lahko bi, a noče

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 20. Okt. 2008 11:36

a_pikica_a napisal/-a:Odvisno v kakih odnosih si. Jaz v tem ne vidim nič nespodobnega. Pa saj se ne porivava vsakič ko lezeva v posteljo. In jebeš sosede. Koneckoncev so vsi nevoščljivi. Pa saj nismo v Vatikanu :roll:
In ja, pri 16h sem spala kdaj pa kdaj pri njemu in on pri meni in še danes spiva tako. Mah..

A daj no sosedi so ti nevoščljivi, ker si pri 16ih spala pri fantu? Slabo tolažbo imaš. Jaz vem, da ne bi spal s punco, ki še ni polnoletna. Mislim, da mora biti človek najprej toliko zrel, da je sam odgovoren zase. Zato podpiram tiste starše, ki tega ne dovolijo pred 18im letom.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 20. Okt. 2008 11:44

matjazd napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:Odvisno v kakih odnosih si. Jaz v tem ne vidim nič nespodobnega. Pa saj se ne porivava vsakič ko lezeva v posteljo. In jebeš sosede. Koneckoncev so vsi nevoščljivi. Pa saj nismo v Vatikanu :roll:
In ja, pri 16h sem spala kdaj pa kdaj pri njemu in on pri meni in še danes spiva tako. Mah..

A daj no sosedi so ti nevoščljivi, ker si pri 16ih spala pri fantu? Slabo tolažbo imaš. Jaz vem, da ne bi spal s punco, ki še ni polnoletna. Mislim, da mora biti človek najprej toliko zrel, da je sam odgovoren zase. Zato podpiram tiste starše, ki tega ne dovolijo pred 18im letom.

Jaz sem mislila v smislu da so sosedje nevoščljivi za karkoli, ne zaradi tega, ker spiš pri fantu, pa zato potem opravljajo naokrog. Sicer pa mene k briga kaj si mislijo sosedje.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 20. Okt. 2008 12:07

Zmotno je zdej mislt, da če spiš pri fantu - nujno seksaš, če pa ne spita skupi, pa spolnih odnosov ni.. razlika je samo v tem, kaj drugi mislijo.. in kaj si moje sosedje mislijo o tem da pri men spi moj fant, se mene sploh ne dotakne.. lahko si mislijo da sem kurba, lahko si mislijo, da to za moja leta ni spodobno.. konec koncev se jih pa ne tiče niti malo, kaj js počnem v zasebnosti mojega doma.
Al je prav da pri 16 maš spolne odnose, ve čist vsaka punca zase..
tut js sm prvič pr fantu prespala ko sm bla stara 18 let.. (pri zdejšnjem).. je pa enkrat prej (mislm da pri 16ih) pri meni prespal bivši.. in js sm hvaležna moji mami, da namesto da mi je prepovedovala vse po vrsti, mi je raje razložila o kontracepciji in vseh možnih zapletih.. ker to da ne pustiš pri 23ih letih nekomu prespat pri partnerju, si za moje pojme samo zatiskaš oči, da je oseba odrasla.. tanika* pa to ne leti na tvoj primer (ker ga ne poznam).. poznam pa precej prijateljic, ki so v taki poziciji..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 20. Okt. 2008 12:19

SAJNSKA napisal/-a: Na začetku , bil je december ko sva se spoznala me je po dveh tednih zaprosil za roko, super sva se razumela s starši, mojimi in njegovi, spoznala sem celotno sorodstvo.

?? :eek: ??
u dveh tednih si ti šla spoznavat njegovo familjo ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Okt. 2008 13:05

Roberta R, ni tle več fora da mam js prepoved, prej sm jo mela in zdej sm pa že navajena in tud zastopm mami..sploh ne vprašam če lahko, sej če bi js toook hotla bi ostala tm pa mi noben nič ne more, sam velik kreganja bi blo za brezveze, nič nama ne manka tkole.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 20. Okt. 2008 13:33

sej se sploh negre tema o tem da je ok pustit 16.letni punci spat pr fantu, sploh nevem zaka se zj o tem piše..pa dobr:
js sm tud pr 16.spala pr fantu(ok nism poznala njegove familije ž po 2h tednih,to je čis aut) pa on pri men,sam sma itak bla v internatu in so vedli da takaltak lah sexama-je rekla mama: rajš vidim da sta pri nas doma pa vem kaj delata,ko pa da mi gre ona 1x s culo na rami k njemu domu,pa noben nč nebi vedo :lol: nekak tak no,sam je pa ata vedno govoro kk to ni prav,pa pol ko smo šli narazn(tud pr sestri je blo isto) je pol rek da bi blo bolš če nebi dovolo..sam j..ga,sej smo vedli ka je prav pa ne...
glede drugih pa nevem,res je pomoje odvisno od starosti,tud js nebi nikol pustla hčerke pri 16spat z 25letnim tipom..to mi žav pač negre skup,fant pr 25more bit mal bol zrel da ve da s takim otrokom nima kaj delat :? no sej so izjeme,in lah da prav fajn klapa,pa da je tud tip vredu,sam enostavno js mu nebi zaupala in je do 18.zihr nebi pustla..pa tud res tk ko je že ena napisala-prehitro bi radi vsi odrasli,js hočem otroke do 18,leta doma,ne pa da bojo že pr 16.napol živeli pr partnerju :( mi bi pa blo ok če bi on pri nas kdaj ostal(če bi seveda biv podobne starosti,in če mi otroci nebi delali problemov :lol: )
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 20. Okt. 2008 14:40

sj je vse ok, samo, da te zaprosi za roko pa omg :eek:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 20. Okt. 2008 14:54

Saj meni je čisto vseeno a fanr prespi pri punci, ali sexata v hotelu ali v avtu. Nima veze kje. Prezgodaj pa je, da se pri 16ih sploh podajaš v to.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 20. Okt. 2008 15:45

cvetkaaa napisal/-a:Saj meni je čisto vseeno a fanr prespi pri punci, ali sexata v hotelu ali v avtu. Nima veze kje. Prezgodaj pa je, da se pri 16ih sploh podajaš v to.

ah,js sm zgubla nedolžnost pr 16ih,pa sm glede na ostale kolegice pozno zgubla,ostale so vse ž v oš, in zadnje čase je vedno več tega..tak da nevem če je glih prezgodaj glede na današnjo kulturo...nebi pa diskutirala a je to prav ali narobe,tak pač je...
mi pa ni žav,čeprav sm bla mlada...pa po 15.letu se mi to ne zdi nekam zgodaj,kar je pa prej pa :roll:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 20. Okt. 2008 15:58

men je bil pa najbolj čudn stavek ta, ko je v prvem postu napisala, da jo je po dveh tednih zaprosil za roko :!: :!: mislm wtf :!: to mi je pa totalno čudno, ker resno dvomim da v dveh tednih lahko spoznaš nekoga dovolj da kar misliš na poroko.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 20. Okt. 2008 16:48

kravzlbavc napisal/-a:ah,js sm zgubla nedolžnost pr 16ih,pa sm glede na ostale kolegice pozno zgubla,ostale so vse ž v oš, in zadnje čase je vedno več tega..tak da nevem če je glih prezgodaj glede na današnjo kulturo...nebi pa diskutirala a je to prav ali narobe,tak pač je...
mi pa ni žav,čeprav sm bla mlada...pa po 15.letu se mi to ne zdi nekam zgodaj,kar je pa prej pa :roll:

:eek: :eek:
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 20. Okt. 2008 16:56

kravzlbavc napisal/-a:so vse ž v oš

Pa kako pazijo starši na vas, da lahko takšne traparije počnete okrog?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Okt. 2008 17:04

Orhideja1, kako nameravaš ti paziti svoje otroke, ko bodo stari 16 let? Pri tem, da bodo več kot pol dneva v šoli, pri vseh ekskurzijah in šolah v naravi,... lahko uvedeš diktaturo in hčeri ne pustiš niti na rojstni dan najboljše prijateljice, pa bo zagotovo našla pol ure za izgubo junfra.
Uporabniški avatar
SAJNSKA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2007
Kraj: podzemlje

Neprebrana objavaNapisal/-a SAJNSKA » 20. Okt. 2008 17:24

ok, razumem ,da ko pišeš nekaj, da se zmotiš, ne pa to da me nekateri tu silijo k psihologu, mislim a ste na glavo padli? ... vsi MISLITE ,da imate PRAV , da "vse" veste in pol šinfate če se človek zmoti pri tipkanju, mislim sebe poglejete, pa pol z mano pometajte. Jaz sem človek, imam občutke, sem premišljena, vem kaj hočem in mogoče bi si lahko vzeli vzor po svojih starših, ki so se spoznali v rani mladosti in jih nič ni ločilo, zdaj pa mislite ,da se vse konča ko pride do enega problema, ....!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 20. Okt. 2008 17:35

^si nas vprašala za mnenje in smo ti ga dali, kaj se zdej pizdiš? :lol:

sploh pa ... to je zate en majhen problemček? .. za tipa si vrjetno tudi ti samo en majhen problemček, ko ne smeš prespat pri njemu ..
mislim že razlog zakaj bi te pustil je glup, če je pa to še pri bivši (samo eni al večih?) naredu, pol pa sploh ... še enkrat preberi naslov svoje teme .. bi lahko pa noče .. že tle bi ti moglo bit vse jasno .. seveda bi lahko ostal s tabo in počakal da boš lahko spala pri njemu ... če bi te imel res rad .. to ti je dokaz kaj je tip v resnici hotel in zdej ko je ugotovil, da ne boš vsak vikend telovadla po njegovi postelji si bo poiskal drugo, ki ji bojo starši to dovolili počet
Let's swim to the moon .....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov