Komunikacija in spoznavanje novih ljudi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Rajši ne, glede na to da v prvem postu piše, da jih ima rosnih 17.
brokenheart ne se sekirat glede težav z navezovanjem stikov...ko boš prišla v Ljubljano oz. kamor boš že šla na fax bo družbe več kot dovolj...še vsak si jo je našel, ni vrag da si je ti ne boš...
Horus v prvem postu na tej si zajebal...lajf se začne ob 11h, ne ob desetih...ne mladine narobe učit...
brokenheart ne se sekirat glede težav z navezovanjem stikov...ko boš prišla v Ljubljano oz. kamor boš že šla na fax bo družbe več kot dovolj...še vsak si jo je našel, ni vrag da si je ti ne boš...
Horus v prvem postu na tej si zajebal...lajf se začne ob 11h, ne ob desetih...ne mladine narobe učit...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Ne se obremenjevati stem, če boš skoz razmišljala kako boš najdla družbo, bo še težje za tebe...Počaki na fax in potem boš vidla kok prijateljic boš imela... Prvo razišči sebe, kaj najraje počneš, v čem si uspešna v šoli...Ko bodo drugi opazili tvoje zadovoljstvo in srečo, se bodo začeli ozirati za teboj in takrat si boš ti lahko izbirala svoje prijateljice.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
brokenheart, čisto me spominjaš na mene še do kakih 2 let nazaj. sem mela tudi eno zvezo, ki se je končala ker sem jaz bila skos tiho ampak meni je pomagala tujina. šla sem v avstrijo brez znanja nemščine, brez da bi koga poznala, in sem se mogla sama znajt. in ko ti je težko v tvojem jeziku govorit, kaj šele v jeziku, ki ga ne znaš? in potem je tak bilo, da mi v slovenščini več ni bilo težko navezovati stikov (oz drugimi jeziki, ki jih znam), razen v nemščini. ko sem se to naučila, pa je vse skupaj zginilo, samozavest pa je zrastla iz minusa v 100% če kaj takega ni glih v tvojih načrtih, ti priporočam tečaj kakega jezika v eni državi, kjer jezika ne znaš. in ja, idi SAMA, brez kake kolegice.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Ja...če si res taka ok sej so zanimivi taki ljudje in ustvarijo neko debato...kaj bi blo, če bi bli vsi tiho?
Imam eno kolegico, ki je po naravi bolj zaprt tip človeka in zgleda, da se s tem ni sprijaznila...Ona pa začne kr neki v prazno blebetat, da bo faca in izpade ful smešno...ne njenem mestu bi bla raje tiho...
Imam eno kolegico, ki je po naravi bolj zaprt tip človeka in zgleda, da se s tem ni sprijaznila...Ona pa začne kr neki v prazno blebetat, da bo faca in izpade ful smešno...ne njenem mestu bi bla raje tiho...
- brokenheart
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
hvala za nasvete
ja najbrš bo na faksu res use drugač, sam mogla se bom pa tut jst spremenit, če ne bom naletela na iste težave. bom pa definitiuno šla na salso.
s kom se pa vi večinoma družite?
so to sošolke, sošolci ali ste se spoznali kje drugje?
ja najbrš bo na faksu res use drugač, sam mogla se bom pa tut jst spremenit, če ne bom naletela na iste težave. bom pa definitiuno šla na salso.
s kom se pa vi večinoma družite?
so to sošolke, sošolci ali ste se spoznali kje drugje?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Zato ker je vse preveč takih, ki ne znajo sami poskrbet za svojo srečo in so odvisni od drugih.. ..ampak v tistem času pač žal še ne razmišljamo tako.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
purple_rain napisal/-a:Zato ker je vse preveč takih, ki ne znajo sami poskrbet za svojo srečo in so odvisni od drugih.. ..ampak v tistem času pač žal še ne razmišljamo tako.
To je res, ampak a je človek lahko popolnoma srečen, če je sam, brez družbe? Ljudje smo socialna bitja, razen izjeme, ki odraščajo v izoliranem okolju in so navajeni na samoto, zato potrebujemo družbo. Verjetno vsak, ki je bolj zaprt in nima niti enega prijatelja, vsaj malo trpi ter si želi, da bi se to spremenilo. Jasno pa je, da nihče drug ne more najti prijatelje za nekoga, pač pa se je treba sam znajti.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
V bistvu na nikogar tukaj gor ni konkretno letelo, ker nisem brala vseh postov, samo preletela sem strani na brzo. Tako na splošno sem mislila, ker poznam par punc in fantov, ki so bolj nedružabni, ampak mislim, da je problem v tem, da se ne znajo vklopiti v družbo, ne da si tega ne bi želeli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov