Kolk kej žurate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst morem potožit, da letos nevem če smo2 vikenda pohajali okoli. Čene, ga ni blo spuščenega, brez da bi ussaj en dan žurali. Priznam, da paše malo počitka, ma usake tolko se moremo mal zlaufat.
No, dobra zadeva iz tega je usaj ta, da sm(o) fainnn pršparali, kr za žuranje pa res preveč zapraumo!
No, dobra zadeva iz tega je usaj ta, da sm(o) fainnn pršparali, kr za žuranje pa res preveč zapraumo!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz spadam med penzioniste kar se tiče žuranja. Malo me moti, ker mi je zanimivo poslušat ljudi, ki mi pravijo kaj so delali zunej, ko so žurali (tukej nej povdarim, da moja cimra zmaga .... ) in tiskrat se prašam zakaj pa ne bi tud jz tko bla. Ampak na to zakaj ja in zakaj ne upliva dost dejaunikou. Z Mojim hodiva tko pogosto vn, da lahko na eno roko prešetejem kolkrat sva bla zared zunej. In tukej je spet glavn razlog za NEžuranje dejstvo, da dela v gostinstvu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Praviloma vsak petek in soboto do najmanj 5ih zjutraj. Vedno v drugem klubu. Med tednom pa bolj redko, ker nihče od družbe noče riskirat službe.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kako ti pa uspe najdet vsakič drugi klub?
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Imam to srečo da ne živim v SVN in imam tako v bližnji okolici več kot 15 klubov, ki so vsak vikend polni in je izbira res velika.
-
Lovely22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
- Kraj: Maribor
žuram načeloma vsak vikend zadnje čase celo spet petek in soboto! + kakšna študentska čez tedn.
sem pa kako leto skoraj samo ob sobotah hodila ven (no pa na študentske tud občasno)
leta nazaj pa skoz petek & sobota.
Hodim ven že skoraj 6 let in še me ni minlo...
sem pa kako leto skoraj samo ob sobotah hodila ven (no pa na študentske tud občasno)
leta nazaj pa skoz petek & sobota.
Hodim ven že skoraj 6 let in še me ni minlo...
• All that we are is the result of what we have thought •
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jaz ga žuram bolj malo...oz. skoraj nič več..me je kar malo sram...ampak kaj...če me sploh ne vleče..hehe
sem pa veeeeeeeeeliko velikooooo žurala do pred dve leti nazaj...po mojem res veliko...se čudim kje sem energijo jemala....hehe...
sem pa veeeeeeeeeliko velikooooo žurala do pred dve leti nazaj...po mojem res veliko...se čudim kje sem energijo jemala....hehe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov