Laži v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cdefgahc - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
pozdravljeni!
zanima me, če se je že kdaj v vaših zvezah pojavila laž, tako iz vaše kot iz partnerjeve strani?
kako ste reagirali, ko ste izvedeli resnico?
ali obstaja neka meja med vrstami laži, ki so še oprostljive? kje je meja?
vam je potem partner povedal resnico zaradi slabe vesti ali ste ga vi dobili na laži?
pa ni se treba ozirati samo na ta vprašanja, na splošno malo podebatirajmo o tem
drgač sem se pa te teme sem se spomnila, ker se mi je partner prejšnji teden kar debelo zlagal ...ko mi je vse razložil, sem videla da je imel za laganje dokaj tehten razlog, zato sem mu oprostila. ampak imam sedaj ves čas en zelo velik občutek nezaupanja v sebi do njega...
zanima me, če se je že kdaj v vaših zvezah pojavila laž, tako iz vaše kot iz partnerjeve strani?
kako ste reagirali, ko ste izvedeli resnico?
ali obstaja neka meja med vrstami laži, ki so še oprostljive? kje je meja?
vam je potem partner povedal resnico zaradi slabe vesti ali ste ga vi dobili na laži?
pa ni se treba ozirati samo na ta vprašanja, na splošno malo podebatirajmo o tem
drgač sem se pa te teme sem se spomnila, ker se mi je partner prejšnji teden kar debelo zlagal ...ko mi je vse razložil, sem videla da je imel za laganje dokaj tehten razlog, zato sem mu oprostila. ampak imam sedaj ves čas en zelo velik občutek nezaupanja v sebi do njega...
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz se partnerju nisem nikoli lagala. Sem pa dobila enega na laži, in sicer je imel punco, ko je spoznal mene. Začel hoditi z mano, ker naj bi bil že dolgo samski. Bivšo pa pustil zaradi mene. Zadevo sem rešila na preprost način, ko sem izvedela, da je bila to laž, da je samski, in da jo je pustil zaradi mene, sem še jaz pustila njega.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sem se že zlagala, tudi mojga sem že dobila na laži. Ne delam iz tega big deal, odvisno pač za kakšno laž gre.
Mava pa take standard laži, npr ko greva ven (en brez druzga), jst vedno spijem par RB vodk (resnica: dva bandidosa in 5 RB vodk npr.), on 3 piva (resnica: nikoli mi ne bo znana, ampak pri 3. pivu se zihr ne konča).
Ko ga vprašam, če je že plaču položnice,ponavad reče ja (da ne sikam naprej) in jih gre plačat drug dan ipd.
Mava pa take standard laži, npr ko greva ven (en brez druzga), jst vedno spijem par RB vodk (resnica: dva bandidosa in 5 RB vodk npr.), on 3 piva (resnica: nikoli mi ne bo znana, ampak pri 3. pivu se zihr ne konča).
Ko ga vprašam, če je že plaču položnice,ponavad reče ja (da ne sikam naprej) in jih gre plačat drug dan ipd.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
barbie_girl_85 napisal/-a:Mava pa take standard laži, npr ko greva ven (en brez druzga), jst vedno spijem par RB vodk (resnica: dva bandidosa in 5 RB vodk npr.), on 3 piva (resnica: nikoli mi ne bo znana, ampak pri 3. pivu se zihr ne konča). Ko ga vprašam, če je že plaču položnice,ponavad reče ja (da ne sikam naprej) in jih gre plačat drug dan ipd.
Wow.
Meni ni znano, da bi si midva o čemerkoli lagala.
Kvečjemu kaj takega, kjer lažeš tudi sebi...
Pa še to, po možnosti, čim bolj redko.
-
Joj Nanamiša......napiši svoj post, ne sam komentirat druge. Puca mi muca al ti je kul al ne, niti naju hraniš niti oblačiš. Tko da back off.
Tema ni, povej kaj si misliš o zvezi uporabnice pred tabo..... govori o svoji vezi, če je pa nimaš, pa prečekirej forum politika.
On že ve, zakaj se more zlagat. Tebi tega ni treba vedet. Če te pa zanima, ti pa podam par predlogov:
- da lahko v miru pogleda tekmo do konca, namesto da gre na pošto
- da se izogne mojemu nerganju
- da ne kličem njegove mame in jo prosim, da plača prek teledoma, jst pa ji prinesem denar, ker nočem opominov dobivat, pošta je pa že zaprta.........
Tako reče preprost DA, in gre lahko v miru seksat....
Potešila radovednost?
Tema ni, povej kaj si misliš o zvezi uporabnice pred tabo..... govori o svoji vezi, če je pa nimaš, pa prečekirej forum politika.
On že ve, zakaj se more zlagat. Tebi tega ni treba vedet. Če te pa zanima, ti pa podam par predlogov:
- da ne kličem njegove mame in jo prosim, da plača prek teledoma, jst pa ji prinesem denar, ker nočem opominov dobivat, pošta je pa že zaprta.........
Potešila radovednost?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
zato da je mir v bajti
men je parkrat hotu prodat verzijo 'dva pira' pa sva pomoje razčistla da mi res ne rabi nabijat o teh stvareh, ker ne utrujam na tematiko. Sem ga pa zadnjič enkrat ujela na neko bedno foro o eni njegovi prijateljici ki je istočasno tudi bivša bejba in ga daje paranoja da sem jaz nesmrtno ljubosumna na njo
meni uide sem pa tja kakšna brezvezna, ampak se kmal popravim. Nevem, naprimer vprašanje če sem mela čelado... "mhm, sem........ ne, nism. "
Men so kul razčiščeni odnosi in da tip nima straha česarkoli povedat, ker ne delam drame po nepotrebnem. Moj se tega še uči, verjetno zarad preteklih izkušenj.
men je parkrat hotu prodat verzijo 'dva pira' pa sva pomoje razčistla da mi res ne rabi nabijat o teh stvareh, ker ne utrujam na tematiko. Sem ga pa zadnjič enkrat ujela na neko bedno foro o eni njegovi prijateljici ki je istočasno tudi bivša bejba in ga daje paranoja da sem jaz nesmrtno ljubosumna na njo
meni uide sem pa tja kakšna brezvezna, ampak se kmal popravim. Nevem, naprimer vprašanje če sem mela čelado... "mhm, sem........ ne, nism. "
Men so kul razčiščeni odnosi in da tip nima straha česarkoli povedat, ker ne delam drame po nepotrebnem. Moj se tega še uči, verjetno zarad preteklih izkušenj.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No jz tega od barbie ne štejem za neke laži..bi me mgoče zmotlo sam v primeru, da bi ga pač dejansko dobila.. da nevem..čez en tedn neb bla položnca plačana.
Drugače pa mam jaz kr precej izkušenj z njegovim laganjem..ampak je blo vse tko..predn sva midva resno začela, otročje laganje, nepotrebno iz strahu. Take male reči sem mu odpustila s pogojem, da bo naslednjič najebal, če ga dobim. In tega se dobr zaveda. Jaz pa mu še nism lagala, iskreno.
Drugače pa mam jaz kr precej izkušenj z njegovim laganjem..ampak je blo vse tko..predn sva midva resno začela, otročje laganje, nepotrebno iz strahu. Take male reči sem mu odpustila s pogojem, da bo naslednjič najebal, če ga dobim. In tega se dobr zaveda. Jaz pa mu še nism lagala, iskreno.
It was forever..but it didnt last long..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
barbie_girl_85 napisal/-a:Joj Nanamiša......napiši svoj post, ne sam komentirat druge. Puca mi muca al ti je kul al ne, niti naju hraniš niti oblačiš. Tko da back off.
Potešila radovednost?
Hehe mirno z živci
Že moj komentar pove da laži (tudi takšne k pri tebi) ne pridejo v upoštev.
Ampak glede na to kako mu psihiraš ga čisto razumem zakaj se raje zlaže
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Jst tudi. Zato me je tud zmotu tvoj komentar, da ne razumeš zakaj......
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
V povprečju se človek baje zlaže več 10-krat na dan, tako da mi ni čisto jasno, kako vam tistim, ki ste v večletnih zvezah, uspe, da vse te laži usmerite proti drugim ljudem in nobene ne namenite partnerju.
Tipičen primer moje laži fantu: Ko mi pove, da mu je zmanjkalo čokolade/toastov/sladoleda,... ga potolažim, da sploh ni panike, ker se mi tega trenutno niti malo ne lušta, čeprav v resnici umiram od želje po dveh vrsticah milke. To je torej z moje strani čista laž, ampak jaz nimam zaradi tega nič slabe vesti. Bi jo pa imela, če bi ga sekirala, zakaj nima čokolade, če si jo pa tako želim.
O kakšnih večjih stvareh pa ne lažem.
On je na začetku mislil, da je ful pametno lagat o tem, kdaj, s kom in za koliko časa gre ven in kaj bo tam počel. Pa sem mu uspela dopovedat, da bo to pomenilo hiter in bridek konec najine zveze, ker ne mislim bit trapa, ki jo tip okrog prinaša in vsi to vejo.
Se mi pa zdi ključno za preprečitev laganja to, da človeka ne zmerjaš, če ti pove resnico.
Tipičen primer moje laži fantu: Ko mi pove, da mu je zmanjkalo čokolade/toastov/sladoleda,... ga potolažim, da sploh ni panike, ker se mi tega trenutno niti malo ne lušta, čeprav v resnici umiram od želje po dveh vrsticah milke. To je torej z moje strani čista laž, ampak jaz nimam zaradi tega nič slabe vesti. Bi jo pa imela, če bi ga sekirala, zakaj nima čokolade, če si jo pa tako želim.
O kakšnih večjih stvareh pa ne lažem.
On je na začetku mislil, da je ful pametno lagat o tem, kdaj, s kom in za koliko časa gre ven in kaj bo tam počel. Pa sem mu uspela dopovedat, da bo to pomenilo hiter in bridek konec najine zveze, ker ne mislim bit trapa, ki jo tip okrog prinaša in vsi to vejo.
Se mi pa zdi ključno za preprečitev laganja to, da človeka ne zmerjaš, če ti pove resnico.
-
cdefgahc - Sramežljivka
ja, take preproste laži se dogajalo povsod. otrok - starši, prijatelj - prijatelj, fant - punca.... pač naprimer v zvezi s čokolado, tako kot je rekla jullia_.
kaj pa kakšne večje laži? kaj bi na primer naredili, ko ugotovite da se vam je partner zlagal, on pa kot opravičilo pove, da ga je blo strah reakcije na resnico, al pa da recimo reče, da se je zlagal, ker če nikoli ne bi izvedela in bi vrjela da je laž resnica, bi bilo bolje za oba. mal sm zakompliciran tole napisala, upam da se razume, kaj mislim ali obstaja opravičilo za tako laž?
kaj pa kakšne večje laži? kaj bi na primer naredili, ko ugotovite da se vam je partner zlagal, on pa kot opravičilo pove, da ga je blo strah reakcije na resnico, al pa da recimo reče, da se je zlagal, ker če nikoli ne bi izvedela in bi vrjela da je laž resnica, bi bilo bolje za oba. mal sm zakompliciran tole napisala, upam da se razume, kaj mislim ali obstaja opravičilo za tako laž?
- marjetiCCa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Svojemu prejšnjemu partnerju, s katerim sva bila skupaj 4leta sem enkrat v najini "pavzi" ( vmes sva nehala za cca. 2 mesca ) sem bila z drugim.. ko sva spet začela in me je tudi prašal, če sem imela koga vmes, sem se zlagala da ne..ampak me je tako vest pekla, da sm ko sva se razšla, sem mu to tudi povedala.
Kar se pa tiče trenutne zveze pa se mogoče zlažem kšno malenkost.. ne vem, kšno traparijo, da se imava oba lepš
Kar se pa tiče trenutne zveze pa se mogoče zlažem kšno malenkost.. ne vem, kšno traparijo, da se imava oba lepš
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
cdefgahc - Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:Pa daj nehaj tko na splošno pa konkretno povej kaj je bilo, bo lažje
Ne
sej nisem odprla temo, da bi se pogovarjal o mojem problemu. pišem na splošno, ker me zanima na splošno če ste že drugi bli v taki ali podobni situaciji ipd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]