Konec veze

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Nov. 2009 22:00

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 20. Nov. 2009 22:35

CinderellaBell napisal/-a:? Kaj naj bi to zdaj pomenilo?

tukaj ti vse pise: http://www.laddertheory.com/ - link ki ga je nalepil horus. kratek vpogled njegove mozgane in mozgane mnogih drugih moskih in zensk :D

ce imas cas... preberi vse. it's fun :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Nov. 2009 22:37

CinderellaBell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a CinderellaBell » 20. Nov. 2009 22:50

Aja? Dvomim da bi bilokateri tip vztrajal 8let z znanjem da nikoli ne bo nič (olrajdi, pač se je zdaj izkazalo da bo, ker sem se zaljubila vanj, srcu ne moreš ukazovat)... če imate sami/sami slabe izkušnje s tipi to še ne pomeni da so vsi slabi in hočejo samo zlesti v hlačke...

Sicer pa, sama vem kaj je res... vidim kakšen je do mene... da me ljubi... vem da je veliko pretrpel... tako da...

Je pa vsak upravičen do svojega mnenja... V glavnem, jz njega ljubim, on ljubi mene... več pa ne rabim
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Nov. 2009 22:56

CinderellaBell
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a CinderellaBell » 20. Nov. 2009 23:01

wow! Se bom vzdržala nadaljnjih komentarjev... ker ne bova prišla na isto mnenje definitivno, ne da se mi pa razlagat vsega kar mam v mislih ;)

Lej... pač tipi so kakršni so, oziroma ste... Je ene par izjem... Od teh izjem je ena definitivno on... ker tisto prvo, da bi bila hot in bi zato vztrajal definitivno ne drži... in glede na to da se nanj skorajda obešajo vsa dekleta in je mel res možnost izbrat popolnost... ne vem no...

Tvoje vs. moje mnenje ;)

Lahko noč :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Nov. 2009 23:07

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 20. Nov. 2009 23:41

Horus napisal/-a:red_rose, lahko zanikas neovrzljivo in nadmocno popolnost te teorije? xD

ne zanikam :D prebrala sem cisto od zacetka pa do konca, in zelo uzivala v branju, kar nekaj novih stvari izvedela in potrdila svoje izkusnje iz preteklosti. se se odlocam a si bi se ene 3x prebrala al ne. :D in dejansko, sem si govorila med branjem ''niso vsi fantje taki, niso vsi fantje taki...'' bolj kot sem razmisljala, bolj sem ugotovila da princip je dejansko pri vseh isti, samo z nekaj odstopanji in krinkami :rofl:

koliko si jih se uspel prepricat da so dejansko sle to brat? :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Nov. 2009 23:42

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 21. Nov. 2009 6:43

Horus napisal/-a:red_rose, lahko zanikas neovrzljivo in nadmocno popolnost te teorije? xD

Njeh. Ta teorija je kar dobra (in stran je zabavna :)), ampak ne, ni popolna. Tudi moški imamo "friends ladder", in na tej lestvici so lahko tudi ženske. Je pa to redkejše, kot obratna situacija. Tako da ja, teorija je na splošno kar dobra, popolna pa ni.

Če bi bila popolna, tudi ne bi bila duhovita. Satira je smešna, ker vsebuje resnico, ampak ne v popolnosti.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 21. Nov. 2009 6:45

CinderellaBell napisal/-a:Dvomim da bi bilokateri tip vztrajal 8let z znanjem da nikoli ne bo nič (olrajdi, pač se je zdaj izkazalo da bo, ker sem se zaljubila vanj, srcu ne moreš ukazovat)...

Jaz imam eno "prijateljico", ki bi jo že 15 let rad podrl.

In ja, če mi ne bi bila ful seksi, dvomim, da bi me zelo zanimala. ;)
CinderellaBell
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a CinderellaBell » 21. Nov. 2009 10:06

Woohoo... spoznavamo moško mišljenje :)

Sej ne vem kter je napisal tist glede tuša... hahahaha, itak da bi me "podrl", tolk ga pa že poznam :) xD

Eh... kot sem rekla... poznam ga 8 let, vem kako se v situacijah obnaša, ... Ne bi glih rekla da me "izkorišča" ali karkoli... Ker tolk dober igralec pa speti ni (se ne bote strinjali z mano, a ne? xD)

Sice pa samo jaz vem kako je ko sem z njim... sam jaz občutim njegov objem, dotik, vidim njegov pogled.. tak da... če je to pravljica pa naj bo... dokler je tako lepo, naj traja...

Sam eno vprašanje... A vi mate deklce? Al ste bolj tko "macho style"... ker me res zanima to vaše razmišljanje, zakaj se vam zdi to tolk neverjetno... pa blo bi vas zanimivo v živ spoznat na kaki debati xD WoW, to bi ble komedije xD
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 21. Nov. 2009 11:00

Sori za offtopic, ampak kar se tiče ladder theory, je sicer zelo posenostavljena, ampak v načelu resnična zadevščina. Je pa res, da je to pravilo izjemno ohlapno in ne drži v vseh primerih, oz. večinoma samo pri tesnih moški-ženska prijateljstvih.

Sicer pa poznam tudi enega, ki mu je neka punca ponudila, da bi bila friends with benefits in on je potem meni razlagal svoje pomisleke, kako mu je punca sicer totalno huda, ampak da ne bi rad uničil njunega prijateljstva. Tako da ja, tudi taki tipi obstajajo :)
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Nov. 2009 11:06

CinderellaBell napisal/-a:Eh... kot sem rekla... poznam ga 8 let, vem kako se v situacijah obnaša, ... Ne bi glih rekla da me "izkorišča" ali karkoli... Ker tolk dober igralec pa speti ni (se ne bote strinjali z mano, a ne? xD)

Nihče ni rekel, da te izkorišča. Bistvo Teorije Lestev je ravno v tem, da si ti zadnjih 8 let izkoriščala njega, on ti je bil pa na voljo, ker si mu bila všeč.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Nov. 2009 13:26

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov