lahko bi, a noče

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 24. Okt. 2008 11:12

a_pikica_a napisal/-a:Če se počutiš zrel za te stvari, npr. za seks, potem jaz tu ne vidim problema.

A pa ti poznaš kakšnega, ki pri 16ih misli, da ni zrel za sex? Vsak to misli. Da ni bil ugotovi šele, ko odraste.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 24. Okt. 2008 12:45

jagoda-malina napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:Če se počutiš zrel za te stvari, npr. za seks, potem jaz tu ne vidim problema.

A pa ti poznaš kakšnega, ki pri 16ih misli, da ni zrel za sex? Vsak to misli. Da ni bil ugotovi šele, ko odraste.

Ja, ogromno kolegic pa sošolk. Drugače pa sama sem bila dovolj zrela za to.
Pa ne reč da si domišljam, dve leti in pol kasneje se moje mnenje ni nič spremenilo!
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 24. Okt. 2008 14:18

tiste, ki pravte, da ste seksale prvič šele pri 20ih je to samo zato ker niste dobile šanse za sex že prej. če bi jo dobile, bi tud ve seksale. pa nehite že pametvat kdaj je kdo zrel za sex, ker to vsak zase najbolj ve.

aja pa še to- če sexaš pri 15ih ne pomeni da seksaš z nekom še isti dan ko ga spoznaš, da seksaš brez zaščite in da naslednji dan že veselo seksaš z drugim. se mi zdi da se sex pri 15ih v tej temi smatra kot tak in nič drugačen. nekdo je lahko pri svojih 15ih že kakšno leto s stalnim partnerjem, ki se mata rada in sta dost odgovorna, da si kupita kondome.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 24. Okt. 2008 18:00

punkie_ napisal/-a:tiste, ki pravte, da ste seksale prvič šele pri 20ih je to samo zato ker niste dobile šanse za sex že prej. če bi jo dobile, bi tud ve seksale. pa nehite že pametvat kdaj je kdo zrel za sex, ker to vsak zase najbolj ve.

aja pa še to- če sexaš pri 15ih ne pomeni da seksaš z nekom še isti dan ko ga spoznaš, da seksaš brez zaščite in da naslednji dan že veselo seksaš z drugim. se mi zdi da se sex pri 15ih v tej temi smatra kot tak in nič drugačen. nekdo je lahko pri svojih 15ih že kakšno leto s stalnim partnerjem, ki se mata rada in sta dost odgovorna, da si kupita kondome.

Bravo :D
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 24. Okt. 2008 18:36

tiste, ki pravte, da ste seksale prvič šele pri 20ih je to samo zato ker niste dobile šanse za sex že prej. če bi jo dobile, bi tud ve seksale.

pa nehite že pametvat kdaj je kdo zrel za sex, ker to vsak zase najbolj ve.

Dve izjavi, ki sta si popolnoma nasprotni in kažeta kolk pameti maš v glavi...oz. kolk je nimaš. Pametuješ kako ene ki so seksale prvič pri 20-ih niso prej dobile, v drugi izjavi pa da naj nehamo pametovat, ker to vsak zase ve. Torej: JA, VSAK ZASE VE in ne ti za vsakega, pa naj bo star 15 al pa 20! Če je nekdo seksal pri 15-ih, tud prav, če je nekdo seksal "šele" pri 20-ih, se čuti takrat zrel za seks in je tud v tem primeru prav! To je vse kar lahko komentiram. :roll:
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 24. Okt. 2008 18:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Okt. 2008 18:40

tiste, ki pravte, da ste seksale prvič šele pri 20ih je to samo zato ker niste dobile šanse za sex že prej. če bi jo dobile, bi tud ve seksale.

Punkie tole pa ne bo držal. Lej s fantom sva skupi že od 16 leta pa sva seksala šele po enem letu, pr mojih 17. Pa ne zato ker jst ne bi mela šanse, on je bil še preveč za :D , sam jst se pri 16 letih enostavno nisem še počutla tko da bi seksala.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 24. Okt. 2008 18:44

ŽuŽa napisal/-a:

Punkie tole pa ne bo držal. Lej s fantom sva skupi že od 16 leta pa sva seksala šele po enem letu, pr mojih 17. Pa ne zato ker jst ne bi mela šanse, on je bil še preveč za :D , sam jst se pri 16 letih enostavno nisem še počutla tko da bi seksala.

Saj ravno v tem je fora. Vsak zase ve, kdaj je čas. Naj bo to pri 15h, 16h, 17h ipd.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov