Ljubezen in problem zaradi veroizpovedi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 02. Avg. 2012 10:45

so prašali enga nogometaša da če po njegovo so geji v njihovi ekipi. pa je odgovoril "upam da ne". tipu so dali zato globo, denarno kazen :eek: ja kaj pa naj reče, da bi rad da so geji zraven ko se tuširajo skupaj in ko se skloni za pobrat milo s tal? rečeš da rajši maš za soseda katolika kot islamista in že te obsojajo da je to sovražni govor.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Avg. 2012 11:01

o jezuskristus.

ker svet je pol gejev, ki za grmi zlovešče čakajo, da komu kje kak kovanec pade na tla, se skloni in potem brž, priložnost zamujena ne vrne se nobena, napičit v rito!

dej mi povej kolk gejev te je do zdej na vsak način poskušalo pofukat. najbrž manj kot mene tipov. in kaj nej zdej rečem? da bi raje vidla, da tipov ne bi blo?

kaj mate tipi s temi geji, res? geji majo tudi svoje standarde. tako da vas nima kej skrbet, kekci eni.

back to the topic.

če imaš resno verne starše, potem najbrž tle ne boš mogla ničesar spremenit, razen odnosov s svojimi starši. kar zna bit pri 17ih precej mučna zadeva. posebno če živiš z njimi in te preživljajo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Avg. 2012 11:10

jaz se pa strinjam z vrocimuckom.

v sloveniji vladajo slovenski zakoni. in ti pravijo da ima vsak pravico do svojega življenja. islamski zakoni tukaj NE veljajo.

širiatsko pravo ima zakon da se ubije žensko ki je bila posiljena in se ne bo hotela poročit s posiljevalcem. naj se take stvari tudi tukaj dogajajo, ker "moramo bit strpni in spoštovat drugačnost"?

nič nimam proti veri, dokler ne vpliva na take stvari in krši pravice.
hej norci :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Avg. 2012 12:18

Dovolj z offtopicom. Nasveti glede njenega problema in nič več.
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Avg. 2012 18:32

Nič otja...

Punca se je očitno itak odločila, da ima nasvetov dovolj. A ima ta tema še kakšen smisel?
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 09. Avg. 2012 7:57

No tako, kot prvo, jst mislim da si pri 17h letih še vedno malce mlad in nezrel, da bi se takoj odločil, da boš izbral fanta in pustil starše. Se strinjam z enim od prejšnjih komentarjev, da počaka 1 leto in se nato, ko je enkrat polnoletna, odloči kako in kaj naprej.

Sicer pa se mi zdi ta verska nestrpnost čisto mimo. Vam dam konkreten primer. Mi smo muslimani, fantova družina so katoliki. Moji so fanta sprejeli brez problemov, edini pogoj je bil - da je izobražen (so pač mahnjeni na to, da če se vsi žrtvujemo za mojo izobrazbo, moram met enga, ki se prav tako trudi). Njegovi so rabili 2,5 leti, da so se me sploh odločili spoznati, pa že zdaj pri vsakem obisku slišim lekcijo o tem, kako je treba otroka, ko se rodi takoj krstiti pa tako naprej....
( Si mislim, baba zmešana, mi ne boš govorila kako naj vzgajam svoje otroke, ko jih bom mela )
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 21. Avg. 2012 23:33

@LiEn:
V kateri veri pa nameravata vzgajati vajine otroke?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Avg. 2012 6:21

Saj jima ni potrebno otrok vzgajat v nobeni izmed ver... :) Jaz prihajam iz versko mešane družine in vse kar imam od vere so skupni družinski trenutki ob različnih praznikih- kar je še najpomembneje. Noben od staršev nikoli ni vsiljeval svoje vere nam, otrokom, še manj pa da bi celo izbrali eno in na vero partnerja pozabili- to bi se mi zdelo še najblj hinavsko.
It was forever..but it didnt last long..
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 31. Avg. 2012 16:32

Flavij napisal/-a:@LiEn:
V kateri veri pa nameravata vzgajati vajine otroke?

Jaz bom svoje otroke učila in vzgajala po načelih svoje vere, jim pa le-te ne bom vsiljevala, ker je roko na srce niti meni moja starša nista. Fanta pa je ateist, zato je njemu, kot on pravi čisto vseeno. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov