lahko bi, a noče

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 22. Okt. 2008 13:05

gaby_ napisal/-a:v osmem razredu si star tam nekja 13, 14 let.

Jaz sem v osmem imela 15 na končnem (rojena aprila). N epoznam nikogar, ki bi OŠ končal pri 13. V SŠ smo šli na šolo v naravi. Tudi tam so pazili na nas.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Okt. 2008 13:09

kalanhoja napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:v osmem razredu si star tam nekja 13, 14 let.

Jaz sem v osmem imela 15 na končnem (rojena aprila). N epoznam nikogar, ki bi OŠ končal pri 13. V SŠ smo šli na šolo v naravi. Tudi tam so pazili na nas.

jaz sem bla cel 8.razred stara 13, konec solskega leta v maju sem sele bla 14

vsi so bli 14 ostali
Uporabniški avatar
Ninja7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2008
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninja7 » 22. Okt. 2008 13:13

:gruebel:
že res da je minilo kar nekaj let, ampak če me spomin res ni zapustil, smo tudi mi bili konec 8. razreda večinoma stari 13...
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 22. Okt. 2008 13:15

~NIA~ napisal/-a:
matjazd napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:^^ če si starejši še ne pomeni da si (na spolnem področju) bolj izkušen :)

Običajno pa. Vsekakor pa bolj zdravo razmišljaš

kako že?
izkušenost pridobiš z izkušnjami. In če čakaš s sexom do 25. leta nisi takrat še nič bolj izkušen, če pa izkušenj nisi imel kje pridobiti, ker si čakal da boš izkušen sam od sebe. :D štekaš?

Mislim, da so veliko bolj kvalitetnejše tiste izkušnje pri 25ih, kot pa neki sex pri 15ih, ko sploh nimaš pojma kaj delaš. To niso izkušnje, ampak slaba šola za naprej.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Okt. 2008 13:32

cvetkaaa napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:
matjazd napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:^^ če si starejši še ne pomeni da si (na spolnem področju) bolj izkušen :)

Običajno pa. Vsekakor pa bolj zdravo razmišljaš

kako že?
izkušenost pridobiš z izkušnjami. In če čakaš s sexom do 25. leta nisi takrat še nič bolj izkušen, če pa izkušenj nisi imel kje pridobiti, ker si čakal da boš izkušen sam od sebe. :D štekaš?

Mislim, da so veliko bolj kvalitetnejše tiste izkušnje pri 25ih, kot pa neki sex pri 15ih, ko sploh nimaš pojma kaj delaš. To niso izkušnje, ampak slaba šola za naprej.

ma kaksna slaba sola??! sej pa se sproti ucimo :D jao punce :P

kaj pa ko si se ucila vozit kolo...pa si prvic padla...a bi mogla rajs pocakat do 15tega leta da mogoce nebi padla (PA BI SE BOLJ) da nebi bla ''slaba sola''

pa znas danes vozit kolo ceprav si bla se otrok ko si se ucila?

joj joj :D (ce ne vozis kolesa prenesi to na plavanje, rolanje, itd.)

:D
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 22. Okt. 2008 13:38

~NIA~ napisal/-a:ja, seveda dobiš izkušnje, odrasteš..
moja sošolka je sexala s fantom pri 14ih, njena mama je za to vedela, ampak punca je bla res zrela za sex. Bla je zrela bolj kot vse sošolke skupi.
In marsikter 25letnik nima tok v glav kot je tkrt mela ona..
tko da res je posploševanje to

kako je pa zgledala ta zrelost?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 22. Okt. 2008 13:42

^^Za nekatere stvari pa moraš bit tudi čustveno zrel. In ja, izkušnje so pomemne prav zato.

Po tvoji logiki bi blo še najboljše, da seksamo čimprej, magari pri 7h letih. Da zadeve pote čim bolj izpilimo.

In ja, za nekatere je prezgoden seks slaba šola za naprej. Za določene zadeve je pač treba tudi čustveno dozoret. To je dejstvo, JBG.
Imaš, da me vikaš!
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 22. Okt. 2008 13:45

red_rose napisal/-a:pa jao seveda se razmisljanje spremeni ampak a naj zato cakamo do 30tega leta?!?! pa tut ce nezrele seksajo, ce ni kakih vecjih posledic (otrok) je edina posledica to da bodo lahko rekle: oh kako sem bla neumna. :D

Nobena ni rekla,d amoraš s sexom čakati do 30ega leta,ampak ne pa solit pameti 30letnicam, da ti ni žal za to kar si storila. Meni tudi pri 20em ni bilo za nič žal. Danes pa mi je žal za sex, ki se ni zgodil iz ljubezni. In vsega naveličana bo najbrž prej tista, ki je začela s sexom pri 15em, kot tista pri 25em. Vsaj mislim, da ji rata prej rutina. Sklepam pa tudi, da lepši in bolj kakovosten sex doživiš pri 25em kot pri 15em. In s tem lepšo izkušnjo in pogled na sex za vse življenje.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Okt. 2008 13:51

o!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:32, skupaj popravljeno 2 krat.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 22. Okt. 2008 13:52

Ninja7 napisal/-a::gruebel:
že res da je minilo kar nekaj let, ampak če me spomin res ni zapustil, smo tudi mi bili konec 8. razreda večinoma stari 13...

Mi pa 14 in 15. Če si bil v prvi polovici leta si imel 14, če si bil v drugi 15.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 22. Okt. 2008 13:54

red_rose napisal/-a:ma ne vem kako nej razlozim uglavnem, PRVIC men sploh ni tak pomembn dogodek in ene res pretiravate....ni cudno da je pol kasnej tok spolne zafrustriranosti in zavrtosti pri zenskah:D

Meni pa je najbolj pomembno kako je prvič. Mislim, da je potem v psihi precej odvisno od tega.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 22. Okt. 2008 13:55

red_rose napisal/-a:pa znas danes vozit kolo ceprav si bla se otrok ko si se ucila?

joj joj :D (ce ne vozis kolesa prenesi to na plavanje, rolanje, itd.)

:D

glupa primerjava. :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Okt. 2008 13:56

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 22. Okt. 2008 13:57

trapa napisal/-a:^^Za nekatere stvari pa moraš bit tudi čustveno zrel. In ja, izkušnje so pomemne prav zato.

Po tvoji logiki bi blo še najboljše, da seksamo čimprej, magari pri 7h letih. Da zadeve pote čim bolj izpilimo.

In ja, za nekatere je prezgoden seks slaba šola za naprej. Za določene zadeve je pač treba tudi čustveno dozoret. To je dejstvo, JBG.

S tabo se pa 100% strinjam. Ker v nasprotnem, če že govorijo o vožnji s kolesom, bi bil potem tudi voznik boljši tisti, ki bi se avto učil vozit pri 7 letih. Pa obe veva, da ni tako. Za vse je treba biti nekoli zrel tako ali drugače.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Okt. 2008 13:57

orhideja1 napisal/-a:
red_rose napisal/-a:pa jao seveda se razmisljanje spremeni ampak a naj zato cakamo do 30tega leta?!?! pa tut ce nezrele seksajo, ce ni kakih vecjih posledic (otrok) je edina posledica to da bodo lahko rekle: oh kako sem bla neumna. :D

Nobena ni rekla,d amoraš s sexom čakati do 30ega leta,ampak ne pa solit pameti 30letnicam, da ti ni žal za to kar si storila. Meni tudi pri 20em ni bilo za nič žal. Danes pa mi je žal za sex, ki se ni zgodil iz ljubezni. In vsega naveličana bo najbrž prej tista, ki je začela s sexom pri 15em, kot tista pri 25em. Vsaj mislim, da ji rata prej rutina. Sklepam pa tudi, da lepši in bolj kakovosten sex doživiš pri 25em kot pri 15em. In s tem lepšo izkušnjo in pogled na sex za vse življenje.

poglej. to ni zdej posplositev ampak ce ze men to govoris, js sem tak clovek ki se za preteklost NIC ne sekira glede takih zadev. ker mam dve moznosti (za karkoli se ze gre)
1. se bom sekirala
2. ne bom se sekirala
ce se zadeve ne da popravit izberem 2. moznost in pika. ce vi nimate tolk natrenirane same sebe se pa kr mucte, js se cist nc ne sekiram s kom in kdaj sem dozivela prvi seks, blo je kar je blo, tega ne morm popravit in tut neskoncno sekiranje bi zadevo sam poslabsalo. zato ti lahko zatrdim, in usem pametnim 30letnicam, pa tut ce mislite da sm neumna, da se ne bom NIKOL SEKIRALA :D v prvem seksu sem kljub okoliscinam tist trenutek uzivala in to je to kar steje.
moj seks je cudovit in verjamem da bo z leti se veliko bolj in da je pred mano se veliko let odkrivanja in ucenja sladkosti seksa, ampak enkrat je treba zacet! :D

o seksu in rutini pa nima veze kdaj si zacel, ampak kok si upas, kaj so tvoje zelje, a so uresnicene al niso, PARTNER...

sej ni to tk da po 10letih seksa je pa rutina...lol! glih tk si napisala! :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]