zdj še 1 mesec mal manj od tega in sam zaradi tega, ker pač je kar na1x mel preblisk da ne ve kaj hoče v svojem življenju.Da mora premislt..
Zdaj pa kr na1x da je vse premislil in da hoče mene in da mu je žal da sva šla narazen, da sploh ne ve zakaj sva šla narazn? In se skos opravičuje,da neve kaj mu je blo da je storil tako napako
Pa me nonstop gnjavi zdaj s tem da mu naj oprostim.Da ne ve kako naj mi to dokaže, da bi se mi res rad dokazal itd..
Da zdaj resnično ve kaj hoče!
Zdaj pa sm res čist zmedena? Sam če sm čist iskrena je kr pasal odmor saj se mi zdi da je ˝kemija˝ med nama zdaj še celo močnejša, ko sva oba premislila ter še bolj pogrešava drug drugega
Hvala za odgovore
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
to lahko pomeni troje:
1. poba je na stopnji 13letnika, ko izreče to brez pomislekov, ne da bi sploh vedel kaj to dejansko poemeni, samo zato, ker je nekje slišu da to pač paše
2. že takoj, ko sta se spoznala, je vedel, da si ti ta in ima posebno sposobnost, je to globoko čustvo začutil kakšno leto prezgodaj kolikšna je vrjetno, presodi sama...
3. je še eden tistih, ki te s takšnimi zadevami in sladkimi besedami poskušajo čimprej očarat, da te bodo lahko prej ali slej položili in ... ugani kaj? čez dva tedna isto pisali naslednji.
js na to gledamo tako, mogoče sem pa preveč pesimistična in ti je hotu samo polepšat dan in ni izbral pravih besed. nevem, men ne bi bilo všeč...
1. poba je na stopnji 13letnika, ko izreče to brez pomislekov, ne da bi sploh vedel kaj to dejansko poemeni, samo zato, ker je nekje slišu da to pač paše
2. že takoj, ko sta se spoznala, je vedel, da si ti ta in ima posebno sposobnost, je to globoko čustvo začutil kakšno leto prezgodaj kolikšna je vrjetno, presodi sama...
3. je še eden tistih, ki te s takšnimi zadevami in sladkimi besedami poskušajo čimprej očarat, da te bodo lahko prej ali slej položili in ... ugani kaj? čez dva tedna isto pisali naslednji.
js na to gledamo tako, mogoče sem pa preveč pesimistična in ti je hotu samo polepšat dan in ni izbral pravih besed. nevem, men ne bi bilo všeč...
-
_NinJa_ - Sramežljivka
Hm..
Res je da ko sva bla še skupi, da je rad pokazal kako me ima rad,pa imel je rad mojo pozornost,kar naprej sva bila u stiku,se skušala čim večkrat videt pa tko.
Drgač pa nwm, ni lih ^kurbir^.Nwm js tazga k je mel 2 punci, pa npr.biu z eno več kot eno leto ne smatram ravno za takšnega da bi me hotu zdj sam položit
Pa tut po naravi je tak bol pošten, sam je reku da tut sramežljiv, da mu tut ni neki kr naprej do družbe pa tko no..
Pa tut ostali majo o njem zelo dobro mnenje.
Eh res nwm kaj nardit..
Bm mal premislla pa vidla kako bo potekalo.
Vprašanje je ali misli iz srca ali pa res sam zavaja?
Res je da ko sva bla še skupi, da je rad pokazal kako me ima rad,pa imel je rad mojo pozornost,kar naprej sva bila u stiku,se skušala čim večkrat videt pa tko.
Drgač pa nwm, ni lih ^kurbir^.Nwm js tazga k je mel 2 punci, pa npr.biu z eno več kot eno leto ne smatram ravno za takšnega da bi me hotu zdj sam položit
Pa tut po naravi je tak bol pošten, sam je reku da tut sramežljiv, da mu tut ni neki kr naprej do družbe pa tko no..
Pa tut ostali majo o njem zelo dobro mnenje.
Eh res nwm kaj nardit..
Bm mal premislla pa vidla kako bo potekalo.
Vprašanje je ali misli iz srca ali pa res sam zavaja?
-
butterfly_87 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
sama opažam da sta besedi rad te imam in ljubim te postala že kot živjo ali hvala. Sploh je pa najlažji to napisat v sms in bi rekla, da se ta tvoj "bivši" sploh ni tok poglobil v to besedo in v to če te res ljubi.
Mene moti, ko tipi po prvih sms-ih začnejo pošiljat poljube- kot smajlije, kaj šele da mi ne piše rtm po tok kratkem času me kr mal mine, da bi karkoli nadaljevala.
Mene moti, ko tipi po prvih sms-ih začnejo pošiljat poljube- kot smajlije, kaj šele da mi ne piše rtm po tok kratkem času me kr mal mine, da bi karkoli nadaljevala.
-
_NinJa_ - Sramežljivka
butterfly_87 napisal/-a:sama opažam da sta besedi rad te imam in ljubim te postala že kot živjo ali hvala. Sploh je pa najlažji to napisat v sms in bi rekla, da se ta tvoj "bivši" sploh ni tok poglobil v to besedo in v to če te res ljubi.
Ma ja sej men tut ni blo všeč da je tko hit začel s tem
Sam zdej pa pa skos take izpade da se resno sprašujem al misli resno al ne?
Mah itak sm tk razložla vse skup da je mal čudn izpadlo
Hwala za odgovore useen
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
^^ ja teji iskalniki niso lih najbol zaneslivi:
evo, tuki bi lahko uprašala:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ght=ljubim
evo, tuki bi lahko uprašala:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ght=ljubim
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
"Ljubim te", lahko rečem tudi poštarju, ki mi zjutraj časopis prinese. Zato pa ne nasedam golim besedam, ker jih eni čisto prelahko izrekajo. Drugim gre pa vse težje z jezika, pa to še ne pomeni, da nič ne čutijo. Presojaj človeka po dejanjih, ne pa po enem smsu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov