lahko bi, a noče

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 22. Okt. 2008 14:01

~NIA~ napisal/-a:nism rekla da bi mogla čimprej sexat, ampak če se nekdo čut prpravlenga sexat pri 15ih, mu vi (ki ga sploh ne poznate) začnete govort kako je premlada, pa da jo bo izkoristu, pa kr neki po svojih domnevah sklepate, in svetujete naj počaka še vsaj 10 let :roll:

nevem, a nas je res zgolj 5 na tem forumu ki nas je pri 15, 16, 17ih gonilo, vse ostale ste ble pa zapiflane ovčke, ki ste petkove in sobotne večere preživele doma ob kakšni knjigi :roll:
za žure, alkohol in 'biti zunaj več kot do 21.00' niste slišale vse do 18. leta, dejte no!

Ej jaz sem bila lahko vse vikende ven in nisem imele nobene omejitve glede časa, ker ni bilo problemov z mano. Ampak sem se lahko zabavala tudi brez sexa s katerim bi se hvalila kolegom, drugega pomena pa itak ne bi imel.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 22. Okt. 2008 14:02

~NIA~ napisal/-a:^^ zakaj? tudi sex je šport!

In pri športu lahko zanosiš in moraš biti odgovoren za vzgojo in skrb živega bitja kot je človek?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Okt. 2008 14:05

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 22. Okt. 2008 14:07

Jst pa mislim, da pri 15ih nisi niti priblizno dovolj star za sex. Sama sem nedolznost zgubila pr 16ih. Takrat je blo vse super fino fajn, misla sm da je to to, for life itd... Ampak dons si pa raj kolen prestrelim, kot da grem se enket nazaj. Definitivno bi z danasnjimi mozgani se par let pocakala s temi zadevami.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Okt. 2008 14:11

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 22. Okt. 2008 14:16

Ja to ze, sej takrat me ziu bog nebi preprical u to, naj tega ne nardim, ker sem bla dost zrela, pametna, prpraulena... My ass. Edino kar sm bla sm bla firbcna. In nc druzga. In dons ko pogledam nazaj lohk komentiram v stilu kot sem zgoraj.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Okt. 2008 15:00

nutella napisal/-a:Ja to ze, sej takrat me ziu bog nebi preprical u to, naj tega ne nardim, ker sem bla dost zrela, pametna, prpraulena... My ass. Edino kar sm bla sm bla firbcna. In nc druzga. In dons ko pogledam nazaj lohk komentiram v stilu kot sem zgoraj.

ja in ce si ti lahk bla firbcna zakaj tut danasnje 15letnice ne morjo bit in pac poskusit in nardit tega...sej je treba izkusit.bodo ze spoznale, sej v tem je fora...hocete jih prikrajsat za izkusnje in ''napako'' ki ste jo mogoc tut same naredle...ce je pa niste pa pssst ko nevete kako je :D

mogoce je bla res mal bedna primerjava z ucenjem voznje kolesa...sam nevem vseeno se dela iz tega PRVEGA seksa tak prevelik pomen...

mislim...js zdej ko sexam xxx-tic se sploh vec ne spomnim na tisto prvic..in nevem zakaj bi blo pomembno kje pa kdaj pa kdo je bil...(ce ne govorimo res o nekih starostih a.la. 10 let ko TELESNO nisi zrel...ampak punca ki dobi menstruacijo je telesno zrela za razplod - cist biolosko, ne pravim da tako more bit)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 22. Okt. 2008 15:01

Pa kdo hoce koga prikrajsati. Js sm sam izrazla svoje mnenje ki ga imam pri 24ih na svojo tako imenovano zrelost pri 16ih.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Okt. 2008 15:03

nutella napisal/-a:Pa kdo hoce koga prikrajsati. Js sm sam izrazla svoje mnenje ki ga imam pri 24ih na svojo tako imenovano zrelost pri 16ih.

ene punce pravijo da ni prav zacet seksat pri mladih letih ;)

okej itak sem ze vse pomesala kaj kdo pravi, v glavnem pustit je treba da se vsak sam odloci kdaj hoce seksat, treba jih je poducit o vsem (kontracepcija...), pa se bodo ze sami odlocl :D

ce bo komu kasnej zal mu pac bo. so what
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 22. Okt. 2008 15:55

orhideja1 napisal/-a:
red_rose napisal/-a:pa jao seveda se razmisljanje spremeni ampak a naj zato cakamo do 30tega leta?!?! pa tut ce nezrele seksajo, ce ni kakih vecjih posledic (otrok) je edina posledica to da bodo lahko rekle: oh kako sem bla neumna. :D

Nobena ni rekla,d amoraš s sexom čakati do 30ega leta,ampak ne pa solit pameti 30letnicam, da ti ni žal za to kar si storila. Meni tudi pri 20em ni bilo za nič žal. Danes pa mi je žal za sex, ki se ni zgodil iz ljubezni. In vsega naveličana bo najbrž prej tista, ki je začela s sexom pri 15em, kot tista pri 25em. Vsaj mislim, da ji rata prej rutina. Sklepam pa tudi, da lepši in bolj kakovosten sex doživiš pri 25em kot pri 15em. In s tem lepšo izkušnjo in pogled na sex za vse življenje.

1. Noben ti ne soli pameti, povemo samo svoje izkušnje, mnenja..
2. Ni mi žal, ker seksam iz ljubezni, če pa ti nisi, tvoj problem.
3. Čustveno in emotivno sem bila zrelejša od mnogih deklet ko sem s tem začela.
4. Zdaj seksam kvalitetno, zelooo kvalitetno. Pa tudi slišala sem že, da s staranjem moškim potenca upada.
Ni mi jasno po čem sklepaš da je seks kvalitetnejši potem, pustimo 15., denimo kot pri 18. letih?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 22. Okt. 2008 15:57

~NIA~ napisal/-a:nism rekla da bi mogla čimprej sexat, ampak če se nekdo čut prpravlenga sexat pri 15ih, mu vi (ki ga sploh ne poznate) začnete govort kako je premlada, pa da jo bo izkoristu, pa kr neki po svojih domnevah sklepate, in svetujete naj počaka še vsaj 10 let :roll:

nevem, a nas je res zgolj 5 na tem forumu ki nas je pri 15, 16, 17ih gonilo, vse ostale ste ble pa zapiflane ovčke, ki ste petkove in sobotne večere preživele doma ob kakšni knjigi :roll:
za žure, alkohol in 'biti zunaj več kot do 21.00' niste slišale vse do 18. leta, dejte no!

Nia, jaz sem se ful učila, vedno, pa manj ven hodila, pa seksala na veliko ;)
Urejeno: v smislu z eno in isto osebo vedno, ker gre za resno zadevo. Pa iz ljubezni.
Zadnjič spremenil a_pikica_a, dne 22. Okt. 2008 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 22. Okt. 2008 15:58

ana27 napisal/-a:
red_rose napisal/-a:ma ne vem kako nej razlozim uglavnem, PRVIC men sploh ni tak pomembn dogodek in ene res pretiravate....ni cudno da je pol kasnej tok spolne zafrustriranosti in zavrtosti pri zenskah:D

Meni pa je najbolj pomembno kako je prvič. Mislim, da je potem v psihi precej odvisno od tega.

Meni je blo prvič grozno, pa mi je vedno lepše. :D
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 22. Okt. 2008 17:47

~NIA~ napisal/-a:^^nism rekla da sm jst sexala z vsakim k je mim pršu (vbistvu z nobenim nism kr tko one-night-stand), sm pač mal srala s tipi, bla na žurih, plesala celo noč, bila pijana in vesela s prjatlcami in to pri rosnih 15ih!!
to obdobje me je 2-3 leta nazaj minilo, če pa bi skos poslušala svoje starše kako moram biti doma pa spat po risankah, bi pa verjetno bla cela zapsihirana in bi me pol pri 18ih, ko bi me spustil 'iz kletke' res zagonilo in bi pa res počela neumnosti.

sej tud jst nism glih za to da 15letniki sexajo vse križm, ampak če se 2 odločta za sex, ne bom govorila da ne in zakaj ne, ker to ni moj problem. Mislim da si pri 15ih že dovolj star da veš kaj počneš, če se boš kasneje zaradi svojih dejanj sekiral pa tolk slabš zate, jebiga.

Sex, ker si pijan se pa ne more primerjati s sexom iz ljubezni.

Meni ni doma nihče utrujal, me psihiral, imel v kletki. Nikoli nisem hodila po risanki spat,.. Pa kljub temu nisem srala okoli, ga pila in sexala. Imam pa občutek, da 15letniki pod razno ne vedo kaj počnejo. Starši pa pomoje kaj dosti tu sploh ne morejo narediti. In ne mi, da imaš lahko nekoga doma v "kletki",... Ampak zrel je zame tisti, ki ga lahko pri 15ih spustiv ven žurat in se ne bo dol dajal in pijan hodil okrog.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 22. Okt. 2008 17:50

jagoda-malina napisal/-a:Sex, ker si pijan se pa ne more primerjati s sexom iz ljubezni.

Meni ni doma nihče utrujal, me psihiral, imel v kletki. Nikoli nisem hodila po risanki spat,.. Pa kljub temu nisem srala okoli, ga pila in sexala. Imam pa občutek, da 15letniki pod razno ne vedo kaj počnejo. Starši pa pomoje kaj dosti tu sploh ne morejo narediti. In ne mi, da imaš lahko nekoga doma v "kletki",... Ampak zrel je zame tisti, ki ga lahko pri 15ih spustiv ven žurat in se ne bo dol dajal in pijan hodil okrog.

To si pa ful dobro povedala. :zustimm:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 22. Okt. 2008 18:26

red_rose napisal/-a:el...ampak punca ki dobi menstruacijo je telesno zrela za razplod

telesno ja, drugače pa niti približno.

in sam lahko potrdim, da je pri sexu bistvena razlika med mlajšo in starejšo punco glede zrelosti in mišljenja.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]