lahko bi, a noče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 157 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
a_pikica_a napisal/-a:1. Noben ti ne soli pameti, povemo samo svoje izkušnje, mnenja..
2. Ni mi žal, ker seksam iz ljubezni, če pa ti nisi, tvoj problem.
3. Čustveno in emotivno sem bila zrelejša od mnogih deklet ko sem s tem začela.
4. Zdaj seksam kvalitetno, zelooo kvalitetno. Pa tudi slišala sem že, da s staranjem moškim potenca upada.
Ni mi jasno po čem sklepaš da je seks kvalitetnejši potem, pustimo 15., denimo kot pri 18. letih?
Jaz sexam iz ljubezni. Nevem pa, če pri 15ih lahko sexaš iz ljubezni. Mogoče iz slepe in naivne zaljubljenosti in bojazni, da te bo tip še nezrel tip pustil kot v tej zgodbi. Ne moreš vedeti koliko je nekdo čustveno zrel. In kako se to sploh meri? Kako meriš, da sexaš kvalitetno
Ko boš stara 30 in več pa boš dobila odgovor na zadnje vprašanje. Nima ti smisla zdaj razlagat kot tudi meni pri 20ih ne bi imelo.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jst pa ne seksam iz ljubezni
Se pa strinjam, da je pri seksu potrebna določena mera čustvene zrelosti, ki je pri 15ih pač večina ljudi še ne premore. Samo pomoje to nima toliko veze z ljubeznijo kot z razčiščenim odnosom do samega sebe.
Se pa strinjam, da je pri seksu potrebna določena mera čustvene zrelosti, ki je pri 15ih pač večina ljudi še ne premore. Samo pomoje to nima toliko veze z ljubeznijo kot z razčiščenim odnosom do samega sebe.
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
Sicer smo mal OT, ampak tle se pa morm vmešat...jes pr seksu nimam zavor, razen tega, da mora bit prisotna vsaj nora zalublenost...Drgač ne morm.
Pa mam razčiščen glede sebe, telesa, odnosov, samo men telo brez tega ne sodeluje sploh. Tko da očitno obstajata dejansko dve skupini punc - ene k loh brez čustev pa druge k ne mormo. Z nobeno skupino pa ni nč narobe, sam drugač smo narjeni.
Pa mam razčiščen glede sebe, telesa, odnosov, samo men telo brez tega ne sodeluje sploh. Tko da očitno obstajata dejansko dve skupini punc - ene k loh brez čustev pa druge k ne mormo. Z nobeno skupino pa ni nč narobe, sam drugač smo narjeni.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
~NIA~ napisal/-a:in brezveze govort 15letnikom kr s tem ne dosežeš nič. Če bojo hotl bojo to nardil. sej bojo sami nosil posledice pa slabo vest pa obžalovanje. Na napakah se učimo.
Ni brezveze. Samo spomni se besed, ki so se te kdaj dotaknila, čeprav si bila prepričana, da vse veš.
Nikdar ni brezveze talat nasvetov. Ker nikdar ne veš, če ne bojo prav tvoje besede dale nekomu za mislit.
Imaš, da me vikaš!
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
~NIA~ napisal/-a:in brezveze govort 15letnikom kr s tem ne dosežeš nič. Če bojo hotl bojo to nardil. sej bojo sami nosil posledice pa slabo vest pa obžalovanje. Na napakah se učimo.
Tudi jaz sem si mislil brez veze saj bodo sami nosili posledice, (pam, da ne starši). Ampak potem te pa vprašam, a misliš, da je staršem, prijateljem,... pač tisti, ki te imajo radi, res tako vseeno zate, da jim je vseeno kakšne posledice nosiš?
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
~NIA~ napisal/-a:matjazd napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:in brezveze govort 15letnikom kr s tem ne dosežeš nič. Če bojo hotl bojo to nardil. sej bojo sami nosil posledice pa slabo vest pa obžalovanje. Na napakah se učimo.
Tudi jaz sem si mislil brez veze saj bodo sami nosili posledice, (pam, da ne starši). Ampak potem te pa vprašam, a misliš, da je staršem, prijateljem,... pač tisti, ki te imajo radi, res tako vseeno zate, da jim je vseeno kakšne posledice nosiš?
ja sej jst vem da ni brezveze, samo ko sm mela 15 let sm vse nasvete od staršev in starejših imela za brezvezne ker oni pa že ne vejo kaj je dobro in pametno zame.
ko si star 15 pač misliš da si najpametnejši in da edino sam zase veš kaj je dobr! pa ni tko, sam tega dopovedat 15letnikom se pač ne da
sej ko bojo starejši bojo že razumel kaj so jim govoril pa da so oni živel v zmoti, dokler pa malo ne odrastejo pa tko ne bomo nč dosegl
Točno, ne da sem jim dopovedat. Zato jim pa prepovedujejo. Tisti, ki pa si med seboj dobro zaupajo, ali pa vedo, da jim starši hočejo dobro pa upoštevajo njihohove nasvete.
Vsem se tega pač ne da dopovedati. Logično je, da pri 15ih razmišljaš drugače kot v zrelih letih, zato je pogled na sex drugačen. Ne more pa pameti starejšim soliti 15letnik, lahko je edin obratno.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
~NIA~ napisal/-a:fun napisal/-a:c c c stari dobri časi... (15)
Ja, kr boleča zna bit brca ko zveš da kljub vsemu nisi bil najbolj pameten
sej to sm hotla povedat. če se noben ne spomne več kakšn je bil pri 15ih? ker ne vrjamem da nas je samo 5 na forumu ki smo mislile da smo najpametnejše in se kasneje zavedle da nismo. Ostale ste ble pa pridne punčke, ubogale vse nasvete staršev in pridno čakale da boste stare 20, ker boste takrat bolj zrele
nevem no, a se res ne spomnete kakšne ste ble v pubrteti? puste najstnikom da mislejo da so cool, sej bojo ugotovil da ni tko.. tko kot smo to ugotovil vsi mi.
Jaz očitno zelo resna in odgovorna punca, ker sem vse stvari prej 5x pretehtala, preden sem karkoli storila. In ni mi žal za skrb zase
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
A da seksaš pri 16h ne skrbiš zase?
OMG, ker ene mislite, da imate samo ve prav je to pravilo al kaj?
Če se počutiš zrel za te stvari, npr. za seks, potem jaz tu ne vidim problema. Če znaš poskrbeti zase, se pozanimati o kontracepciji, jo uporabljati, iti na preglede, se znati svetovati in poslušati nasvete, razpolagati in preudariti, če se splača ipd., sploh če to počneš iz ljubezni, tu govorim o pravi ljubezni in ne o najstniški zaljubljenosti, jaz mislim, da ni čemu oporekati.
No, kamenjajte me. lol
Če se počutiš zrel za te stvari, npr. za seks, potem jaz tu ne vidim problema. Če znaš poskrbeti zase, se pozanimati o kontracepciji, jo uporabljati, iti na preglede, se znati svetovati in poslušati nasvete, razpolagati in preudariti, če se splača ipd., sploh če to počneš iz ljubezni, tu govorim o pravi ljubezni in ne o najstniški zaljubljenosti, jaz mislim, da ni čemu oporekati.
No, kamenjajte me. lol
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
~NIA~ napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:A da seksaš pri 16h ne skrbiš zase?
No, kamenjajte me. lol
jst se čist strinjam s tabo.. ker so same čuvale jumfr kot da je zlata vredn in da so edine k ga majo (namreč vsaka ženska ga nekoč ma), so se 'šparale' vse do 20. leta, zdej pa solijo pamet 15-letnicam, da jim bo žal in nevemkajše.
Ne me narobe razumet, jst se nism pri 15ih razdajala okol (niti kasnej ne), sem pa hodila ven, bluzila z (pre)več tipi, počela zlo velike neumnosti, ampak zakaj bi mi blo žou? Je blo pač bolj noro obdobje mojga življenja.
Takrat mi je marskdo reku da mi bo žou ko bom mal starejša. No, pa mi ni.
midve sma ble ocitno iste v teh letih pa nicesar ne obzalujem in nikol nisem. velik sem se naucila pac js gledam na to kot na eno obdobje ki ga je konec.
Prvi neprebran prispevek • 157 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]