Kosilo, ki ga ni
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, res je.
Preveč kompliciranja že u tko zlo preprostih situacijah. Kako potem pridete skoz takrat, ko stvari dejansko postanejo (mal bl) kompleksne ...?
Ne mislm nč slabga, ampak tle gor se najde kr lepo število tem z naslovi, k obetajo celo dramo, po prebranem pa si ziher, da si faliu topic .
Preveč kompliciranja že u tko zlo preprostih situacijah. Kako potem pridete skoz takrat, ko stvari dejansko postanejo (mal bl) kompleksne ...?
Ne mislm nč slabga, ampak tle gor se najde kr lepo število tem z naslovi, k obetajo celo dramo, po prebranem pa si ziher, da si faliu topic .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Gost
Aloha napisal/-a:Heh, res je.
Punci je tip všeč. Rada bi, da je tudi ona njemu všeč. Pač komplicira, ker ji je mar, kaj se bo zgodilo. Greh? Prej naravno, ker verjetno ni robot, najverjetneje niti ni vajena vsakodnevnih kosil z nekom nasprotnega spola in seveda si človek ob simpatiji prizadeva, da bi zadeva sledila njegovim planom in temu ustrezno razmišlja, kako naprej, da ne bo naredil nepotrebnih napak.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Jochie napisal/-a:Wiiii napisal/-a: Me je kar primlo, da bi mu spet pisala ali kaj podobnega, ampak zdaj je pa on na vrsti kajne?
mu lahko pošlješ sms v stilu: hvala za prijetne trenutke! kdaj ponoviva?
Haha, na tak način sem jaz enkrat poslala sms. Samo, da je pisalo samo: A jutr ponoviva, da si ustvariva nove, še lepše trenutke. Ne vem kaj je tip mislil, da bova delala, ker odpisal je takoj. hahaha
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jochie napisal/-a:Wiiii napisal/-a: Me je kar primlo, da bi mu spet pisala ali kaj podobnega, ampak zdaj je pa on na vrsti kajne?
mu lahko pošlješ sms v stilu: hvala za prijetne trenutke! kdaj ponoviva?
tudi meni se zdi to luštno in povsem nevsiljivo.
sicer pa, lahko čakaš tudi, da ti on kaj napiše
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
pika911 napisal/-a:FUL LEPOOOO!!!! jst sm nora na prve date-e pa na te romantične začetke!!! ooooooooo kok pa lpo
Ja pr men je isto
Prou rada poslušam tkole folk pa gledam k so usi v čakanju pa metulčki pa rdečica itd.
Wiii kej novga?
Js sm čist not padla
Live your life like you want
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MsN napisal/-a:Aloha napisal/-a:Heh, res je.
Punci je tip všeč. Rada bi, da je tudi ona njemu všeč. Pač komplicira, ker ji je mar, kaj se bo zgodilo. Greh? Prej naravno, ker verjetno ni robot, najverjetneje niti ni vajena vsakodnevnih kosil z nekom nasprotnega spola in seveda si človek ob simpatiji prizadeva, da bi zadeva sledila njegovim planom in temu ustrezno razmišlja, kako naprej, da ne bo naredil nepotrebnih napak.
se strinjam ja...
nevem zakaj bi blo to kompliciranje?
Usaj men, se zdijo lih teli taprvi pristopi nekej najtežjega, ko še ne veš ali si mu ušeč, ali v tebi vidi žensko ali samo prijateljico, ali bo kej iz tega ali ne bo......vsekakor je najlepši del zveze začetek pa tud najtežji, sploh če imaš pred sabo fanta, ki je precej sramežljiv pa morš sama kšno stvar narest,kar pa ni tok simpl.
jst vem, da sem na usakem začetku bla tko presrana, da bolj nebi mogla bit...namreč to je tista odločilna faza, ko ne veš ali bo, ali ne bo...In če ti je dost do enga, zna bit to dost velik utemeljen problem...
drgač ga pa kot je anelis, rekla tud jst nebi klicala....Kot smo rekl, če bo želel navezat kontakte jih že bo...Sicer nevem, mogla bi bit z vama na kosilu da bi ti lahko bolj točno povedala, kar bi razbrala iz njegove strani...
Če že mu pošlji, kakšen čist simpl sms, to je pa tud use.namreč klicat, prosit, čezt za njim, je nekak brezveze...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Anelise napisal/-a:jst mu neb niiiiiiiiiiiiiiiikoli pisala..bolj k si nedosegljiva,bolj si zanimiva.
remember
sicr pa,me veseli,da se zadeva premika
Ah dej no, to so osnovnošolske fore. Če mu ne bi pisala, tko kot so ji nekatere svetovale, pa ne bi blo nč iz tega, tko jo je pa povabu na kosilo in sta se mela fajn. Ful mi je smešn, k ma folk kr ena pravila v glavi, kako mor vse potekat. Dej bodte spontani in sledite svojim občutkom. Itak nimaš kej zgubit. Zdj sm sicer v zvezi, ampak ko še nism bla, sm bla zmer kr direktna, se nikol nism šla enih igrc, ker se mi ni dal. Če mi je bil nekdo všeč, sm mu dala vedet, pol pa kar kol že in morm rečt, da sm opazla, da je blo to fantom všeč. Ubil me ni nč, še zmer sm tle.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Yazmeen napisal/-a:Anelise napisal/-a:jst mu neb niiiiiiiiiiiiiiiikoli pisala..bolj k si nedosegljiva,bolj si zanimiva.
remember
sicr pa,me veseli,da se zadeva premika
Ah dej no, to so osnovnošolske fore. Če mu ne bi pisala, tko kot so ji nekatere svetovale, pa ne bi blo nč iz tega, tko jo je pa povabu na kosilo in sta se mela fajn. Ful mi je smešn, k ma folk kr ena pravila v glavi, kako mor vse potekat. Dej bodte spontani in sledite svojim občutkom. Itak nimaš kej zgubit. Zdj sm sicer v zvezi, ampak ko še nism bla, sm bla zmer kr direktna, se nikol nism šla enih igrc, ker se mi ni dal. Če mi je bil nekdo všeč, sm mu dala vedet, pol pa kar kol že in morm rečt, da sm opazla, da je blo to fantom všeč. Ubil me ni nč, še zmer sm tle.
ma jezus kristus jst sm sam rekla,d te to naredi bolj zanimivo...in sm tud napisala,da me veseli,da se med njima premika..sicr pa...a mislis,da bi blo tko "napeto" ce ona neb zbolela oz.ce bi ji on takoj odpisau??
iz mojih izkusenj ti povem,da se fuuuuul bolj zanimajo,ce jih mal ignoriram (in to ne pomen,da jih pustim cakat 2mesca preden grem na pijaco z njimi oz.da skrivam to,da mi je nekdo vsec)..tud mene tip bolj pritegne ce je bolj skrivnosten,pa se mal izmika..ce mi ze prvi dan razlaga kk sm mu super in uau in mega-sori,me to odbija.in taki ponavadi,po 2dneh zgubijo zanimanje..mogoce ker ugotovijo,da nism tko super?maybe
ce ja to,kar ti delas totalno kontra od tega,kar delam jst...hvala bogu,sam da si zvesta svojemu karakterju, da ti ustreza in ti je kul ljudje smo pac razlicni.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Yazmeen napisal/-a:Dobr no, sj jst sm tist bolj splošn pisala, tebe sm citirala sam za iztočnico Tud men je mal skrivnostnosti na začetku, kul, jst sm misnla bolj na tist, ko eni glumijo, da se jim jeb* za enga, u resnic pa umirajo za njim.
Pol pa sori..Sm mela obcutek, da si se name spravla..
Se pa strinjam z napisanim..Nekateri res ful pretiravajo-sam ce neces nekoga zgubit, mors mal na taktiki delat Da se on sprasuje al ti je al ti ni, ne pa, da obupa ze takoj
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ma te kao "hard to get" fore so že čist mim pr tipih, so jih že dojel. Usaj tko js vidm k se pogovarjam z mojimi kolegi. Pravjo da so to naduvane ženske in da se jim s takm sploh ne da ukvarjat.... raj majo spontane, direktne pa take preproste.
Ok seveda vsiljevt se ni treba, js tut nebi takoj klicala k bi z zmenka pršla že iz tega namena da tip nebi mislu da sm že usa obesedna z njim. Vrjetno bi počakala da on kej piše, sj vrjetn če je zagret bo pisal
Ok seveda vsiljevt se ni treba, js tut nebi takoj klicala k bi z zmenka pršla že iz tega namena da tip nebi mislu da sm že usa obesedna z njim. Vrjetno bi počakala da on kej piše, sj vrjetn če je zagret bo pisal
Live your life like you want
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]