sončk napisal/-a:srčica* napisal/-a:moj mi je tudi rekel nekje na začetku, da včasih ne čuti nič do mene... pač zaradi svoje preteklosti je mel blokado... no pa sem mu dala čas... seveda me je te to ful prizadelo... ampak sem mu dala šanso, pa je potem to uspešno odpravil

Aja? Ker midva sva še na začetku in mi je že prvi mesec to reku... zdej je od tega že ene 14+ dni in ni več tak, kokr je bil tist dan, dva.. sam se usen bojim. kko si mu pa dala šanso, a si se isto obnašala al kj drgač?

ker men se zdi da mu po tistm ne zaupam več tok slepo.. in puščam možnost da bo mogoče še kdaj tko čutu?

zdj pa ne vem a je to dobr al ne.
obnašala sem se čisto normalno naprej.. valda me je tisti dan ko mi je to rekel tako prizadelo, da sem se začela jokat, ampak me je objel, pa razložo,d a je njemu tudi težko, oz. še huje, ker vidi da ma dobro punco, pa mu je tako hudo ker me ne more imet tako rad ko si zaslužim, no nekaj v tem smislu... pa da se bo potrudo pa to.. potem pa se je sčasoma kazal njegov napredek... imel me je vedno bolj rad... na vsake toliko časa je premagal neko oviro v sebi, premagal tisti varnostni obroč ki se je naredil okrog njega in je blo vse normalno... jaz sem normalno še naprej zaupala v njega, pustila sem ga pri miru, nisem nekaj drezala v njega in ga spraševala skoz kaj čuti... stvari so se same od sebe popravle...
lej če maš ti tvojega rada, zakaj mu potem en bi dala šanse, da premaga tisto kar ga muči... nimaš kaj zgubit... no mogoče kakšen mesec, dva, ampak kaj sta mesec dva če potem on odpravi to kar ga matra in to bo končno lahko ljubil, kot si zaslužiš