Kosilo, ki ga ni

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Jan. 2009 16:28

sej verjetno ni blo napisan v smislu "hard to get",ampak v smislu, da se ne sili v človeka in se ne usiljuje...Staromodno al ne, še zmer je boljša neka distanca, kot pa da se ti potencialni partner,že tapru dan na telefon obes, na smse, na mesinđer in te sploh ne pusti dihat...
ona je že tko al tko nardila prvi korak,nevem zakaj bi še drugi,pa tretji, pa,pa,pa....Mal se mi zdi neumesno, ker če je tipu do nje, bo že poskrbel da se bosta vidla...v večini primerou je pa tišina znak, da pač to ni to in je,jebiga, treba živet dalje.
Uporabniški avatar
Wiiii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Wiiii » 27. Jan. 2009 18:15

Uuuu nenene tišina je znak, da sem imela izpit in sem se učila kot nora. Čeprav je res, da se do izpita ni nič zgodilo. Danes ob 20 se spet dobiva. On povabil po izpitu. Postaja prav zabavno. Potem poročam kako je bilo. ;)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 27. Jan. 2009 18:35

Kako je to lepo brati. Ah ah :D
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 27. Jan. 2009 18:52

ooo, ful lepo :)

Meni ni nikoli nobene take zavozlane situacije ratal rešt. Če sem zbolela, mi je zmer kak dribec reku, da se itak sam zgovarjam...
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 27. Jan. 2009 19:47

Anelise ti pa prides zadnje case tak redko, pa se to bi se kregala? :D

Avtorica teme Wiiii ti pa kar pridno delaj update novosti, da bomo na tekocem... :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Jan. 2009 20:53

_Petra_ napisal/-a:Anelise ti pa prides zadnje case tak redko, pa se to bi se kregala? :D
)

brez zamere, sam jst nikjer nobenga kreganja ne vidm....Ona je čist lepo napisala prvi post, pol jo je citirala yazmeen s protiugovorom,da bi se pa kregale se mi pa nikjer ni zazdel.

drgač pa , wiiii, ja wiiiiii, vesela zate :) :D da bi vama ratal in trajal, trajal, traaajaaaal... :)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 27. Jan. 2009 20:56

*purple* napisal/-a:
_Petra_ napisal/-a:Anelise ti pa prides zadnje case tak redko, pa se to bi se kregala? :D
)

brez zamere, sam jst nikjer nobenga kreganja ne vidm....Ona je čist lepo napisala prvi post, pol jo je citirala yazmeen s protiugovorom,da bi se pa kregale se mi pa nikjer ni zazdel..

Petra je moja prjatlca,ves,tko da je blo ironicno receno ;)
Sicr kot pravnica,hehe,mi more bit fajn se kregat... Se placali mi bojo za to :lol:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Jan. 2009 21:06

aja ok, sem mislna da je kšna kokoš k nima druzga dela kot izivat :D uzamem nazaj :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 27. Jan. 2009 21:15

*purple* napisal/-a:aja ok, sem mislna da je kšna kokoš k nima druzga dela kot izivat :D uzamem nazaj :D

no problem,sej nisi mogla vedet ;)
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 27. Jan. 2009 21:15

O, super ^^ Če je on povabil, potem se je očitno tudi on imel lepoo :) No, poročaj še naprej ker je res lepo brat :P Pa zanima me kako se bo vse skupaj odvijalo ^^
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 28. Jan. 2009 9:16

Hahah, pa ni vrag, da si se morala ravno ti *purple* v to vtaknit. Ja, ironicno je bilo misljeno. Sicer pa, ce bomo nadaljevale, se bo verjetno ena izmed redkih tem, ki obeta happy end, zaprla.
Wiiii porocaj... :P
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 28. Jan. 2009 9:23

OT: ne tko,no,petra,sej ni mogla vedet...poglej raj one druge sokolcke tle zdravn.. :?
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 28. Jan. 2009 10:55

Se zadnjic, ampak res zadnjic OT iz moje strani: Nisem mislila nic slabega. Res ne. Zdaj pa dovooooooolj, ker sem se ravno jaz ne dolgo nazaj bunla, kak je forum zadnje case beden, ker je povsod kreganje, delanje OT pa je isto bedasto.

Sicer pa sem jaz vedno govorila, da ne maram zacetkov zvez in da mi je ljubse, da so stvari ze ustaljene, da ves kaj komu pase, kaj ima rad itd., ampak zadnje case ugotavljam, da je tudi zacetek SUPER, ker je vse tak novo, ne ves kaj naj pricakujes...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Jan. 2009 13:29

_Petra_ napisal/-a:Sicer pa sem jaz vedno govorila, da ne maram zacetkov zvez in da mi je ljubse, da so stvari ze ustaljene, da ves kaj komu pase, kaj ima rad itd., ampak zadnje case ugotavljam, da je tudi zacetek SUPER, ker je vse tak novo, ne ves kaj naj pricakujes...

tale OT se mi zdi, da smo nekak dale skoz :) upam...

drgač pa neeee nooo, začetki zveze so najlepši :hearts: odkrivanje novih stvari, miljon mtulčkov v trebuhu, prou un zalublen filing...Nevem no, čeprou po eni strani priznam je začetek zveze ena najbolj groznih stvari, oziroma še preden sta recimo skupi, pa ko gre proti tebi in ko se ti nevarno približa, teb pa use telesne funkcije odpovejo :D
Uporabniški avatar
Wiiii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Wiiii » 28. Jan. 2009 14:22

Ma jaz teh tipov ne razumem več. Mislim, da me on samo zaje**** v glavo. Sva bila na sprehodu in sem ga zafrkavala pa me je potisnil ob zid, se mi približal in sm že mislila da mi bo dal ljubčka in potem ni bilo nic. :( je samo rekel da kako sem kar naenkrat postala pridna. Ja logično da sem, pismo, če sem se pa ustrašla. To mu bom naslednjič vrnila!!! Drugače pa sva se imela super.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov