Korak v osamljenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^preveč si laskaš - jz bi komentirala ne glede na avtorja opazke.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js sm bla načeloma v zelo svobodni zvezi, kjer je vsak šel kamor je hotel in počel kar je hotel (ok. varanje izvzeto).
ampak. glede na to, da sva se videvala bolj ali manj vsak dan, sem morala svoje življenje vseeno delno prilagajat.
zdej mam čas za vse zadeve, ki jih skupaj nisva mogla počet, ker sva imela drugačne interese v življenju.
skratka. ključno je, da v zvezi ohraniš svojo identiteto, svobodo, prijatelje,...potem se je s prostim časom, ki ti ostane, dosti lažje sprijaznit.
ampak. glede na to, da sva se videvala bolj ali manj vsak dan, sem morala svoje življenje vseeno delno prilagajat.
zdej mam čas za vse zadeve, ki jih skupaj nisva mogla počet, ker sva imela drugačne interese v življenju.
skratka. ključno je, da v zvezi ohraniš svojo identiteto, svobodo, prijatelje,...potem se je s prostim časom, ki ti ostane, dosti lažje sprijaznit.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 26. Mar. 2010 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
Imam fanta, resno zvezo, a včasih potrebujem čas samo zase, takrat se ponavadi pokopljem pod odejo in berem knjigo ali geldam katerega izmed mojih najljubših filmov, ki sem jih gledala že 1000x. Zraven se ponavadi bašem s čkokoladnimi napolitankami ali s čipsom s kislo smetano
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
amark31 napisal/-a:1sneguljčica napisal/-a: Kupila sem si tudi gobelin
Kakšen je motiv na gobelinu?
Gore
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Mislim, da v vsaki zvezi. Tudi če je ta popolna rabi vsakdo nekaj časa samo zase, kjer počne pač kar sam želi.
Sama vedno grem na sprehod na bližnji hrib, kjer malo razmišljam ter uživam v samoti. Včasih pa tudi rabim čas, ko sem samo s prijateljicami brez fanta.
Sama vedno grem na sprehod na bližnji hrib, kjer malo razmišljam ter uživam v samoti. Včasih pa tudi rabim čas, ko sem samo s prijateljicami brez fanta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]