Kosilo, ki ga ni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej verjetno ni blo napisan v smislu "hard to get",ampak v smislu, da se ne sili v človeka in se ne usiljuje...Staromodno al ne, še zmer je boljša neka distanca, kot pa da se ti potencialni partner,že tapru dan na telefon obes, na smse, na mesinđer in te sploh ne pusti dihat...
ona je že tko al tko nardila prvi korak,nevem zakaj bi še drugi,pa tretji, pa,pa,pa....Mal se mi zdi neumesno, ker če je tipu do nje, bo že poskrbel da se bosta vidla...v večini primerou je pa tišina znak, da pač to ni to in je,jebiga, treba živet dalje.
ona je že tko al tko nardila prvi korak,nevem zakaj bi še drugi,pa tretji, pa,pa,pa....Mal se mi zdi neumesno, ker če je tipu do nje, bo že poskrbel da se bosta vidla...v večini primerou je pa tišina znak, da pač to ni to in je,jebiga, treba živet dalje.
-
*purple* - Cosmopsiho
_Petra_ napisal/-a:Anelise ti pa prides zadnje case tak redko, pa se to bi se kregala?
)
brez zamere, sam jst nikjer nobenga kreganja ne vidm....Ona je čist lepo napisala prvi post, pol jo je citirala yazmeen s protiugovorom,da bi se pa kregale se mi pa nikjer ni zazdel.
drgač pa , wiiii, ja wiiiiii, vesela zate da bi vama ratal in trajal, trajal, traaajaaaal...
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
*purple* napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Anelise ti pa prides zadnje case tak redko, pa se to bi se kregala?
)
brez zamere, sam jst nikjer nobenga kreganja ne vidm....Ona je čist lepo napisala prvi post, pol jo je citirala yazmeen s protiugovorom,da bi se pa kregale se mi pa nikjer ni zazdel..
Petra je moja prjatlca,ves,tko da je blo ironicno receno
Sicr kot pravnica,hehe,mi more bit fajn se kregat... Se placali mi bojo za to
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Se zadnjic, ampak res zadnjic OT iz moje strani: Nisem mislila nic slabega. Res ne. Zdaj pa dovooooooolj, ker sem se ravno jaz ne dolgo nazaj bunla, kak je forum zadnje case beden, ker je povsod kreganje, delanje OT pa je isto bedasto.
Sicer pa sem jaz vedno govorila, da ne maram zacetkov zvez in da mi je ljubse, da so stvari ze ustaljene, da ves kaj komu pase, kaj ima rad itd., ampak zadnje case ugotavljam, da je tudi zacetek SUPER, ker je vse tak novo, ne ves kaj naj pricakujes...
Sicer pa sem jaz vedno govorila, da ne maram zacetkov zvez in da mi je ljubse, da so stvari ze ustaljene, da ves kaj komu pase, kaj ima rad itd., ampak zadnje case ugotavljam, da je tudi zacetek SUPER, ker je vse tak novo, ne ves kaj naj pricakujes...
-
*purple* - Cosmopsiho
_Petra_ napisal/-a:Sicer pa sem jaz vedno govorila, da ne maram zacetkov zvez in da mi je ljubse, da so stvari ze ustaljene, da ves kaj komu pase, kaj ima rad itd., ampak zadnje case ugotavljam, da je tudi zacetek SUPER, ker je vse tak novo, ne ves kaj naj pricakujes...
tale OT se mi zdi, da smo nekak dale skoz upam...
drgač pa neeee nooo, začetki zveze so najlepši odkrivanje novih stvari, miljon mtulčkov v trebuhu, prou un zalublen filing...Nevem no, čeprou po eni strani priznam je začetek zveze ena najbolj groznih stvari, oziroma še preden sta recimo skupi, pa ko gre proti tebi in ko se ti nevarno približa, teb pa use telesne funkcije odpovejo
-
Wiiii - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Ma jaz teh tipov ne razumem več. Mislim, da me on samo zaje**** v glavo. Sva bila na sprehodu in sem ga zafrkavala pa me je potisnil ob zid, se mi približal in sm že mislila da mi bo dal ljubčka in potem ni bilo nic. je samo rekel da kako sem kar naenkrat postala pridna. Ja logično da sem, pismo, če sem se pa ustrašla. To mu bom naslednjič vrnila!!! Drugače pa sva se imela super.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov