kreg s fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 21. Jun. 2007 19:10

Sprehod se po plaži v tangicah pa zogrej brez pa zahaklej tipa, ki bo znal cenit tvojo lepoto in bo dost samozavesten, da bo prenesu, da se še kdo drug obrne za tabo... Halo no... Koko si sploh dovolš da ti en tak kekec ukzuje...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 21. Jun. 2007 19:14

Če bi meni to rekel bi se najprej začela smejat, pol bi pa ga na lep način vprašala kdo je on, da bo meni govoro kaj naj jaz oblečem...Če ne bi šlo zlepa pa bi mu samo rekla, da če mu kaj ne paše, ve kje so vrata...Sorry ej ampak če se mu boš zdaj pustila, potem ti bo ukazoval celo življenje. A če bi on šel zraven na morje pa bi lahko nosla tiste kopalke? A si tip misli, da te pa takrat tipi na bi gledali v rit, ker je pač on zraven?! :D Gledanje ni greh al kako že pravijo.... :D :D :D
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 21. Jun. 2007 19:36

po moje se ne rge toliko za kopalke kot za njegovo nezaupanje, da mu boš zvesta. strah ga je, da boš s tem pritegnila preveč pogledov fantov, morda te bo tudi kdo ogovoril in se boji, da ti bo bolj všeč kot on. in žal s eje napačno lotil situacije, anmesto da bi ti to kar odkrito priznal je ubral taktiko, češ ne smeš jih nosit, pa pazi ekr bom to ugotovil... bedno :roll: ... razloži mu, da ga ne rabi skrbet, ker je on smao tvoj, ti smao njegova, ali pač kot veš in znaš, če bo še pa zmer kompleksal pa ve kje so vrata.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
pixie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2007
Kraj: nova gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pixie » 21. Jun. 2007 19:46

Se strinjam z usem kar so punce napisale. Usekakor ne poslušat in ubogat tolk tega tvojga tipa kar se tiče tko glupih zadev...mislim... halo? d ti tip ne dovoli oblečt tega kar hočeš?! Če si boš glede vsake take stvari bella glavo in ga ubogala ti bo kmalu narekoval kdaj smeš govorit, kdaj it na wc itd...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 21. Jun. 2007 20:43

Jah takšni so pač fantje. :) Sej vrjamem, da mu je mal neprijetno, ker boš ti po plaži skakala v brazilkah, poleg vsega pa njega ne bo zraven.

Sej se tut pri mojemu kdaj pojavi to, da mu ni všeč kaj in kam oblečem, ampak se lepo pogovoriva pa je. Itak pa tudi, če me (zaradi kakšnih kratkih hlač in salonarjev) bulji cel lokal jst vidim samo njega in on to ve.

Če bi pa bila brez njega na morju in bi npr. okoli skakala v tangicah in zgoraj brez bi pa vrjetno kaj pripomnu in bi ga po eni strani tudi razumela. Brazilke so pa čist uredu zadeva, saj niti ne pokažejo toliko. Vidva se samo pomenita pa bo, sej ni to tak grozn problem.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 21. Jun. 2007 21:14

Ja, pa da saj bo na koži videl, če jih boš nosila - pa kaj potem?? Kaj misli narediti? :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Jun. 2007 21:16

če fant dela halo iz takšne malenkosti, kakšen halo bo šele delal pri večjih stvareh...
razmisli, če želiš imeti tako ljubosumnega moškega ob sebi...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 21. Jun. 2007 21:16

:D not funny sicer... am, seveda boš kljub temu nosila brazilke? Upam... Ker za resno zvezo je pač potrebno zaupanje, ne? Uživaj na morju, fest posončaj svojo rit in ne skrbet za njegovo reakcijo, ko bo videl kje so črte. Vesel te bo, ko te bo spet videl, ko se boš vrnila :wink:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 21. Jun. 2007 21:22

Imej kopalke gor, pa nej si misl kr si hoče. Isto kt če bi ti nemu rekla, da ne sme met bermuda hlačk alpa kterh drugh :S .

Lp
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 21. Jun. 2007 22:43

Jochie napisal/-a:če fant dela halo iz takšne malenkosti, kakšen halo bo šele delal pri večjih stvareh...
razmisli, če želiš imeti tako ljubosumnega moškega ob sebi...

se strinjam s tem. sem mela podobnega tipa in vem, da je to še njegova mila ljubosumnost. ko ti bo začeu prepovedovat hujše stvari(pogovor z moškimi-prijatelji, GLEDANJE drugih, hodit žurat in take normalne stvari... meni je prepovedal imet MSN in celo pozdravljat nekatere, ki sem jih videla vsak dan, sem si bla z njimi dobra, ko ga ni bilo zraven ) boš videla, da je to bilo še najmajn! pri meni je blo najhujše, da sem to sprejemala kot nekaj normalnega, pač sem bla toliko mlajša in brez cosmo foruma mi ni kapnilo :D .. vem, da takemu tipu lahko rečeš karkoli, pogovor ne zaleže, ker enostavno ima to v genah, krvi, glavi...kakorkoli....vsaj moj je biu tak... razmisli o tem, ker se bo to ljubosumje znalo stopnjevat, potem zna še bit težje pustit in it dalje...sicer pa ne vem, če sta že dalj časa skupaj in je zdaj prvič tak odreagirau, al je to še frišno med vama
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 22. Jun. 2007 1:20

renatka_ napisal/-a:Če bi pa bila brez njega na morju in bi npr. okoli skakala v tangicah in zgoraj brez bi pa vrjetno kaj pripomnu in bi ga po eni strani tudi razumela.

sori sam s telim se pa ne morm strinjat.. a če maš tipa pol recimo ne smeš na nudistično plažo po tvojem al kko?
lani sem na morju (v grčiji) skakala po plaži oblečena točno tako kot si opisala, pa mislm da tip nima kle kej praskat.. če ti zaupa in se zaveda tega da je on edini zate.. jst res nočm met vzorcev od kopalk na koži zato sem na plaži VEDNO topless.. tip me lahko
a) občuduje
b) če ga ni, fantazira o men ;) hec..

uglavnm.. plaža je plaža in noben tip nima ženski pravice karkol govort kako nej bo oblečena..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 22. Jun. 2007 6:55

Huh, če mu boš sedaj pokazala, da boš kljub njegovemu neodobravanju nošenja teh kopalk oblekla jih, boš videla ob povratku njegov odziv - če mu boš pokazala, da se ti oblačiš kot ti paše in da nisi s takimi kopalkami na morju z namenom privleči več pogledov in mogoče celo česa več, bo upam da vedel, da ti lahko zaupa, če ne, potem se boš v javnosti čez leta vedno in povsod morala pojavljati do vratu zapeta, tvoj pogled pa bo, če boš hotela mir v hiši, vedno usmerjen le predse, medtem ko si bo on s tem mogoče celo zagotovil prosto pot do česarkoli že. Potem verjetno nikoli nebi smela biti zgoraj brez ali celo na nudistični plaži?
No še nekaj, koliko časa sta pa skupaj? To vprašam samo zato, ker zgleda da greš tokrat prvič brez njega na morje, pa ne vem, ali ima razloge za nezaupanje, kar dvomim no, ali pa njegova ljubosumnost kar visoko kotira, bolj se mi zdi, da je to.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 22. Jun. 2007 7:21

~NIA~ napisal/-a: sicer kok si pa stara da še hodiš s tastarmi na morje?!?! :eek: :D

Kaj je pa s tabo narobe?
Jst sm stara 18 let in mi ni panike it s tastarimi na morje. Oprosti,ker so moji starsi in se mimogrede z njimi dobr razumem :roll: Joj kera bedna,res!!! :evil:

P.s. Punca,ne se sekirat zarad kopalk,mej jih oblečene... Ti bo zal,ce bos oblekla kej druzga Če se dobr počutiš v njih (zato si si jih tud kupla), jih obleč,a ne...
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 22. Jun. 2007 7:24

Pejt na nudeplažo. Tko se ne bo vidl obrisov.
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 22. Jun. 2007 7:28

~NIA~ napisal/-a:sicer kok si pa stara da še hodiš s tastarmi na morje?!?! :eek: :D

Ja, tole sem pa mal spregledala ...
Nia, še lani sem šla za dva dni z mami na morje, pa je blo prav luštno, pa naj ti povem, da sem letos praznovala okroglo letnico rojstva :wink: , če spoštuješ starše in veš, da jim tvoja pozornost in čas, ki jim ga nameniš, sploh ko si odseljen od doma, pove ogromno in jih razveseli, si ne moreš privoščit tega ne narediti, tudi tebe to obogati (ne materialno).

Pa še to: še bolj zaradi dejstva, da gre dekle s starši na morje, je lahko njegova ljubosumnost manjša.
kai napisal/-a:Pejt na nudeplažo. Tko se ne bo vidl obrisov.
Sej je dober nasvet, sam gre z mami na morje in namen ni, da bi bili potem za čas crkljanja ob vodi vsaka na svoji strani plaže, ker pomojem ni interes obeh it na nudl palžco, no če je sploh to želja katere od njiju.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov