Konec je. Kako naprej?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Maj. 2010 22:59

Ojej....otroka sta si naredila iz razloga, ker je bila njegova mama noseča?Svašta.Tipu dol visi zate in za tamalega....
Drugače pa čisto tako kot so ti rekle pred mano-nehaj misliti na oh in sploh tipa, ampak misli samo na sina-torej, sebe pusti nekje odzadaj, ko imaš otroka nisi vel na prvem mestu.
Naredi šolo, zaposli se, bodi finančno neodvisna....in potem misli na svojo lastno srečo, če bo čas.Glede na tvoje pisanje menim, da ti bo že vzgoja vzela ves čas-navsezadnje, odrasti boš morala in ti ob tem pa še tvoj otrok.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Maj. 2010 6:07

Saj ne morem verjeti kaj sem prebrala. Draga moja lahko ti rečem samo, da si zelo neumna, da si šla iz tako butastega razloga zanosit.

Če hočeš v življenju kaj dosečt in biti srečna, prekini vse stike s tem fantom, pa čeprav je oče tvojega otroka. Končaj šolo! Posveti se sebi in sinčku.
(s)mej se
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 2. 2009
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayBoy-GirL » 19. Maj. 2010 6:23

O beed.
Pa kaj je to zgodbica iz enga poletnega romana al kaj?!?! :eek: :eek:

Js bi sam rekla,da ne morem verjet,da se to resnično dogaja.Kako so lahko ene ženske takoo bolano naivne?! :?

Sicer pa poslušaj kaj so ti napisale druge uporabnice-menim,da imajo prave predloge.. :wink:
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 19. Maj. 2010 7:33

Če je ta zgodba sploh resnična - ker se mi zdi neverjetno to, kar pišeš - potem še bolj naivne in labilne osebe nisem srečala.

Punca, kaj ti sploh kaj uporabljaš svojo glavo? Se zavedaš, kakšne neumnosti počneš? Šolo si pustila, ker ti je fant tk reku. Zanosla si, ker ti je fant tk reku.
A maš kake vrednote? Kaj tebi sploh pomeni družina, znanje, spoštovanje, čast...
Glej. Srčno upam, da boš čimprej spregledala, kak je ta tvoj (bivši) znal manipulirat s tabo. Saj pa ja tvoja beseda ni nič veljala!

Ta človek ti hoče samo najslabše v tvojem življenju in ti ga še ljubiš za povrh.

Res ne opaziš, kak te vleče dol, v svoj drek in brezno? Ker je on šprical šolo, je še tebe pripravil do tega, da so te skoraj fuknili iz šole. Ko je on pustil in si ti zrihtala, da boš le lahk nardila letnik, je bil jezen nate, ker si ti lahko hodla naprej v šolo, on pa ne??? Ja sorry, kdo mu je kriv? In zaradi njega bi mogla še ti bit tupika brez srednje šole?
In zakaj sta šla vi2 otroka naredit, samo to bom rekla: ne vem, kje si takrat mela glavo.

In zdaj, ko maš otroka, za kerga bi mogla poskrbet, da bo odraščal v zdravem okolju z dovolj komunikacije, je tebi glavna skrb to, kaj boš z unim kretenom naredla.

Saj ne vem, kaj naj rečem - da si si našla tipa, sebi primernega očitno.

Razmisli, punca, kaj boš naredla z življenjem. Nisi več otrok, temveč imaš svojega otroka.
Predvsem pa se začni spoštovat in uporabljat glavo v tisti namen, za kar jo imamo. Pa s svojo familijo si odnose pošlihtaj, ker jih boš še prekleto rabla.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Maj. 2010 8:16

^super si to povedala.

Punca upoštevaj to, predvsem zadnji nasvet.
(s)mej se
Pika92
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika92 » 19. Maj. 2010 9:59

Ok tle ste me zdej vse napadle kako ne skrbim za otroka in mi je njegov oče glavna skrb. Daleč od tega! Zame je Tilen na prvem mestu. Vseeno bi mu pa rada zagotovila družino z očetom. S starši se zdje, odkar je Tilen, super razumem in se sploh ne kregamo.
Septembra grem u 3. letnik gimnazije, Tilen pa u vrtec.
Glede njegovega očeta sm se jst prvo odločla, da ga bom pr ou na miru pustila. Ampak zdej sm si malo premisnla... Sva skupej marsikaj lepega doživela in bi rada da bi še.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Maj. 2010 10:04

Uh, tudi jaz bi imela tipa, ki si želi otroka na podlagi noseče mame.In tipa, ki bi mi za moj rojstni dan kupil stvar za otroka, ki bi morala biti že pred tem samoumevna.In tudi jaz bi svojemu otroku rada zagotovila družino, v kateri bo foter idiot,mama še večji in da ko jima bo dolgčas oz se bosta skregala, bo mama očetu eno prisolila.
Res, čudim se, kako lahko ima že vsak otrok in bedak otroka.Včasih pač cela družina ni ok družina in se da tudi brez očetov.Ampak, hej, kdo ti bo pa pri tvojih letih solil pamet, kajneda?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 19. Maj. 2010 10:06

pol pa kr. pa upam, da te še bol v drek potisne pa še bol zaserje življenje pa še bol prizadene, ker potem je zelo majhna možnost, da boš končno prišla k pameti. Zdaj je ni.

Upam, da ne bo prepozno za malega Tilena.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 19. Maj. 2010 10:26

Oh, tako veliko sva lepega skupaj doživela, da želim, da ima moj otrok labilnega, zafrustriranga, neodgovornega, finančno nestabilnega, neumnega očeta.
Go Girl!
A goal without a plan is just a wish.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Maj. 2010 10:27

včeraj akcija in drama, danes fantastika, romantika in komedija, tu bomo pa res vsi prišli na svoj račun :lach:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Maj. 2010 10:42

tebi več ni pomoči
(s)mej se
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Maj. 2010 10:44

Punca bo ohranila stike z njim ker je slepo zatreskana, sin ji je pa en velik izgovor za hepi femili.
The world is as you are.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 19. Maj. 2010 11:28

Delaj kar hočeš, zaserji si življenje, pusti se izkoriščati, poniževati, manipulirati, JUST KEEP YOUR SON OUT OF IT.

Meni se nekdo, ki mi naredi otroka zaradi tako bednega razloga, kot je bil vajin, ne zdi vreden, da mu dam paradajz za čuvat, kaj šele da bi razmišljala o nadaljevanju veze z njim!!!

Kaj sta hudiča tako lepega doživela pri svojih najstniških letih, da si pripravljena zaj***t svoj lajf?

Kaj kmalu bo ta tvoj preljubi ˝partner˝ ugotovil, da je otrok ovira - a se boš odrekla otroku ali partneju????

:wall:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 19. Maj. 2010 11:48

Pika92 napisal/-a:Ok tle ste me zdej vse napadle kako ne skrbim za otroka in mi je njegov oče glavna skrb. Daleč od tega! Zame je Tilen na prvem mestu. Vseeno bi mu pa rada zagotovila družino z očetom. S starši se zdje, odkar je Tilen, super razumem in se sploh ne kregamo.
Septembra grem u 3. letnik gimnazije, Tilen pa u vrtec.
Glede njegovega očeta sm se jst prvo odločla, da ga bom pr ou na miru pustila. Ampak zdej sm si malo premisnla... Sva skupej marsikaj lepega doživela in bi rada da bi še.

:nein: Malo prepozno za to. Tilen na žalost ima očeta, ki se sprehaja "ven in not" iz družine. Kakor mu kej ne paše, vaju pusti. Potem spet pride za 14 dni, dobi klofuto, gre, pride, gre, pride.... Tudi če ostaneš z njim, bo kot jojo še naprej skakal od vaju do mame. Je neodgovoren, brez pravih očetovskih čustev. Sinek je bil star tri dni, ko ga je zapustil, ker mama ni hotela živeti pri njegovi teti....kako misliš da bo kos ostalim težavam in bil ob njem celo življenje? Popihal jo bo, takoj ko bo dobil možnost.
Se je postavil zate? Je kot moški poskušal urediti dom za svojo novo družino? Ne. Poslal te je h svoji teti :roll:
On bi se moral boriti za vaju, ne da ga ti vlečeš k sebi.

Sicer pa - škoda besed. Naredila boš tako, kot ti paše, ne da bi razmislila o posledicah. Če si hotela, da ima otrok družino, bi jo ustvarila, preden si ga spravila na svet. Zdaj je prepozno. Rodil se je "fantu" in "punci", iz smešnih razlogov, in vzdušje, ki vlada med vami tremi, je daleč od družinskega.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 19. Maj. 2010 11:54

In sinu nikoli ne povej iz kako neumnega razloga je nastal.
(s)mej se

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov