Korak v osamljenost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 08. Mar. 2010 22:57

Prav si storila, jaz bi ravnala enako. Me veseli, da nisi ena izmed tistih, ki bi si zatisnile oči, navznoter trpele, na zunaj pa kazale uspešno vezo.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 09. Mar. 2010 7:53

1sneguljčica napisal/-a:
Sunshine` napisal/-a:Kako si zapolniti čas? Sigurno te nekaj veseli in ti je tudi dostopno, poskusi se začeti ukvarjati s čim.
Sicer nisi napisala koliko si stara/ali študiraš, da bi si našla kakšno veselje na obštudijskih dejavnostih, ki se odvijajo na faksu. Tudi v knjižnicah imajo veliko dodatnih dejavnosti.
Če pa ti vseeno ni nič od tega dostopno, poskusi z internetom (razmisli s čim bi se lahko ukvarjala, kaj bi te veselilo in te izpopolnjevalo; najdi internetne strani ki so ta tvojo "dušo").

Stara sem 26, že zaposlena. Študirala nisem, ker sem po srednji takoj našla službo.
Res sem najprej začela z internetom zapolnjevati svoj čas. Vpisala sem se na tale forum in na Netlog (mogoče se najde vsaj kakšna stara kolegica, če že nova ne):
Razmišljam tudi o aerobiki ali čem podobnem, samo se bojim, da bodo vse ostale tja prišle že s kolegico in me še opazile ne bodo.

a jej..ne tako razmišljat. ko sem naredila izpit za avto, sem se vpisala na aerobiko. sama sem prihajala. zaradi sebe sem prihajala. in sčasoma pride kakšna, ki se s tabo o čem pomeni, potem še kakšna itd.
ne o tem razmišljat. pojdi.
jaz bi šla tudi naprej študirat, če imaš veselje.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 09. Mar. 2010 10:56

^^ Jaz pa zmeraj samo to razmišljam, da si bodo mislili kaj sem za ena osamljena duša, da sam pridem tja :oops:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Mar. 2010 11:26

Kaj, na aerobiko? Tja pa res ogromno punc samih hodi.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Mar. 2010 11:32

1sneguljčica napisal/-a:^^ Jaz pa zmeraj samo to razmišljam, da si bodo mislili kaj sem za ena osamljena duša, da sam pridem tja :oops:

poglej. če se postavljaš v vlogo uboge osamljene duše, potem boš pač uboga osamljena duša.

zdej je pa na tebi al boš božca žrtev, al se boš pa odkompleksala in začela življenje uživat s polno žlico.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 09. Mar. 2010 11:33

1sneguljčica napisal/-a:^^ Jaz pa zmeraj samo to razmišljam, da si bodo mislili kaj sem za ena osamljena duša, da sam pridem tja :oops:

ah, hitro odvrzi to misel proč. ti je julia lepo napisala, da veliko same pridejo na aerobiko, tudi jaz sem med tistimi in mi ni nič žal. sčaosma prideš v debato, sčasoma navezeš stik.
prideš sama, pa kaj, naj te ne bo strah, naj ti ne bo nerodno.
kupi športna oblačila, če nimaš, pa gremo.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 09. Mar. 2010 19:06

Prav si naredila!

Pri meni je tak - jaz sem oseba ki ne more bit samska niti za en dan (izhaja iz tega ker nimam očeta), in ko vem da bom nekoga pustila si preventivno najdem zamenjavo. Ne morem si pomagat, s tem sem se sprijaznila, tako da mam na taki način tudi potem kaj za delat.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 09. Mar. 2010 20:49

To, da te je strah, te popolnma razumem...Seveda nastane sprememba v življenju, ko po 3 letih končaš s partnerjem...sploh če sta precej časa preživela skupaj.. Ampa ne preostane drugega kot da se nekako zaposliš...naj ti ne bo nerodno it sama kamorkoli...jz grem najraj sama kam..ker sene rabm obremenjevat z željami drugih ;)
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 10. Mar. 2010 9:27

^^ kam pa recimo greš sama? Da dobim kako idejo :)

Jaz se drugače nič ne smilim sebi, da ne bo pomote. Me nič ne moti, da sem samska, samo nisem pa navajena sama hodit okrog.

Ne bi mogla pa takoj drugega fanta imet. Nisem še pozabila prejšnjega. Poleg tega pa vem, da mi ne bo kar takoj nekdo všeč.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 10. Mar. 2010 10:00

Grem v center Lubljane..mal po cityparku...Dostikrat grem sama na kosilo(sem še študentka, jem na bone), ker če bi vedno čakala na kandidata, bi umrla od lakote... Zdj v marcu bo precej prireditev v okviru ŠOU (študentska organizacija..) kjer bodo razne dramske igre, filmi ..itd.. in če ne bo nihče šel..grem sama :D
metla111
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a metla111 » 10. Mar. 2010 14:15

prvo kot prvo: men se tut zdi da si prav ravnala. tut js grem velikokrat kam sama, ker ima večina kolegic fante, oziroma se jim ne da nikamor al pa mi pač tako paše. Včasih grem na sprehod, v knjižnico, mal po štacunah, polet in spomlad si dam lepo mp3 v ušesa pa grem tečt v gozd al pa po gmajni.

drgač sem bila pa js v podobni situaciji in sicer z dvema kolegicama smo prekinle stike oz. se mal skregale. in ko je imela ta tretja prijateljica rd sem šla tja sama, nikogar nism poznala. res je, da sem imela beden občutek ko sem tja pršla, ampak potem sem pa navezala en kup stikov, s katerimi sem postala prava prijateljica. in tako je blo na kar parih žurkah/kavah.

in zdej sm kr hvaležna, da sem šla kam sama, ker tako ne "ostaneš" v krogu tistih prijateljev s katerimi si prišel na žurko, ampak full hitrej navežeš stike. vsaj pri men je blo tko.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 10. Mar. 2010 14:39

Res nisem vedla, da je to, da greš v center, jest al pa v knjižnico sam neki tako nenavadnega, da je vredno omembe.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 10. Mar. 2010 15:10

sama letim tudi po šopingah, na rekreacijo, na kavo itd.
že od 23 leta sem edinka, in sem se tudi navadla, da letim sama. povrh tega, se mi ne da poslušat tečkanje...pejmo tja, boš vozila itd.
iti sam, ni noben bav bav..mogoče je res na začetku mal čudno, ampak pol se pa navadiš, pa se ti smeje:)
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 10. Mar. 2010 21:40

Po nakupih jasno tud jaz grem sama. To sem vedno hodila sama, ker tako najbolj vživam, ker čas res kvalitetno porabim le zase. Jest ne hodim, ker imam doma kosilo in nisem študentka. Bom se pa res najbrž vpisala na aerobiko.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 10. Mar. 2010 21:54

tmis_ napisal/-a:Res nisem vedla, da je to, da greš v center, jest al pa v knjižnico sam neki tako nenavadnega, da je vredno omembe.

vrjem..eni še na predavanja ne gredo, če nimajo kompanjona sabo :?
Sm se navadla da grem sama kam..ker čakat in prost druge....pol gre že vse mimo

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov