končati razmerje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Sep. 2009 9:33

Po moje je najprej dobro da narediš do konca faks itd, se zaposliš nekje v x kraju, pač poskrbiš za res neko manjše stanovanje, garsonjero in si tam na novo začneš graditi življenje-res pa je, da je za tako potwzo potrebno veliko poguma.Vso srečo ti želim pri vsem.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 01. Sep. 2009 11:47

Zelo neprijetna situacija, pa vendar poskušaj vsaj tisto energijo, ki jo imaš vložiti v svojega otroka..Mislim, da je on edini, (glede na napisano), ki ti ne bo obrnil hrbta. Bivšega pusti na miru, če le lahko, kljub temu da imata otroka, to ni pogoj, da bi vztrajala ob njemu, oziroma še manj zaradi tega, ker te starši zanemarjajo. Morda boš mislila, lahko je vam govoriti.. Seveda se marsikdo od nas ne zaveda tega..
Js mislim, da ves prosti čas preživiš z svojim otrokom, naj ti bo on prihodnost. Živi in vztrajaj za njega. Poiskušaj se zaposliti (ali dokončati fax), nikjer nisem zasledila tvojega statusa, morebiti ob kakšni ugodni varianti se tudi odseliš. Fant bo pa že prišel, takrat k boš najmanj pričakovala. Nima smisla vztrajat pri bivšem, če je vse prej k dober. Samo še bolj ti škodi... Glede staršev pa js ti predlagam, da se čimanj poskušaš ubadat z njimi, pogovarjaj se toliko koliko je nujno in to je to... Veliko sreče ti želim, pa upam da boš zdržala.. slej k prej se bo pa tudi tebi nasmehnila sreča... Vsak pride enkrat na svoj račun...
kazza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a kazza » 02. Sep. 2009 12:57

Ja čist res je to kar ste napisala in imate popolnoma prav...Upam, da se bo hčerka čimprej navadla na vrtec, da se bom jaz lahko učila, ker imam izpit že osmega...Zaposlitev si pa pravkar iščem...Danes grem na razgovor..tako da držite pesti:) UPAM, DA ME RES KONČNO DOLETI SREČA..:) hvala vam čao
Kazza
lepapuncka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2009
Kraj: slowenia

Neprebrana objavaNapisal/-a lepapuncka » 16. Sep. 2009 10:12

kazza napisal/-a:Pozdravljeni,,

že dolgo predolgo me muči moj bivši...fant je bil do mene vse prej kot dober..ampak jaz nikakor ne morem dokončno končati z njim. Res je, da imama skupaj otroka...ampak vseeno.. Je to mogoče zato, ker je bil moj prvi fant in sma bila skupaj 6.5 let?
Še vedno razmišljam o slabih stvareh, ki mi jih je stroril..počutim se tako kot, da sem ujeta.. A bi ta problem rešil mogoče nov partner (težko si predstavljam, da bi jaz imela novega fanta..). Vse bi dala, da bi on končno postal preteklost in nič več..

uf..ja hm...v bistvu se probaj odtrgat..pa probaj zaživet sama...ampak če malo premisliš, če se ne moreš poslovit od njega..kaj ne pomeni to, da ti še ni vseeno? jaz imam tudi en hud problem...pri katerem sem totalno v krizi..
črna**
lepapuncka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lepapuncka » 16. Sep. 2009 10:25

no morn povedat, da se mi že meša..in da nikoli nebi šla na forum pisat ampak sn že tako utrujena, da rabim nasvete vas punc...
stara sem 21 in sem bila s fantom skupaj 4 leta..pa saj veste ko mislite da je on tapravi pa itd.no pa se je nekaj zalomilo in sva šla na pavzo...med tem sem si ga huuuuudo želela preboleti...pa ija mi je uspelo....sam bi blo bolše da nebi... delam preko študenta in na delovnem mestu sem spoznala hudo dobrega prijaznega tipa..pa so se mi porodile grde misli..hej na pavzi sva kaj če bi se malo pozabavala, saj sn še mlada...in ja avantura se je pričela..kljub temu, da mi je povedal, da živi pri punci in ima 1 leto staro hčerko :/ on je star 27 njegova punca pa 35. kakšna packa sem....da se grem spustit tako nizko...imela sem slabo vest ampak so mi srečanja z njim to nekako utišala to vest...ampak seveda sem zdaj kaznovana....kajti zaljubila sem se...preveč...tega še nisem čutila kar zdaj čutim..vsaki dan me kliče...piše...ko njegove ni zraven :/ boli me, da ni moj..ain ne zdržim ob misli na to da je ob njej ampak...dvomim da bo pustil punco...kaj naj? uživam kako dolgo bo, pa se doma tolčem po glavi? al pa naj končam, pa hodim mimo njega kot da nič ni blo? prosim...več mnenj bolše bo..hvala
črna**
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 16. Sep. 2009 11:17

jaz bi končala in povedala njegovi ženski kakšnega prasca ima
če njo vara s tabo, bi tudi tebe s katero drugo, se ti ne zdi?
lepapuncka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lepapuncka » 16. Sep. 2009 11:21

v bistvu maš prav ja...sicer so vsi govorili, da je ok...pa daje priden pa vse..pa sem ga vprašala zakaj jo vara..pa je rekle, da je ni..ampak da se pri meni ne more zadržati...da sem ga kao zmešala..ma ja saj vem..sam dopovedat si ne morn...budala jaz
črna**
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 16. Sep. 2009 13:39

Nisem brala postov drugih, ker sem že pozabila, da sem začela pisat v to temo, zdaj se jih je pa že precej nabralo.
Jaz mislim, da boš na bivšega lažje pozabila, če si dobiš novega fanta. Mogoče se ti čudno zdi, če je bil bivši prvi in edini, a verjemi, da se popolnoma da imeti tudi drugega in tretjega, če drugi ni vredu. Tako pa razmišljaš samo o bivšem. Očitno je ostajal razlog, da sta šla stran, in če ji bil ta razlog dovolj tehten, potem ti svetujem, da ga pozabiš.
Kakšne probleme pa si imela z njim?
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a me_myself_and_I » 21. Sep. 2009 15:18

kazza, kako ti kej gre..
ko sem začela brat tvojo temo sem se v parih stvareh prepoznala.. sva enako stare, za nama je dolga zveza, končujeva fax.. jaz nimam otroka, vem pa, kako je, če se ti svet spremeni in si sploh ne predstavlaš, kako bi blo lahko drugače kot je.. kako je,ko si sam.. jaz sem začela s tem, da sem se obrnila k sošolkam in našla nekaj zelo dobrih prijateljic.. obrnila sem se na stare prijateljice in prijatelje in moj krog ljudi se je počasi širil, moja samozavest je rastla.. začela sem brati knjige na teme, ki so me zanimale, začela sem se ukvarjati s stvarmi, ki so me zanimale in kmalu dobiš nov pogled na svet.. vem tudi, kako je, ko težko prekineš stik z bivšim, itd.. zdej vidim, da so navidez nepremostljive ovire lahko ena izmed dobrih stvari v življenju in sem prepričana, da so bo tud tebi zdelo tko :) na voljo sem ti tud na zs..
srečno!
kazza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kazza » 22. Sep. 2009 21:13

hej zdravo;)

zdej hodim na plesne in se tam ful sprostim;) je kr okej no..
neki sem pač ugotovila pa če mi lahka nekot svetujete...js ful sebe krivim za vse pri temu fantu, ker vem da zraven njega nikoli nisem bila povsem sproščena..sem pač tak človek, da rabim dlje časa da se sprostim pa se ljudem morem zaupat, da sem lahka cool. noooooooo..a sem jaz kriva da me je varal, ker sem bla pač takšna al je on kriv, da nisem bla sporščena ker me je varal in mi ni izkazoval dovolj ljubezni...vem pa da sem bila zraven njega vedno bolj in vedno bolj nespoščena..res je da sem jaz včasih že po naravi taka samo vseeno :gruebel: ;)
tebi, ki pa imaš fanta z otrokom:
1, jaz imam otroka in VEM kako hudo je lahko njegovi ženski. bogi je tudi otrok.
2. če jo vara potem že ni dovolj dober za njo
3. veliko ljudi gre narazen čeprav imajo otroke
4. lahko da sta si vidva res usojena
5. mogoče bi tebi delal isto....
Ne vem, to kar sem napisala so različna dejstva, ki so mogoča..
SAMO moreš vedet da je zaljubljenost samo začasna in mogoče nikoli ne bo prerasla v ljubezen.. ne vem kaj bi jaz naredila....res je tezka situacija..Pojdi k vedeževalki...včasih je to še najbolje..mogoče ti pomaga.. čeprav se sliši bedasto...
Kazza
lepapuncka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lepapuncka » 22. Sep. 2009 21:18

kazza napisal/-a:hej zdravo;)

zdej hodim na plesne in se tam ful sprostim;) je kr okej no..
neki sem pač ugotovila pa če mi lahka nekot svetujete...js ful sebe krivim za vse pri temu fantu, ker vem da zraven njega nikoli nisem bila povsem sproščena..sem pač tak človek, da rabim dlje časa da se sprostim pa se ljudem morem zaupat, da sem lahka cool. noooooooo..a sem jaz kriva da me je varal, ker sem bla pač takšna al je on kriv, da nisem bla sporščena ker me je varal in mi ni izkazoval dovolj ljubezni...vem pa da sem bila zraven njega vedno bolj in vedno bolj nespoščena..res je da sem jaz včasih že po naravi taka samo vseeno :gruebel: ;)
tebi, ki pa imaš fanta z otrokom:
1, jaz imam otroka in VEM kako hudo je lahko njegovi ženski. bogi je tudi otrok.
2. če jo vara potem že ni dovolj dober za njo
3. veliko ljudi gre narazen čeprav imajo otroke
4. lahko da sta si vidva res usojena
5. mogoče bi tebi delal isto....
Ne vem, to kar sem napisala so različna dejstva, ki so mogoča..
SAMO moreš vedet da je zaljubljenost samo začasna in mogoče nikoli ne bo prerasla v ljubezen.. ne vem kaj bi jaz naredila....res je tezka situacija..Pojdi k vedeževalki...včasih je to še najbolje..mogoče ti pomaga.. čeprav se sliši bedasto...

plesat hodiš? ful fajn....jaz tudi...sem se prijavila..sam še nisem šla...kakšno smer plesa pa ti hodiš? torej te je tip pustil ker si bila nespročena? koliko pa je tvoj otročiček star?
črna**
kazza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kazza » 22. Sep. 2009 21:24

prvo morem povedat DA NI ON MENE PUSTIL. IN ME VERJETNO TUDI NIKOLI NEBI ČE JAZ NJEGA NEBI...
na HIP HOP hodim. Ti pa le pojdi čimprej, ker je res ful fajn..komaj čakam naslednji trening;)
Kazza
lepapuncka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lepapuncka » 22. Sep. 2009 21:26

kazza napisal/-a:prvo morem povedat DA NI ON MENE PUSTIL. IN ME VERJETNO TUDI NIKOLI NEBI ČE JAZ NJEGA NEBI...
na HIP HOP hodim. Ti pa le pojdi čimprej, ker je res ful fajn..komaj čakam naslednji trening;)

aja..ja točno...sem zdaj ugotovila..no potem pa upam, da ti boš čim prej imela spet trening :)
črna**
kazza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kazza » 22. Sep. 2009 21:27

[

in kaj boš ti, s tem atijom naredila..?
Kazza
lepapuncka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lepapuncka » 22. Sep. 2009 21:30

kazza napisal/-a:[

in kaj boš ti, s tem atijom naredila..?

ne vem kazza...gori sem že eni napisala povzetek zgodbe še 1x....nimam pojma...res nočem družine uničit..če si jo bo si jo bo sam...jaz mu nebom..
ga pa mam rada ja... :/
črna**

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov