"Lahko te imam rad, a te ne morem ljubiti"

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: ko fant reče...

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

_sMEjKa_ napisal/-a:ko ti pove,da ima lahko rad ampak ne more ljubiti...?

Jaz najverjetneje ne bi čakala. Ampak lahko je govort, dokler nisi sam v taki situaciji.

Meni je moj, ko sicer še nisva hodila in sem mu rekla, da ga ljubim, rekel: "hvala". :( Grozno je zabolelo, ampak danes se tega ne spomne in niti ne ve, zakaj bi to rekel.
Kakor koli, danes se imava super in se še smejiva na to foro :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

eh dedi so konfuzni :D ... moj mi je tudi rekel nekje na začetku, da včasih ne čuti nič do mene... pač zaradi svoje preteklosti je mel blokado... no pa sem mu dala čas... seveda me je te to ful prizadelo... ampak sem mu dala šanso, pa je potem to uspešno odpravil :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

~NIA~ napisal/-a:^^ zakaj te je pa bolelo če ti je reku hvala?
jst bi to razumela kot da se zahvaljuje da ga imam rada/ga ljubim..
sej jst tud mojmu kdaj rečem da ga ljubim pa mi ne reče tega nazaj.. ampak reče sam: vem.. in enako jst kdaj njemu..

mislim,da je finta v tem,da (sploh ko si mlad in brez izkusenj) se ti zdi edini mozen (pravilen) odgovor na tvoj ljubim te,njegov ljubim te.in karkoli druzga,ne glede na to kaj ti rece,ti ni prav..
verjetno bi tud jst,ce bi bla mlajsa,se kr mal uzalila...sam ok,pr 25ih pac vem,da ni panike..in tko k si rekla ti,zdaj bi razumela kot zahvalo,da ga mam rada :)
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

meni se zdi po treh mesecih malo prezgodaj da bi nekomu rekel "ljubim te", sicer pa je najprej treba razlikovat zaljubljenost in ljubezen.sicer pa je dovolj da te ima rad, nevem zakaj so ljudem toliko pomembne besede.....
ti dam en primer:z fantom sem bila 3 leta in mu nikoli nisem rekla ljubim te ker mi je anti beseda , sem pa dovolj pokazala da je to cutil..
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

beba24 napisal/-a:meni se zdi po treh mesecih malo prezgodaj da bi nekomu rekel "ljubim te".

mogoče ja mogoče ne... odvisno kolikšen pomen daješ besedi ljubim te.. pri meni se je ta pomen od začetka zveze pa do zdaj skoz spreminjal... nikoli pa seveda ni mel pomena: tako te imam rada, da ne morem brez tebe... takšen pomen ponavadi dobijo te besede, ko še kakšna punca obupano upa, da se bo fant vrnil k njej, ko ji da konec... ali obratno...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

tu..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ah pusti času čs, pa mal mn komplicirej. babe vsak stavk tok zapletemo. tip pč neki vn butne pa se nasledn dan sploh ne spomne kaj je že odgovoru, babe pa pol premlevajo tist stavk pa kaj je stemu mislu pa a jo ma zdej sploh rd, a jo nima in če jo nima zakaj jo nima. če jo ma samo rad, kdaj jo bo ljubil,in če je sploh sposoben jo ljubiti,... itd :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

sončk napisal/-a:
srčica* napisal/-a:moj mi je tudi rekel nekje na začetku, da včasih ne čuti nič do mene... pač zaradi svoje preteklosti je mel blokado... no pa sem mu dala čas... seveda me je te to ful prizadelo... ampak sem mu dala šanso, pa je potem to uspešno odpravil :D

Aja? Ker midva sva še na začetku in mi je že prvi mesec to reku... zdej je od tega že ene 14+ dni in ni več tak, kokr je bil tist dan, dva.. sam se usen bojim. kko si mu pa dala šanso, a si se isto obnašala al kj drgač? :) ker men se zdi da mu po tistm ne zaupam več tok slepo.. in puščam možnost da bo mogoče še kdaj tko čutu? :? zdj pa ne vem a je to dobr al ne.

obnašala sem se čisto normalno naprej.. valda me je tisti dan ko mi je to rekel tako prizadelo, da sem se začela jokat, ampak me je objel, pa razložo,d a je njemu tudi težko, oz. še huje, ker vidi da ma dobro punco, pa mu je tako hudo ker me ne more imet tako rad ko si zaslužim, no nekaj v tem smislu... pa da se bo potrudo pa to.. potem pa se je sčasoma kazal njegov napredek... imel me je vedno bolj rad... na vsake toliko časa je premagal neko oviro v sebi, premagal tisti varnostni obroč ki se je naredil okrog njega in je blo vse normalno... jaz sem normalno še naprej zaupala v njega, pustila sem ga pri miru, nisem nekaj drezala v njega in ga spraševala skoz kaj čuti... stvari so se same od sebe popravle...

lej če maš ti tvojega rada, zakaj mu potem en bi dala šanse, da premaga tisto kar ga muči... nimaš kaj zgubit... no mogoče kakšen mesec, dva, ampak kaj sta mesec dva če potem on odpravi to kar ga matra in to bo končno lahko ljubil, kot si zaslužiš :wink:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

meni je tudi enkrat nekaj takega rekel.. kao da on ni tk za resno kot js, ker je pač kao rocknroll tip :) res da je bil takrat totalno pijan, ampak js sm se seveda muhala, potem pa mu je blo žal in zdj sma že več kot leto in pol skupi. mislim da se to nardi fantom takrat ko vidijo da zveza postaja resna in se kr mal ustrašijo.. tk da po moje ni to nič kaj takega..
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Uff ja... poznam tako situacijo. Me je bivši pustil iz tega razloga - rad me je imel kot prijateljico in ne kot punco (ljubil me je še manj). Pa mi je večkrat rekel, če bi šla sexat. Nekako nism mogla, čeprav je bil takrat moj fant. Pri njemu sem bila še devica, pa ni dočakal, da bi sexala, me je prej pustil. Ker pač me je imel rad kot prijateljico, pa sam za sex mu je šlo. Žal...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bela krajina

Neprebrana objava Napisal/-a alana »

punca ne obremenjuj se s temi besedami,dejanja so važna!če čutiš od njega pozornost,da mu pomeniš nekaj več-ne zahtevaj dveh besed.
jaz sem imela eno vezo,ki sva se redko videvala in nikoli mi ni govoril o svojih občutkih,mislim da mi je samo enkrat rekel da me ima rad.vedno mi je pa rekel,da mu veliko pomenim...in meni to ni bilo dovolj,delala sem vsake tolk problem glede tega..po parih letih sva prekinila stike in sem si našla fanta...a na skrivaj dobila nazaj stik z bivšim in šele potem se mi je odprl.zato ne sili,da ti ne bo žal
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bela krajina

Neprebrana objava Napisal/-a alana »

punca ne obremenjuj se s temi besedami,dejanja so važna!če čutiš od njega pozornost,da mu pomeniš nekaj več-ne zahtevaj dveh besed.
jaz sem imela eno vezo,ki sva se redko videvala in nikoli mi ni govoril o svojih občutkih,mislim da mi je samo enkrat rekel da me ima rad.vedno mi je pa rekel,da mu veliko pomenim...in meni to ni bilo dovolj,delala sem vsake tolk problem glede tega..po parih letih sva prekinila stike in sem si našla fanta...a na skrivaj dobila nazaj stik z bivšim in šele potem se mi je odprl.zato ne sili,da ti ne bo žal
Odgovori