kreg s fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 17. Maj. 2009 22:19

...
Zadnjič spremenil Dinotti, dne 30. Jan. 2011 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Maj. 2009 15:06

Keliss napisal/-a:Pozdravljene!

Imam problem s fantom in ta je sledec..
Kmalu grem s starsi na morje in sem si zato kupila nove kopalke (brazilke) nevede, da to lahko postane kar velik problem.
Fant jih ne odobrava,ker mu ni vsec da vidi pou plaze mojo rit,vglavnem to kar je njegovo. Zaradi tega jih jaz "ne smem" imeti ko bom na morju. Ker naj bi mi bilo vseeno za njegova custva,ce jih bom imela. Rekel je tudi,da bo videl,ce jih bom nosila po obrisih na riti.

Kaj storiti?
Hvala za vasa mnenja in komentarje

hahaha jz sm si jih tut kupila zdj 1. u lajfu, pač za exotične kraje, kjer itk je useen :D pa moj se tut ni strinju, pa sm rekla da itk nevem če jih bom oblekla, če bom mela jajca, pa sm jih celo 1x :D pa nevem, a sm narobne najdla (od calcedionie) to je tak materjal, da mi cele dol povleče sam da grem v morje lol, kr spolzijo, al mam pa jz preveliko rit haha
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 18. Maj. 2009 16:25

hehehehe :D Meni se zdi, da ti nima on kj govorit, kake kopalke boš nosila :lol:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 18. Maj. 2009 17:56

Zakaj? Seveda ima lahko svojo besedo pri tem in to tudi jasno pove. Meni tudi ni všeč, če bi moj hotu met one pedrske kopalke, ki zgledajo ko oprijete boxerce. Pa če bi jih na vsak način hoto nosit, pač ne bi zraven njega ležala na plaži, sorry.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .frigg. » 18. Maj. 2009 22:22

tle najbrš ni fora to d tipu kopalke ne bi ble ušeč, ampk da si model lasti njeno rit. ne vem no... :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Maj. 2009 22:04

positive vibration napisal/-a:Zakaj? Seveda ima lahko svojo besedo pri tem in to tudi jasno pove.

se strinjam.
že res,da je njena rit ipd. vse res. ampak če bi si moj tip kupil recimo tanga kopalke... a-a.
tu se mi ne zdi, da bi šlo za ljubosumje. prej nekako za upoštevanje. premisli koliko njemu pomeni, da ne boš vsem riti kazala, pa si boš takoj premislila.

ja. včasih je treba misliti tudi na druge (partnerja). po moje bi bilo zelo lepo od tebe, če teh kopalk ne nosiš zdaj na morju, lahko pa gresta sama kdaj čez vikend na kakšno samsko plažico pa jih oblečeš le zanj.
moje mnenje.
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 30. Maj. 2009 8:05

...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov