lahko bi, a noče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SAJNSKA - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2007
- Kraj: podzemlje
V zvezi sem skoraj eno leto, s fantom sva zelo harmoničen par ampak imava probleme. Na začetku , bil je december ko sva se spoznala me je po dveh tednih zaprosil za roko, super sva se razumela s starši, mojimi in njegovi, spoznala sem celotno sorodstvo. Bilo je anostavno pravljično, do avgusta, ko sva prišla z morja. Sicer ne živiva skupa in sem hotela ostati pri njemu čez noč, ker še nise polnoletna mi starši tega niso dovolili čeprav sem že spala tam smo se sprli in oče mi je grozl in on je to slišal. Grozil je meni s policijo njemu je pa rekel ,da če se mi kaj zgodi da bo on odgovoren. Od tistega časa se prepirava, čeprav to nočem. Noče sploh k meni, in zaradi njega ne smeva niti k njemu, med zmes sva bila 2 tedna narazen. Draugače se razumeva ampak ne verjame ,da se bo popravilo, in hoče končati, zaradi tistega kar se je zgodilo, ker je z bivšo bilo podobno in jo je pustil, zdaj hoče naraditi z mano enako, ampak rada ga mam, nočem ga zgubiti in nevem zakaj je trmasti in me hoče pustiti samo. Že 2 je končal in sva se pobotala, imela se že veliko fantov in on je pravi ,nevem zakaj tisti ki se imajo najraje najbolj trpijo. Vsaka zveza ima svoje padce in vzpone, življenje je kruto in preizkuša najno zvezo, in upam ,da jo bova jo skupaj rešila.
Kaj mislite, a bova ostala skupaj?
Kaj mislite, a bova ostala skupaj?
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
a-a. (mislim, kero vprašanje..)
drugač pa, če bi bil tisti tapravi verjemi, da nebi tako trpela in tudi, če bi te imel tako hudo rad, nebi razmišljal o tem da bi te pustil samo.mlada si še..sploh ne razumem, da se pri 16ih že za roko prosite.. Koliko pa je on star? no po napisanem sodeč ne ravno dosti več.. Pusti ga, da naredi to kar se njemu zdi prav.. A bi se toliko bolje počutila, da bi bil s tabo, četudi bi vedla, da to počne samo zaradi tebe?
Ljubezen je na srečo malo več ko nenehno prepiranje..
Ja, vem da sem editirala, ampak sem preprosto mogla ene stvari dodat
drugač pa, če bi bil tisti tapravi verjemi, da nebi tako trpela in tudi, če bi te imel tako hudo rad, nebi razmišljal o tem da bi te pustil samo.mlada si še..sploh ne razumem, da se pri 16ih že za roko prosite.. Koliko pa je on star? no po napisanem sodeč ne ravno dosti več.. Pusti ga, da naredi to kar se njemu zdi prav.. A bi se toliko bolje počutila, da bi bil s tabo, četudi bi vedla, da to počne samo zaradi tebe?
Ljubezen je na srečo malo več ko nenehno prepiranje..
Ja, vem da sem editirala, ampak sem preprosto mogla ene stvari dodat
Zadnjič spremenil rachka_, dne 18. Okt. 2008 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Otroška zatreskanost wiiii
16 let star pobič te je zaprosil za roko, zanimivo (beri: zanimiv način, da pride v tvoje hlačke). Nič se ne sekiraj, s tem boš šla narazen in imela še mnogo tipov in dogodivščin. Čisto prav je, da pri 16ih ne spiš po tujih hišah.
16 let star pobič te je zaprosil za roko, zanimivo (beri: zanimiv način, da pride v tvoje hlačke). Nič se ne sekiraj, s tem boš šla narazen in imela še mnogo tipov in dogodivščin. Čisto prav je, da pri 16ih ne spiš po tujih hišah.
-
rachka_ - Cosmofrik
up, pol pa se kr strinjam z prvim delom Shannoninega posta.. Ta tip te pomoje hoče (ali pa te že je) izkorostiti.. Mislim halo, da se na tako mlade spravlja?
Hkrati pa vidim, da so očitno tudi 25letniki še vedno eni veliki otroci
Hkrati pa vidim, da so očitno tudi 25letniki še vedno eni veliki otroci
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
SAJNSKA - Sramežljivka
mislila sem, da si tu pomagate, ne pa da ste pesimisti. Jaz sem imela levkemijo, oče je alkoholik, mogoče sploh otrok nebom mogla met. Resnično ga ljubim, in on mene tudi, je pa trmast in v dvomih. To pa ne pomeni , da se stvari ne bodo uredile, močna ženska sem in vem kaj hočem in to me ne ustavi, upanje ne umre.
-
Shannon - Debatorica
Nismo pesimisti, samo realisti. Tale tvoj si očitno ne more najti ene svojih let, pa preganja mladoletnice. Ne zdi se to samo meni malo off, tudi drugim.
p.s. sočustvujem, ampak nisi edina, ki je imela težko življenje. Jaz bi lahko pisala 2 dni skupaj o vsem, kar sem morala prestati.
p.s. sočustvujem, ampak nisi edina, ki je imela težko življenje. Jaz bi lahko pisala 2 dni skupaj o vsem, kar sem morala prestati.
-
Shannon - Debatorica
Se do neke mere strinjam s tabo, ampak ne v tvojem primeru. Leta ne bi bila važna, če bi bil on 38, ti pa 30. Zdaj pa je on odrasel moški, ti pa še zdaleč nisi odrasla. Že nazori v življenju so čisto drugačni pri taki starosti. Pa kolikor sem razbrala iz tvojega zmedenega prvega posta (daj se malo bolj potrudi pri pisanju, ker je res komaj razumljivo), je on tebe že večkrat pustil in ti si bila vmes z drugimi in že prej z dostimi ...? Jah, meni se tole pač ne zdi dober obet za neko lepo skupno prihodnost.
-
rachka_ - Cosmofrik
itak, da so važna.. (ne v nujno slabem smislu) v različnih letih različno razmišljaš o stvareh.. in mislim, da imata 16letna punca pa 25letni tip čist različne poglede na ljubezen, zvezo in prihodnost.. Pa ni tu mišljeno nič slabega, ampak tako pač je
pa tudi če zanemarimo leta.. svojo zvezo si opisala tako, da pač ni videt veliko pozitivnega. okej, razumem da se mata rada ampak to ne more bit vse. in če skoz nekaj prekinjata in je on nasploh v dvomih glede svojih čustev, je včasih pač dobro potegnit črto do kod si pripravljena trpet za "ljubezen"
Itak pa je odločitev tvoja veliko sreče
pa tudi če zanemarimo leta.. svojo zvezo si opisala tako, da pač ni videt veliko pozitivnega. okej, razumem da se mata rada ampak to ne more bit vse. in če skoz nekaj prekinjata in je on nasploh v dvomih glede svojih čustev, je včasih pač dobro potegnit črto do kod si pripravljena trpet za "ljubezen"
Itak pa je odločitev tvoja veliko sreče
-
SAJNSKA - Sramežljivka
nisem ga prevaral, pred njim sem pa imela pač razmerja, on tudi. Ko sva se spoznala je to bila ljubezen na prvi pogled, in zdaj se prepirava zaradi tiste zadeve, kar sploh nočem, še manj pa on, ker je zelo v dvomih, hočem ,da se uredi, se pozabi tista ena svat, ker je bilo polno lepih in samo ena grda, in da najlepše še prihaja.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kot je že ena rekla se tudi meni zdiš še premlada, da bi spala po tujih hišah. In kako te lahko nekdo po 2 tednih prosi za roko? Spoznavanje staršev, sploh pa sorodnikov že na začetku veze tudi ni dobro. Ne štekam niti tega z vajinim morjem? Koliko časa sta bila na morju?
In moje mnenje: Tale fant ni pravi. V svojem življenju, ker si še mlada, boš spoznala še veliko fantov.
In ne mislit, da smo pesimistične. Povemo tako kot poznamo zgodbe iz naših izkušenj, ker smo večinoma starejše od tebe in smo se že nekaj naučile o fantih v teh letih. Srečno!
In moje mnenje: Tale fant ni pravi. V svojem življenju, ker si še mlada, boš spoznala še veliko fantov.
In ne mislit, da smo pesimistične. Povemo tako kot poznamo zgodbe iz naših izkušenj, ker smo večinoma starejše od tebe in smo se že nekaj naučile o fantih v teh letih. Srečno!
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
odg na zastavljeno vprasanje ti ne more dati nobena od nas..kajti samo vidva najbolje vesta kako bosta zdrzala v taksni zvezi, in kaksne namene in interese imata v prihodnosti... ce bosta pa ostala skupaj, ti pa ne more zal nobeden garantirati, kot tudi ne za naju s tipom in se za ostale pare... to je pac usoda, in pa seveda stvar posameznika oz.dveh partnerjev, ki sama vplivata na zvezo in jo oblikujeta.. ce je res to taksna ljubezen, kot jo opisujes, potem ne vidim straha in problema v tem da ne bi ostala skupaj, ce pa gre to le za neko najstnisko ljubezen, potem je pa to druga pesmica...razumem da se imata rada, ampak tip pri 25-ih bi moral ze imeta razciscene dolocene pojme in jasen cilj kaj v zivljenju hoce, cesa se naj ustrasi in proti cemur se lahko upre, ter se bori za nekaj, kar mu v zivljenju veliko pomeni, ce mu sploh kaj pomeni?! mlada si se, v zivljenju te caka se mnogo stvari, svetujem ti, da se usedes dol in resno premislis o vajini zvezi, vzponih in padcih in ko bos o vsem tem premislila, se bos mogoce zavedala, na cemu temelji vajina ljubezen oz.zveza...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
SAJNSKA napisal/-a:ja ampak leta niso važna
Ko boš stara 30, se spomni na to. V tistem trenutku se boš tresnila po buči...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Punca, prvo se moraš naučiti pisati. Ko boš obvladala to, se moraš naučiti, da si pri 17ih še premlada za dejanja in razmišljanje, ki ga imaš. Kako te lahko nekdo pri 17ih sploh zaprosi za roko. Odrasti je treba najprej, potem pa bo čas za ljubezen. To je samo igrica.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov