lahko bi, a noče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
SAJNSKA napisal/-a:ok, razumem ,da ko pišeš nekaj, da se zmotiš, ne pa to da me nekateri tu silijo k psihologu, mislim a ste na glavo padli? ... vsi MISLITE ,da imate PRAV , da "vse" veste in pol šinfate če se človek zmoti pri tipkanju, mislim sebe poglejete, pa pol z mano pometajte. Jaz sem človek, imam občutke, sem premišljena, vem kaj hočem in mogoče bi si lahko vzeli vzor po svojih starših, ki so se spoznali v rani mladosti in jih nič ni ločilo, zdaj pa mislite ,da se vse konča ko pride do enega problema, ....!
ne zastopim.
a si mislila, da ti bodo/bomo vse po vrsti napisale, kako rožnato je življenje in da bosta sigurno ostala skupaj. še več, naslednji teden boš lahko prespala pri njem in čez leto dni bosta poročena!
odprla si temo, vprašala za mnenje. če pričakuješ kaj drugačnega kot odgovore v stilu 'zresni se in ne, ne bosta ostala skupaj', potem je morda boljše, če ne bereš več odgovorov na to temo.
ker boš razočarana.
drugače pa moje mnenje: res je da si mlada, on pa v takih letih, ko bi že moral biti odrasel ( o tem je brezveze razglabljati, ker so danes nekateri tridesetletniki še vedno otroci). ampak moje mnenje je, da zveza lahko uspe, tudi če si stara 16. odvisno je samo od tega, kaj vaju povezuje. ker ne, ljubezen žal ni vse. in verjetno boš še prevečkrat razočarana (glede na to, da te stre že to, da ne smeš prespati pri njem), preden boš ugotovila, če je on pravi in kaj si resnično želiš v življenju. (in lahko si ti ob prebiranju naših odgovorov misliš, kako smo vse po vrsti neumne in da nimamo pojma o tem, kar ti govorimo. morda boš čez nekaj let mislila drugače...)
zase lahko rečem, da sem že več kot dve leti v zvezi z pet let starejšim fantom in nama klapa. ampak nikoli nisem zganjala cirkusa zaradi povsem običajnih stvari. in še vedno se mava rada kot prvi dan, ampak hkrati je potrebno ogromno prilagajanja in usklajevanja, da ni nepotrebnih prepirov.
po dveh letih še vedno nisem prespala pri njem, on pa pri meni enkrat, pa me zaradi tega ni pustil in jaz ne njega.
aja, in po dveh letih še vedno nisem zaročena, kajšele poročena!
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
SAJNSKA napisal/-a:ok, razumem ,da ko pišeš nekaj, da se zmotiš, ne pa to da me nekateri tu silijo k psihologu, mislim a ste na glavo padli? ... vsi MISLITE ,da imate PRAV , da "vse" veste in pol šinfate če se človek zmoti pri tipkanju, mislim sebe poglejete, pa pol z mano pometajte. Jaz sem človek, imam občutke, sem premišljena, vem kaj hočem in mogoče bi si lahko vzeli vzor po svojih starših, ki so se spoznali v rani mladosti in jih nič ni ločilo, zdaj pa mislite ,da se vse konča ko pride do enega problema, ....!
ma šezmiri mi nisi povedla ku je zgledlo k te je zaprosu za roko, al sta že poročena al kaj :D
kdo te tle zejabava ? sprašujem zadeve, katere si sama napisala. če je taka skriunosti, pol nevem kaj si šla objauljat.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
[She.], mene tudi to zanima.....
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
jullia_ napisal/-a:Orhideja1, kako nameravaš ti paziti svoje otroke, ko bodo stari 16 let? Pri tem, da bodo več kot pol dneva v šoli, pri vseh ekskurzijah in šolah v naravi,... lahko uvedeš diktaturo in hčeri ne pustiš niti na rojstni dan najboljše prijateljice, pa bo zagotovo našla pol ure za izgubo junfra.
Potem pa naj gre kar na vogal, če se hoče na vsak način pri 16ih (!!!!!!) fukarit.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ne pravim, da želi vsak 16letnik fukat. Jst že nisem. Ampak še vedno sem pa mnenja, da je srednješolca/ko nemogoče nadzirati in paziti.
Vzgaja se otroke, ne pa najstnike. V najstniških letih je naloga staršev, da otroka počasi naučijo samostojnega življenja in ga spustijo s špage.
Vzgaja se otroke, ne pa najstnike. V najstniških letih je naloga staršev, da otroka počasi naučijo samostojnega življenja in ga spustijo s špage.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
Shannon napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Orhideja1, kako nameravaš ti paziti svoje otroke, ko bodo stari 16 let? Pri tem, da bodo več kot pol dneva v šoli, pri vseh ekskurzijah in šolah v naravi,... lahko uvedeš diktaturo in hčeri ne pustiš niti na rojstni dan najboljše prijateljice, pa bo zagotovo našla pol ure za izgubo junfra.
Potem pa naj gre kar na vogal, če se hoče na vsak način pri 16ih (!!!!!!) fukarit.
men je pa v bistvu kr mal sram blo kr so se vse okrog mene že dajale dol na veliko js pa sploh ne,pa tud glede lupčkanja mi je biv bed kr sm se šele pr 15ih 1.zalizala...sam zaj ko gledam nazaj drugače razmišlam,če bi takrat mela isto mišlenje bi mi blo vseeno,tak ko bo večini mladim pol...sam tk je pač,družba velik vpliva,pa odvisno kje si pa kolk maš šanse bit s kom...
SANJSKA,nemorm ti povet kolk se mi smiliš,pa ne rabiš psihiatra pa nič,sam vem da ti nebo noben naš komentar pomagal,brezveze se sekiraš,idi z tokom pa boš vidla kaj bo...1%sem mnenja da bo vama klapalo,99%pa da bejš od takega deda...sam zaj ga ljubiš,vem da nemorš..pa kot pravim,upanje umre zadnje, sam po tvojih postih sodeč to ni to...tud če bo ostal s tabo,men ne zgleda nekam pametn človk,oz zrel itak ne...in s takim človekom tud ni lahko živet ampak uživaj zaj dokler traja pa se ne obremenjuj,če te bo pustiv te pač bo, veš kolk je še tipov pa glede na nick ti nebo teško dobit kerga haha
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:Orhideja1, kako nameravaš ti paziti svoje otroke, ko bodo stari 16 let? Pri tem, da bodo več kot pol dneva v šoli, pri vseh ekskurzijah in šolah v naravi,... lahko uvedeš diktaturo in hčeri ne pustiš niti na rojstni dan najboljše prijateljice, pa bo zagotovo našla pol ure za izgubo junfra.
Hej na naši šoli se vsekakor ni dalo seksati. Na vseh ekskurzijah so nas strogo pazili. Rojstne dneve smo praznovali, ko so bili starši doma,... ne vem pa kje ti živiš, da je vse drugače. Tudi jaz ne štekam tega. Poleg tega si pa pri 16 toliko star, da moraš sam vedet, da sex ni igrača.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Živim v Kranju. Pri 16ih smo s šolo šli na dve 2dnevni ekskurziji, kar pomeni, da se je spalo v hotelu. Po sobah smo sicer teoretično bili ločeni po spolih, ampak kdo bo pa v resnici sredi noči gledal, kdo je kje.
Pa ne me jebat, da si bila ti pri 16ih tako nadzorovana (s strani kogarkoli), da se nisi mogla za pol ure izmuznit. Več pa ni treba
Pa ne me jebat, da si bila ti pri 16ih tako nadzorovana (s strani kogarkoli), da se nisi mogla za pol ure izmuznit. Več pa ni treba
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
JOj zaljubljen si lahko tudi pri petih letih, definitivno pa pri šestnajstih še nisi zrel za seks. Sicer takrat misliš kako si odrasel in kako je vse resno, a deset let kasneje se boš smejala svoji naivnosti. In tudi jaz ti bom rekla, da fant ni resen, če te namerava pustit zaradi tega, ker ne smeta skupaj prespati. To je samo dokaz, da ne misli resno, in da si hoče dobit eno naivno najstnico.
Julija, če je srednješolce nemogoče nadzirati (ampak nemogoče je nadzirati tudi 5letne otroke), kaj potem sploh tarna tukaj, da ne more seksati in da jo bo fant pustil zaradi tega. Potem naj kje drugje. Ampak nekateri poslušamo nasvete staršev in ne iščemo kotičkov kjer bomo nekaj naredil kar vemo, da ni odgovorno. Seks pri šestnajstih zame pač ni odgovorno dejanje.
Julija, če je srednješolce nemogoče nadzirati (ampak nemogoče je nadzirati tudi 5letne otroke), kaj potem sploh tarna tukaj, da ne more seksati in da jo bo fant pustil zaradi tega. Potem naj kje drugje. Ampak nekateri poslušamo nasvete staršev in ne iščemo kotičkov kjer bomo nekaj naredil kar vemo, da ni odgovorno. Seks pri šestnajstih zame pač ni odgovorno dejanje.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ana27 napisal/-a:JOj zaljubljen si lahko tudi pri petih letih, definitivno pa pri šestnajstih še nisi zrel za seks. Sicer takrat misliš kako si odrasel in kako je vse resno, a deset let kasneje se boš smejala svoji naivnosti. In tudi jaz ti bom rekla, da fant ni resen, če te namerava pustit zaradi tega, ker ne smeta skupaj prespati. To je samo dokaz, da ne misli resno, in da si hoče dobit eno naivno najstnico.
ah daj no tu mač..ne morš kaj.če ti bo 16letnica se zgonila se pač bo..mogoč si mela ti drugačno mišlenje(ja tud js sm ga do 15.leta,pa še pol bi ga mela če bi bla v drugi družbi,sam pa kaj..ne mi o zrelosti,pr 16doben ni dovolj zrel da ve da seks ni za njega..če ostali to delajo,pa jim je fajn,zaka nebi še njim blo..pač odvisno kak se tebi zdi,sam bol ko te stari nadzirajo huje je...eni se izmuznejo iz hiše da lah matematično nalogo rešijo,drugi pa zato da seksajo...res da to ni ljubezen,pa tud seks med 16letnima otrokoma ni seks...tipi bojo znali povet da ženska pred in po 20letu sploh podobna ni v postli...tk pač je..sam zato ne pomeni da nebojo tamali še naprej tega počeli..pa naj,sej njihov lajf,ka nas briga..sam naj ne gnjavijo pol po forumih,da so zaročeni al pa da so zanosli pol so res premladi
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
na ekskurzijah je pa zelo tesko seksat, ja...tudi nas nikoli niso nadzorovali, rojstne dneve nismo praznovali doma, itd...
ce je punca pripravljena na sex, poskrbi za zascito, itd...kdaj sploh si pripravljen? je sploh razlika 16 ali17? meni se ne zdi..vsak ve zase
ce je punca pripravljena na sex, poskrbi za zascito, itd...kdaj sploh si pripravljen? je sploh razlika 16 ali17? meni se ne zdi..vsak ve zase
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej nisem hotela komentirat te teme, ampak tale je pa .. , ne moti te, da sexajo otroci vse povprek, da se pa hočejo poročiti je pa čist adijo pamet?lolika11 napisal/-a:sj je vse ok, samo, da te zaprosi za roko pa omg
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov