le avantura ali mu kaj pomenim ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
- little_angel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2011
Živjo.
Imam "fanta" za katerega nisem prepričana da sploh je moj fant.... Gre za to da sva se nekajkrat poljubljala in držala za roke na poti domov nikoli pa ni pripravljen govoriti o sebi, o svojih čustvih itd. O njem poslednično vem zelo malo.... pravi da sem mu všeč, a mi nikoli ne piše in nikoli ne pokliče. Ne vem, kaj naj si mislim - občutek imam kot da sem le zabava na poti domov.
Kaj Vi menite ?
Imam "fanta" za katerega nisem prepričana da sploh je moj fant.... Gre za to da sva se nekajkrat poljubljala in držala za roke na poti domov nikoli pa ni pripravljen govoriti o sebi, o svojih čustvih itd. O njem poslednično vem zelo malo.... pravi da sem mu všeč, a mi nikoli ne piše in nikoli ne pokliče. Ne vem, kaj naj si mislim - občutek imam kot da sem le zabava na poti domov.
Kaj Vi menite ?
Zadnjič spremenil little_angel, dne 15. Okt. 2011 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Quot homines tot sententiae - koliko ljudi, toliko mnenj.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
2dnevno držanje za roke je pa kaj..jako zrela in odrasla veza, al kako?little_angel napisal/-a:sva se začela poljubljati in se držala za roke. Isto se je zgodilo naslednji dan /.../ ( sovražim kako najstniško in otročje je to )
Ja, prav imaš. Njega vpraši kaj se gresta.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
a) tip te ma da ni dolgcas
b) tip je debil
c) u 2 are meant 2 be
b) tip je debil
c) u 2 are meant 2 be
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
mi2 z dzekijam al una2?
sam preferiram brazilsko depilacijo ker ne maram vrascenih dlak
sam preferiram brazilsko depilacijo ker ne maram vrascenih dlak
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
a ti pa kar brazilsko depilacijo al kva?
pa ne mi rečt, da si pićka pa da h kozmetičarki hodiš, bodi dec, pa povej, da kar domač selotejp uporabljaš!
http://www.nulta.com/trgovina/image.php?id=65988329
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
little_angel napisal/-a:
Kaj Vi menite ?
Pomoje se bosta poročila.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Če je držanje za roko+poljubljanje avantura, pol pa res ne vem več kam smo pršl
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Mr. Simpaticus napisal/-a:Če je držanje za roko+poljubljanje avantura, pol pa res ne vem več kam smo pršl
+1.
Ampak sumim,da je mladkana,zato se ji oprosti. Angelček,ne nista skupi in to ni a od avanture.To je le druženje,preživljanje prostega časa skupaj..
Lubčka te,ker si mu všeč,-seveda- ker mu (vama) paše in zato,ker mu tačas ni treba govorit o sebi. To,da ti neče razlagat o sebi,pomeni,da nima namenov s tabo.
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov