krivda
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marjanca_535
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2011
Sem 21 punca. V preteklosti sem imela probleme z motnjami prehranjevanja, vendar je bilo kratkotrajno in bolj kot mladostniška neumnost. Sedaj me muči krivda in mislim, da če bi kdo od prijateljev/znancev to vedel, bi mislil da sem totalno zjebana osebnost. Sedaj s tem nimam več problemov, vendar se vseeno počutim prekleto krivo, češ kako da sem sploh dovolila da je do tega prišlo, da sem tako ravnala s svojim telesom. Za to neve nihče. Čeprav bi se rada komu zaupala, mislim da nebi dobila razumevajočega odziva. Kaj naj naredim? Nočem da to vpliva na moje sedanje življenje.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Potem pa pač zadrži zase, če se bojiš odzivov.
Ali pa poišči ljudi, ki so tudi šli skozi podobno. Npr. tule.
Ali pa poišči ljudi, ki so tudi šli skozi podobno. Npr. tule.
- marjanca_535
- Sramežljivka
Saj bi rada nekomu to povedala....zato sem tudi sem pisala, prvič da iščem nek odgovor po forumih. Kako bi ti odreagirala če bi ti prijateljica povedala tako novico?
Vem da se veliko ljudi s tem bori, vem kako je in ni mala zadeva. Samo jaz sem to že nekako dala čez....vendar se še vedno počutim krivo
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Vsak normalen človek te bo podprl in sčasoma tud pozabu na to, tko da mislm da problem o nezaupanju tega problema svojim prjatlom ni tok velik. Glavni problem si ti že premagala, ta ki ti je ostal je bolj kot ne miniaturen
- marjanca_535
- Sramežljivka
Hvala, to mi pomaga , vem da izgleda miniaturen (saj tudi relativno je), vendar ga ne morem kar tako pozabit. Če bi se dalo, bi ga že zdavnaj
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
skensli se. čez dva dni je šola, tak da maš dva dobra razloga
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Draga marjanca_535!
Tudi jaz sem doživljala to, kar si ti...Čeprav je bilo to obdobje daljše...Pa vendar...
Ne razumem te... Jaz sem povedala le najbližnjim, tistim, ki sem jim zaupala. Svetujem ti, da se zaupaš vsaj nekomu- naprimer najboljši prijateljici/prijatelju, saj te vendar ne bo obsojal-a. Poleg tega pa boš s tem še bolj močna in boljša. Namreč znebila se boš velike, temne sence v sebi.
Ostani na tej poti!
Držim pesti zate!
Tudi jaz sem doživljala to, kar si ti...Čeprav je bilo to obdobje daljše...Pa vendar...
Ne razumem te... Jaz sem povedala le najbližnjim, tistim, ki sem jim zaupala. Svetujem ti, da se zaupaš vsaj nekomu- naprimer najboljši prijateljici/prijatelju, saj te vendar ne bo obsojal-a. Poleg tega pa boš s tem še bolj močna in boljša. Namreč znebila se boš velike, temne sence v sebi.
Ostani na tej poti!
Držim pesti zate!
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
zaupaj se nekomu, ki ti ogromno pomeni in za katerega veš, da te bo razumel. vsak rabi nekoga ob sebi, da je potem pot lažja...
pobrala si se, vstala si, greš dalje. ni lahko prit ven iz takih težav, ampak tebi je uspelo. probaj se znebit krivde in bodi ponosna nase!
sicer pa: vsakemu se kdaj pa kdaj v življenju zalomi...vsi delamo napake. vsakdo kdaj stopi na napačno pot. edino kar šteje v takih primerih je, da popraviš napake, da ne obupaš in da se vrneš na pravo pot.
Pa srečno!
pobrala si se, vstala si, greš dalje. ni lahko prit ven iz takih težav, ampak tebi je uspelo. probaj se znebit krivde in bodi ponosna nase!
sicer pa: vsakemu se kdaj pa kdaj v življenju zalomi...vsi delamo napake. vsakdo kdaj stopi na napačno pot. edino kar šteje v takih primerih je, da popraviš napake, da ne obupaš in da se vrneš na pravo pot.
Pa srečno!
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Trouble napisal/-a:Drugač se pa ne krivi za to kar je blo... Preteklosti ne morš spremenit.
Preteklost lahko samo sprejmeš, ne moreš je zanikati, oz. se delati da tega ni bilo.. Lahko, vendar to ni korak na poti osebnostnega razvoja, h kateremu je pripomogla tudi ta izkušnja v tvojem življenju. to lahko sprejmeš kot neko izkušnjo, kljub temu da je bila boleča, je pripomogla tudi ta, da si danes to kar si. svetujem ti da ne gledaš na to kot na nekaj česar ni bilo, oz. kot napako ali "mladostniško neumnost".
Jochie napisal/-a:bodi ponosna nase! pasti ni problem...problem se je pobrati. ti si se!
se strinjam tudi s tem, mogoče se bo to ljudem ki te ne poznajo, zdelo nekaj čudnega, ampak ljudje s katerimi se družiš, ki so ti blizu in si do njih iskrena, jim lahko zaupaš tudi to in bodo razumeli.. ni to nekaj česar bi se ti morala sramovati ali ob tem čutiti občutke krivde. je pa fajn da si spravila ven iz sebe vsaj na tak način da napišeš sem gor..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
- marjanca_535
- Sramežljivka
hvala za podporo, se počutim boljše, ker me razumete Ko bom zbrala še malo poguma, se bom poskusila pogovoriti s kom, ki mi je blizu. Potrudila se bom sprejeti to kar je bilo, brez želje da bi se najraje s kolom tolkla po glavi
Pa srečno tudi vam, da vam uspe rešiti kakršne koli težave
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov