Kosilo, ki ga ni

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Wiiii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Wiiii » 24. Jan. 2009 14:20

Živijo =)

Meni se je pa po kar dolgem času končno spet nekdo všeč. In tukaj se zacne zgodba, ki sploh NI napeta. No, prejšnji vikend sem ga vprašala, če greva skupaj jest in mi nazaj pošlje čas in kraj kje naj se dobiva. Ravno en dan pred tem pa sem zbolela in nisem mogla it. To sem mu sporočla in rekla da naj spet določi za naslednji vikend. Zdaj pa mi ne odpiše. In je že nov vikend. Nevem ali naj mu pišem ali ne. Če bi mu sem skoraj prepričana, da bi šel. ampak nočem izpast tečna in kot da ga prosim. Ve bi pisale še enkrat?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Jan. 2009 14:30

Wiiii napisal/-a:Zdaj pa mi ne odpiše. In je že nov vikend. Nevem ali naj mu pišem ali ne. Če bi mu sem skoraj prepričana, da bi šel.

Js sem pa skoraj prepričana da bi ti že prvič odpisu, če bi meu namen it?! :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Jan. 2009 14:34

js bi mu..itak si ti prvic ''zajebala'' - kaj pa naj si on misli, mogoce da si si ti samo zmisla da si bolana? :wink: js bi mu vsekakor lepo napisala ce greva, enkrat, en sms....

ce ne bi odpisu pa pac ne bi. mu ne bi vec tezila
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 24. Jan. 2009 14:41

Jaz mu tudi nebi še enkrat pisala isto,kot prvič. :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Jan. 2009 14:48

joj kok ste ponosne no...nje ni blo na kosilo, on je hotu it. kako naj pa on bo preprican, da ona sploh hoce it na kosilo?! prvic ''zboli'' (u njegovih oceh, vrjamem da si bla res bolana), nato mu samo enkrat pise in nic vec... mogoce bi rad sam mal vec interesa in te pac ''preizkusa''....mislim, a ji bo krona z glave padla ce napise se en sms?! al se bos do konca zivljenja sprasevala kaj bi blo ce bi mu ga?

sej se ne gre vse zato a mu prevec tezis, al mu ne, al kaj je zdej..ne se obremenjevat tolk s tem...ce te zanima a bi rad sel na kosilo, mu preprosto napises sms z vprasanjem...men se to ne zdi nic takega, sploh ce se cel teden nista slisala..mogoce je pa pozabu...moski ne razmisljaj ves cas o tem kaj bodo nardili in kaj si ona zdej misli :D

cjooo :P ce ti ne bo nic odpisal ti pac ne bo..in kaj zdej?! bos vsaj 100% da ocitno ni interesa..zdej se pa lahko sam sprasujes
:roll:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Jan. 2009 14:59

ja, in ce ga je ona? dokler se ne dobita skupi na kosilu lahko samo predvideva a on hoce al noce al kaj je...

ponavadi morjo fantje to delat, in se pac puncam fajn zdi da se delajo mal ''nedosegljive'', ce pa kaka punca to nardi je pa ze kr prevec da bi mu se en sms poslala...ce on nic noce, pac noce, ji tut zdej ne bo odpisu...ampak kako naj ona to ve, ce se ocitno sprasuje in ne ve kaj naj?

kk bi se ti pa tole zdelo, ce bi ena punca napisala: fant me je povabu na kosilo, potem ga pa ni blo ker je zbolel, in mi je napisal da greva drug teden, zdej se pa ze en teden nic ne javi - a mislte da hoce sploh it?!?

- tocno to je namrec ona nardila! men se to zdi pac kot da se samo ne znata zmenit, in bi mu sigurno poslala sms, ampak stvar posameznika ane...za izgubit nima NIC!, ker bo vse ostalo tako kot je (ce fant nima interesa ga pac nima), lahko pa pridobi - KOSILO Z NJIM.

:wink:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 24. Jan. 2009 15:03

red_rose napisal/-a:joj kok ste ponosne no...nje ni blo na kosilo, on je hotu it. kako naj pa on bo preprican, da ona sploh hoce it na kosilo?! prvic ''zboli'' (u njegovih oceh, vrjamem da si bla res bolana), nato mu samo enkrat pise in nic vec... mogoce bi rad sam mal vec interesa in te pac ''preizkusa''....mislim, a ji bo krona z glave padla ce napise se en sms?! al se bos do konca zivljenja sprasevala kaj bi blo ce bi mu ga?

sej se ne gre vse zato a mu prevec tezis, al mu ne, al kaj je zdej..ne se obremenjevat tolk s tem...ce te zanima a bi rad sel na kosilo, mu preprosto napises sms z vprasanjem...men se to ne zdi nic takega, sploh ce se cel teden nista slisala..mogoce je pa pozabu...moski ne razmisljaj ves cas o tem kaj bodo nardili in kaj si ona zdej misli :D

cjooo :P ce ti ne bo nic odpisal ti pac ne bo..in kaj zdej?! bos vsaj 100% da ocitno ni interesa..zdej se pa lahko sam sprasujes
:roll:

točno tko in čist nč drgač :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 24. Jan. 2009 15:03

Ja itak mu je že napisala sporočilo kdaj pa kje za naslednič ane pa, če ni nč odpisu al pa ji sam od sebe kej poslou npr. če je že morda kej boljš s počutjem pol pomoje res ni interesa :?
Uporabniški avatar
Wiiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Wiiii » 24. Jan. 2009 15:14

Eko točno to kar pišete na forumu se dogaja v moji glavi. :P

Ja sej to je... Ne vem če mi je zameril. In sporočila sem mu tudi v sredi noči prek maila, morda ga sploh ni videl do kosila. Tukaj so cimri razvili cele teorije. :P In tam sem samo napisala, da sem bolana in naj on doloci za naslednji vikend.

Čeprav red_rose dala si mi zagon ;) trenutno sem ravno pred tem, da mu se enkrat zatežim. :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Jan. 2009 15:17

Zakaj pa mu nisi poslala sms-a, da si bolana?
Uporabniški avatar
Wiiii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Wiiii » 24. Jan. 2009 15:25

Studiram v LJ, ampak, ker mi je bilo ful slabo so me prišli iskat starši in me peljali domov. Mobi pa sem pozabila v LJ.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 24. Jan. 2009 15:33

Uuuu pol pa mogoče sploh ni vidu maila pa te je čaku, pol sploh ni čudno da ne odpiše :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Jan. 2009 15:56

no, ce bi tako povedala pol bi pa tut druge svetovale da mu pis!

ajde! a se nisi?! :D :wink:

drzimo pesti :P
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 24. Jan. 2009 16:31

Jaz bi ga poklicala, malo povprašala kako je in navlekla debato na tole kosilo :P
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Jan. 2009 16:47

Ja, js bi ga na tvojem mestu tut rajši poklicala, da ne bojo pol spet težave, če ne bo odpisu. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov