Korak v osamljenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Začela bi pešačit malo kakšne lažje ture po gmajni. Ampak me je kar malo strah samo hodit okrog.
Bom pa res poskusila s kako aerobiko.
Bom pa res poskusila s kako aerobiko.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Naj te ne bo - razen če misliš pešačit ob takih poznih urah.1sneguljčica napisal/-a:Začela bi pešačit malo kakšne lažje ture po gmajni. Ampak me je kar malo strah samo hodit okrog.
Ti kar pogumno! Nej te ne bo strah bit sama s sabo, grem stavt, da si seb lahko zelo dobra družba.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
^^sem strahopetno bitje in me je strah nekaterih ljudi in nekaterih živali.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
sunset21 napisal/-a:1sneguljčica napisal/-a:^^sem strahopetno bitje in me je strah nekaterih ljudi in nekaterih živali.
posledica od preteklosti?
Ne vem mogoče. Nekoč me je res nekdo hotel posiliti in sem k sreči zbežala. Kolega pa je nekoč imel bližnje srečanje z medvedom. Tako da obstaja možnost, da bojazen izhaja iz tega.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Bom delala na tem ja. Sicer sem si že zdaj vzela čas za frizerja, za nakupe. Bom pa res kdaj sedla v avto in se kar malo peljala okrog. Kupila sem si tudi gobelin
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
Mi kar odlično gre. Tudi samska ni slabo bit. Časa zase imam pa res na pretek zdaj.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
meni se, odkar sem samska dogaja, da sploh nimam časa. ne zase ne za nič. da si zapolnem čas, sprejmem povabilo na večino kav in aktivnosti, kar pomeni, da zvečer ob 2h samo padem v postlo in se sploh ne utegnem smilit sama sebi.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^še enkrat preberi, preden mislš prcat
kar, pomoje, pomeni, da se je pred tem odzivala na manj povabil kot se sedaj.floribunda napisal/-a:da si zapolnem čas, sprejmem povabilo na večino kav in aktivnosti, kar pomeni, da zvečer ob 2h samo padem v postlo in se sploh ne utegnem smilit sama sebi.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Nism mela namena prou neč prcat. Če se ti vtikuješ v vsako stvar k jo napišem ( ), še ne pomeni da delam js isto z drugimi. Samo zanimalo me je, kr je pač izpadlo, kot da se tega, ko si v zvezi, ne da izvajat.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
purple_rain - Cosmopsiho
My ass.[vanessa] napisal/-a:kr je pač izpadlo, kot da se tega, ko si v zvezi, ne da izvajat.
Sploh ni nč dvomljivo napisala.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Ja meni je pač tko izpadlo. Če tebi seže pamet tolk daleč da si vedno vse pravilno razlagaš, good for you. Se ti ni treba ukvarjat z mano, že zato ne, ker se moje vprašanje ni nanašalo nate.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]