Kolk kej žurate?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Jan. 2009 9:09

iše?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 28. Jan. 2009 12:37

evo na eventimu piše, da so v predprodaji 20€

klik
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Jan. 2009 13:26

1€ :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly5 » 28. Jan. 2009 16:10

Žuram čedalje manj....
Ubistvu se mi sploh ne da, k mi je že čist brez pomena... :cool:
Grem rajš v toplo kopel in se crkljam z fantom...
Pa ponavad je tko, da se dobre fešte začnejo okoli druge ure zjutraj pa naprej jst pa do takrat že zaspana ratam pa tečna.... :?
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 28. Jan. 2009 16:23

v soboto sm bla po dolgem casu uzun...drugac pa ga ne festam skor nc vec..tu pa tam se kak zenski vecer..al pa na kak roj.dan z lubijem..vecere prezivljam z njim...ali pa z najinimi skupnimi kolegi-kartamo.. :D
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a T|gr|cA » 28. Jan. 2009 19:16

jst žuram zlo mal...med vikendi delam...med tednom sm pa v lj in ker me lj rahlo mori mi ni do žuranja tm...
drgač pa včasih čutm potrebo po enmu fajnemu žuru...d se ga znorim, naplešem, mogoče napijm :) uglavnm d se mam fajn in pozabm na skri
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Jan. 2009 23:24

mam različne intervale žuranja.. do lani sem bla kr pogosto zunaj. zdaj se pa nekako umirja, čeprav vedno znova pride kakšen teden, ko grem 3x, 4x ven. pač.. ne da se mi več hodit kr tak ven. ko pa se gre ven pa se gre na hard :D
se pravi, grem vedno ko je kaj zanimivega za moja ušesa pa ko vem, da bo dobra družba. to pa se lahko zgodi enkrat na 2 mesca ali pa 2x na teden :) mislim, da bi se lahko definirala kot zmerna do občasno huda žurerka :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Jan. 2009 23:36

Od 16 leta pa do pred 1 leta žurala vsaj 2× na teden- večinoma čez vikende, pa tud V Lj med tednom kdaj. Zdej se mi pa ne da več. Naveličala sem se enega in istega folka. Pa čeprov si znam vsak žur dobr naredit- pa tud če sam men dogaja. Sam kaj ko nobenmu drugmu ne, pa gremo zmeri domov ko men najbolj fajn (pol sem pa sama do juter vstajala na feštah, itd...). Pa tak al tak sem preveč traparij počela. Zdej pa redko. Mogoče enkrat na mesec, če vem da bo dober žur, pa po možnosti ne v gostilne, ampak rajš zasebne fešte (mi škoda dnarja).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jan. 2009 10:00

eZS :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 30. Jan. 2009 9:42

V srednji šoli so bili itak vedno petki aktualni pa pol z zadnjim busom domov :P v študentskih letih je bil žur tako ali tako all the way ni važno keri dan, kje in do kdaj... pol se je vmes s prvim resnim fantom vse skupaj za kake 3 leta umirilo in mi sploh ni blo do žura. Pol pa spet zadnji dve leti tko na easy 1x na mesec recimo... zdej pa... :twisted: akcija vsak vikend :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 31. Jan. 2009 21:56

Bolj malo zadnje čase. Vsake toliko kakšna privat zabavica in to je to. Sicer nimam kakšne potrebe po žuranju, se mi pa vseeno zdi dobro, če bi se v kratkem odpravila kaj plesat.

V Ljubljani sem se ponavadi udeležila zabav v KMŠ, Bachusu, ter pri Jovotu (Difovske žurke).
Uporabniški avatar
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a agonistka » 31. Jan. 2009 22:02

V Ljubljani sem se ponavadi udeležila zabav v KMŠ, Bachusu, ter pri Jovotu (Difovske žurke).

zadne čase se bol mal dogaja pr jovotu
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 31. Jan. 2009 22:04

agonistka napisal/-a:

zadne čase se bol mal dogaja pr jovotu

Hehe, res je. Saj sem uporabila preteklik. :D

Pravijo pa, da bodo kmalu spet zaštartali zadevo, tako da se bomo morda kmalu lahko nadejali kakšne nore zabave v difovskem stilu. ;)
Uporabniški avatar
Electro sLut
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009
Kraj: everywhere

Neprebrana objavaNapisal/-a Electro sLut » 31. Jan. 2009 22:08

v bistvu ga čist normalno žuram za svoja leta :P Ponavadi vsak petek in/ali soboto. Gremo pa ponavadi v kako diskoteko ( Bacus, Inbox, Escape, Leplac,...pač odvisn)...ponavadi ga plešemo dokler nas ne vržejo ven :D :D ...tudi do 6ih zjutraj :P
Watch me. Work iT. I´m perfecT.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 31. Jan. 2009 22:41

Js precej mal žuram ... tak zares grem ven 1x na dva mesca približno. Mi je namreč precej večji užitek it v kino, na kakšn bowling al pa kako tortico/pijačko zvečer, pač tak mal u izi. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]