Konec je. Kako naprej?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
In kaj boš, če ostaneta skupaj in njegova mama ponovno zanosi?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
tilen
tilna
tilnu
.
.
.
drugače pa ja. polom. sploh ne vem kaj bi rekla.
tilna
tilnu
.
.
.
drugače pa ja. polom. sploh ne vem kaj bi rekla.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Jz res ne morem verjet da ne boš pustila tega gnilega tipa. Ker sta veliko lepega doživela, ma ja, kaj bluziš, sej nimata za sabo 10 let zveze... Itak je s tako samo ko mu paše, pol pa spizdi ko je treba prevzet odgovornost in takoj ko mu kaj ne paše.
Ampak, tvoje je življenje, počni z njim kaj ti paše, nej te potisne v še večji drek, pa še sedaj si kr globoko v njem
Res, ne vem kaj se ti plete po glavi, ali si že zmeri zalublena da vse vidiš skozi roza očala al kaj ti je, zbudi se ženska, živiš v sanjah!
P.S. Odravičujem se za besedišče, ampak me je res čist preveč razkuril prispevek od avtorice.
Ampak, tvoje je življenje, počni z njim kaj ti paše, nej te potisne v še večji drek, pa še sedaj si kr globoko v njem
Res, ne vem kaj se ti plete po glavi, ali si že zmeri zalublena da vse vidiš skozi roza očala al kaj ti je, zbudi se ženska, živiš v sanjah!
P.S. Odravičujem se za besedišče, ampak me je res čist preveč razkuril prispevek od avtorice.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
čuftika napisal/-a:Ampak, tvoje je življenje, počni z njim kaj ti paše, nej te potisne v še večji drek, pa še sedaj si kr globoko v njem
Ja se strinjam, da je njeno življenje... Ampak kaj pa Tilenovo življenje, če bo počela, kar ona hoče? In kaj če bo še več otrok zaradi take mame oškodovanih?
Pika rabiš pa eno ornk operacijo na možganih ali/in operacijo za odstarnitev jajčnikov! (Se opravičujem tudi jaz...)
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Fay napisal/-a:čuftika napisal/-a:Ampak, tvoje je življenje, počni z njim kaj ti paše, nej te potisne v še večji drek, pa še sedaj si kr globoko v njem
Ja se strinjam, da je njeno življenje... Ampak kaj pa Tilenovo življenje, če bo počela, kar ona hoče? In kaj če bo še več otrok zaradi take mame oškodovanih?
Pika rabiš pa eno ornk operacijo na možganih ali/in operacijo za odstarnitev jajčnikov! (Se opravičujem tudi jaz...)
Ma ja, maš prav, jz bi enih prepovedala met otroka, ker niso temu dorasli... In avtorica je definitivno med njimi. Jz sm upam da mu bo dala kokr tolk dobro vzgojo, otrok je njen in bo ravnala tako kot se njej zdi prav, se mi pa mali smili, da ma takšne starše. Razlog iz kerega je narejen je pa adijo pamet in tut jz upam da boš vsaj toliko pametna da malemu tega nikoli ne boš povedala.
Dobra ideja od strani Fay je pa sterilizacija, kajti mislim da je njej še en otrok preveč.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov