Kolk kej žurate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Nikdar nisem veliko žurala. Sicer sem hodila vsak vikend s kolegi ven, a smo šli na pijačo, dve, na koncert in pol domov.
Danes žuram še manj kot nekoč. Najino žuranje je hodit v kino, s kolegi na pijačo, h komu na roj. dan. In čisto pošteno povedano, mi tak ritem ustreza.
Danes žuram še manj kot nekoč. Najino žuranje je hodit v kino, s kolegi na pijačo, h komu na roj. dan. In čisto pošteno povedano, mi tak ritem ustreza.
Imaš, da me vikaš!
-
blau - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
Nekaj časa nazaj sem precej hodila na rave partyje. Zdaj se mi pa enostavno ne da več žurat na tak način. Mogoče me včasih še mal vleče, ker mi še vedno paše taka muska.
Večino večerov zdaj preživim z mojim, greva kam v kino, na pijačo, se dobiva s prijatelji ali pa sva doma.
Sicer pa grem rada ven tudi z bivšimi sošolci...in skup žuramo, smo taka fajn družba
Večino večerov zdaj preživim z mojim, greva kam v kino, na pijačo, se dobiva s prijatelji ali pa sva doma.
Sicer pa grem rada ven tudi z bivšimi sošolci...in skup žuramo, smo taka fajn družba
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Včasih sm žurala kr dost, ni blo ravno vsak vikend ampak vsak drugi
Zdj se mi ne da več, raje grem na pijačo s kolegicam, kjer se lahko vsaj normaln pogovarjamo, k je muska na zmerni glasnosti
Al pa greva z mojmu vn al pa z najino skupno družbo pa tut tko bl na pjačke pa to. Pa sej se včasih zgodi da tko pade ena alkoholna pijača pa druga tretja in pol se ti že prijetno vrti
Drugače sm pa js tut bl za privat party-e, mi je veliko boljše.
Zdj se mi ne da več, raje grem na pijačo s kolegicam, kjer se lahko vsaj normaln pogovarjamo, k je muska na zmerni glasnosti
Al pa greva z mojmu vn al pa z najino skupno družbo pa tut tko bl na pjačke pa to. Pa sej se včasih zgodi da tko pade ena alkoholna pijača pa druga tretja in pol se ti že prijetno vrti
Drugače sm pa js tut bl za privat party-e, mi je veliko boljše.
Live your life like you want
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
V srednji šoli skor vsak vikend, na faxu skor po 3x na teden - takrat sm ga največ žurala.
Zdj med tednom ful redko zažuram, ker pač delam in si ne morm privoščit, da bi prišla v sluzbo cist zaspana in ulimana.
Drgač pa mislm, da je tale januar izjema, ker sploh še nisem šla žurat, drugače grem ene 2x v mescu tko na hard, drgač pa kakšne pijačke pa to. Imam več družb s katerimi hodim ven, pol je tud odvisno kam, pa kje smo, včas tud pri komu doma itd. Se zgodi bčas, da pridem naslednji dan dopoldan dam al pa popoldan
Zdj med tednom ful redko zažuram, ker pač delam in si ne morm privoščit, da bi prišla v sluzbo cist zaspana in ulimana.
Drgač pa mislm, da je tale januar izjema, ker sploh še nisem šla žurat, drugače grem ene 2x v mescu tko na hard, drgač pa kakšne pijačke pa to. Imam več družb s katerimi hodim ven, pol je tud odvisno kam, pa kje smo, včas tud pri komu doma itd. Se zgodi bčas, da pridem naslednji dan dopoldan dam al pa popoldan
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
uf jaz bi lahko rekla da sem res res žurala nekje pred petimi leti (po oš, 1 in 2. letnik srednje). potem pa čedalje manj (ostali so recimo kaki koncerti parkrat na mesec, pijače...). zdaj pa recimo prvo leto študija se je spet začelo. sicer spet ne vsak dan ali kaj, parkrat na mesec ga pa žuramo s kolegi(sošolci). ja temu bi se potem lahko reklo prave 'brucžurke'
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Naaah, nism neka ljubiteljica žuranja, saj ne u pomenu, kakršnga ta beseda po mojem mnenju ma.
Nimam energije, volje, žiuceu .
Še največkrat si "dam duška" polet na morju, takrat sm dost bl douzetna za tovrstno zabavo.
Najraj seveda s fantom in družbo, brez nezaželenih okajenih "priseskou", k bi mi kvarl užitke.
Na drink, dva, tri grem zvečer čist rada, poklepetam, se narežim, ob spodobni uri in u spodobnem stanju pridem domou, grem spat in nasledn dan ustanem brez posledic minule noči.
Nimam energije, volje, žiuceu .
Še največkrat si "dam duška" polet na morju, takrat sm dost bl douzetna za tovrstno zabavo.
Najraj seveda s fantom in družbo, brez nezaželenih okajenih "priseskou", k bi mi kvarl užitke.
Na drink, dva, tri grem zvečer čist rada, poklepetam, se narežim, ob spodobni uri in u spodobnem stanju pridem domou, grem spat in nasledn dan ustanem brez posledic minule noči.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- bina_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2007
ja žuram. odvisno pa je od tega kak mi je za ven it. Včasih grem vse vikende, pol en čas pa nič, pa pol spet. Napijem se pa, ponavadi sem kar na vodi zunaj, ker vozim te pa ne pijem... pa tudi drugače ko ne vozim, ne pijem... mogoče kak kozarec...
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
ja jaz tui žuram .. seveda sem pred parimi leti hodla zelo pogosto ven .. zdaj pa več ne .. ker mi ni .. grem mogeče 2x na mesec da se mal znorim tko z kolegicami .. pijem ja drugač pa se nikol tko ne vsekam da za sebe neb vedla .. vglavnem v mejah normale..
je pa fajn po enem času it mal ven med folk .. večina srečam bivše sošolke pa kolege ki se ne vidimo doskrat!
je pa fajn po enem času it mal ven med folk .. večina srečam bivše sošolke pa kolege ki se ne vidimo doskrat!
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Grem vsake tolk spustit svojo predatorsko naravo na kak zur ja...
načeloma sm pa doma v topli postlci, pogledam kak film, skadim kazga al si pa včasih tut doma privoščim private party s kakšno osebo.
načeloma sm pa doma v topli postlci, pogledam kak film, skadim kazga al si pa včasih tut doma privoščim private party s kakšno osebo.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Jaz žuram tko enkrat na 3 mesece, ko morem dat odvečno energijo ven iz sebe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov