Kolk kej žurate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xbutterflyx - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: <3
Mene pa zanima kolk kej žurate?a ste usak vikend zuni pa do kakšnih ur
pa tko.. pa če se ful napivate po žurih al greste vn sam zarad
družbe?
no..mal se razpište glede tega!
Čaw čaw
pa tko.. pa če se ful napivate po žurih al greste vn sam zarad
družbe?
no..mal se razpište glede tega!
Čaw čaw
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst nisem vsak vikend zuni...mi niti ne paše, niti nimam energije za to po celem tednu...kadar pa grem, je pa to ena drinka al pa dve al pa na hard . Zarad družbe ponavad niti ne hodm ven, ker greva več al manj z dragim...če gre pa še kdo zraven, me pa nič ne mot .
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ne hodim dosti ven...sem celo srednjo solo ful zurala, zdej k sem brucka se mi pa sploh ne da bla sem od oktobra do zdej, ene 5x uzuni... ce grem, grem 100% in samo zaradi druzbe (da vidim kolege ki jih npr. ze dolgo nisem). napijam se ne (Vcasih sem se, pa mi ni vec zanimivo ), spijem toliko da smo mal bolj sprosceni.. (brez alkohola tut ne morm ''it ven'') pol se pa pac druzimo...
do kakih ur? cist odvisno kako je...vcasih do 6ih vcasih pa do enih..
cist brezvezna sem
do kakih ur? cist odvisno kako je...vcasih do 6ih vcasih pa do enih..
cist brezvezna sem
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm pa zapečkar
nevem, ne da se mi več žurat, sem se dost nažurala že v preteklosti in si dala duška, velik doživela,velik preživela,....Pol me je pa mal preden sem dragega spoznala minilo.
Pol pa itak dragi&jaz, zapeček,dekca,filmčki,kino,sprehodki....Pa se nama ni nekej žuralo.in pol sva se nekak navadla vikende prežiulat doma, al pa v kšnem "vaškem" lokalčku, med samimi poznanimi ljudmi,kjer so se sicer večeri razvlekli tudi do sončneha uzhoda, ampak ni blo pa žuranja.
In po pravic povedan mi gre preglasna muska tud že na žiuce, sploh če ni po mojem okusu.Ah, ja, staramo se
Aja, še vedno me pa mikajo kšne privat žurkice v kšnih kočah pa tko..To mi je ušeč,ker vedno večalimanj folka poznam, smo kolegi/znanci in se ne dogaja nč kej pretresljivega oziroma da bi blo karkoli narobe.
V ljubljanskih lokalih se mi pa priznam, tud ne da več gledat tistih zoprnih nadutih frisou in stalnih fajtou usepousod,kjer si mogu prou merkat da nisi kej dobu u glavo.
Jp,doma je najlepše
nevem, ne da se mi več žurat, sem se dost nažurala že v preteklosti in si dala duška, velik doživela,velik preživela,....Pol me je pa mal preden sem dragega spoznala minilo.
Pol pa itak dragi&jaz, zapeček,dekca,filmčki,kino,sprehodki....Pa se nama ni nekej žuralo.in pol sva se nekak navadla vikende prežiulat doma, al pa v kšnem "vaškem" lokalčku, med samimi poznanimi ljudmi,kjer so se sicer večeri razvlekli tudi do sončneha uzhoda, ampak ni blo pa žuranja.
In po pravic povedan mi gre preglasna muska tud že na žiuce, sploh če ni po mojem okusu.Ah, ja, staramo se
Aja, še vedno me pa mikajo kšne privat žurkice v kšnih kočah pa tko..To mi je ušeč,ker vedno večalimanj folka poznam, smo kolegi/znanci in se ne dogaja nč kej pretresljivega oziroma da bi blo karkoli narobe.
V ljubljanskih lokalih se mi pa priznam, tud ne da več gledat tistih zoprnih nadutih frisou in stalnih fajtou usepousod,kjer si mogu prou merkat da nisi kej dobu u glavo.
Jp,doma je najlepše
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
*purple* napisal/-a:jst sm pa zapečkar
+1, sem jaz čist ista Da bi vsak vikend hodila ven in ga žurala... Ni šans. Če že, med tednom ko sem v Lj, pa še to se ponavadi zgodi spontano, ono, gremo na eno pivce za živce, pade več pivc itd... Ampak to se zgodi enkrat na tri mesece mogoče.
Sem imela eno obdboje, predvsem tam začetek SŠ pa potem spet začetek faksa, ko se mi ga je non stop feštalo. Zdaj pa sem se že izživela in izžela... Sicer pravim, nikoli ne reci nikoli, mogoče bo pa spet kdaj prišlo obdobje, ko se mi ga bo feštalo 100 na uro. Trenutno sem pa bolj mahnjena na toplo, udobno posteljo in vstajanje ob urah, ob katerih sem navadno hodila spat
Če že grem ven, grem pa v kino ali pa na kak v izi kafetek s kolegicami.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
tudi meni se ne da več tolko ga žurat oz. grem kam ko vem da se bom mela res fajn
celo srednjo sm žurala (tko ku se spodobi ) mogoče je to krivo.. kam grem pa je odvisno od družbe.. na začetku srednje smo hodile s frendicami v diskače (k so bli tkrt priljubljeni) al pa na kak drink v bar, pol k sm pršla s sošolko v neko "vaško" klapo, smo skozi bli v tisti vasi v mladinskem centru al pa na privat žurkah (tolko jih je blo v klapi da je skozi kej dogajalo).. morem rečt da mi je blo z njimi najbolj fajn žurat in se je tudi zgodilo da me ni blo domu po cele dneve (zvečer sm se odpravla vn in bla do druzga večera tam)
zdej pa k sm v LJ, hodimo tja kamr zahaja največ folka (čeprou mi ni lih najboljše kr KMŠ je itak tak ku je, v companerosu je pa taka savna da umreš in tudi za prist vn ti uzame čas).. al pa se ga kr doma oz. v stanovanju napijemo s cimrami
se pa ne spomnem kdaj sm bla nazadnje med vikendom zuni.. preprosto ne čutim potrebe po tem.. in itak v mojem kraju je vse mrtvo tko da..
vn hodim itak zarad družbe, mogoče tudi zto se mi ne da, k živim skupi s frendicami in itak se mam lih tko dobro z njimi doma in ne rabim drugih.. ko mi pa zapaše it malo med ljudmi pol pa itak grem vn
s tistimi k se pa občasno vidim, grem samo na pijačko.
celo srednjo sm žurala (tko ku se spodobi ) mogoče je to krivo.. kam grem pa je odvisno od družbe.. na začetku srednje smo hodile s frendicami v diskače (k so bli tkrt priljubljeni) al pa na kak drink v bar, pol k sm pršla s sošolko v neko "vaško" klapo, smo skozi bli v tisti vasi v mladinskem centru al pa na privat žurkah (tolko jih je blo v klapi da je skozi kej dogajalo).. morem rečt da mi je blo z njimi najbolj fajn žurat in se je tudi zgodilo da me ni blo domu po cele dneve (zvečer sm se odpravla vn in bla do druzga večera tam)
zdej pa k sm v LJ, hodimo tja kamr zahaja največ folka (čeprou mi ni lih najboljše kr KMŠ je itak tak ku je, v companerosu je pa taka savna da umreš in tudi za prist vn ti uzame čas).. al pa se ga kr doma oz. v stanovanju napijemo s cimrami
se pa ne spomnem kdaj sm bla nazadnje med vikendom zuni.. preprosto ne čutim potrebe po tem.. in itak v mojem kraju je vse mrtvo tko da..
vn hodim itak zarad družbe, mogoče tudi zto se mi ne da, k živim skupi s frendicami in itak se mam lih tko dobro z njimi doma in ne rabim drugih.. ko mi pa zapaše it malo med ljudmi pol pa itak grem vn
s tistimi k se pa občasno vidim, grem samo na pijačko.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
Hm...jst ga žuram od mal prej, ko sem imela 15 let (zdej bom 20) in to vsak vikend. Edin zdej, ko so izpit pol ne tolk al pa kake obveznosti zaradi katerih moraš biti res naspan...
Drgač pa, ko kdo drugi vozi gremo ponavadi prej domov - okol 4h, ko pa jst vozim se vedno zavleče, saj rečem sam še mal pa ratala takoj 5h al pa še več Če pa gremo na party smo pa v večini primerov do konca, se pravi do 6h ali pa 7h (odvisno do kdaj je party), pol še vožnja in pridem domov ravno okol 8h, pojem zajtrk in pol spat
Večinoma grem ven, da se zdivjam - naplešem pa da tud vidim folk, ki ga ponavadi nimam kje vidt in pol kaj podebatiramo in tko
Glede pitja alkota in tega - ponavad ne pijem, edin če sem res na volji pol ja (to pride 1 al pa 2x letno) pa še takrt se ga ne napijem...
Drgač pa morem rečt, da se mi zdi, da bi zmeri bolj ga žurala, kot pa da sem se nekaj umirila in da se mi ne da žurat...ne vem no, marsikdo mi pravi od kje mi energija - cel večer preplesala in jst bi kar šeee
Drgač pa, ko kdo drugi vozi gremo ponavadi prej domov - okol 4h, ko pa jst vozim se vedno zavleče, saj rečem sam še mal pa ratala takoj 5h al pa še več Če pa gremo na party smo pa v večini primerov do konca, se pravi do 6h ali pa 7h (odvisno do kdaj je party), pol še vožnja in pridem domov ravno okol 8h, pojem zajtrk in pol spat
Večinoma grem ven, da se zdivjam - naplešem pa da tud vidim folk, ki ga ponavadi nimam kje vidt in pol kaj podebatiramo in tko
Glede pitja alkota in tega - ponavad ne pijem, edin če sem res na volji pol ja (to pride 1 al pa 2x letno) pa še takrt se ga ne napijem...
Drgač pa morem rečt, da se mi zdi, da bi zmeri bolj ga žurala, kot pa da sem se nekaj umirila in da se mi ne da žurat...ne vem no, marsikdo mi pravi od kje mi energija - cel večer preplesala in jst bi kar šeee
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest tud full mal ven hodim,ker se mi ne da več. včasih se kej menimo,pa jest ponavad že vnaprej rečem da se mi ne bo dalo,ker vem da sem raje doma,al pa grem na eno drinko zvečer. da bi po lokalih visela do petih zjutrej pa ni šans,nikol več. včasih pade kšna domača žurka al pa poleti piknik in to mi čist zadošča. v bistvu sem prov olajšana,ker vem da mi ni "treba" več ven hodit, včasih je blo to nujno če si hotel bit normalen
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
bolj mal žuram in sploh ne gre za to da ne bi hotla žurat, učasih bi res rada km šla ampak kaj k sploh ne vem kam....kmš ni moj stil, bakus nikakor ne, ultra tut ne gre-->pol pa že počas zmanjka (še cvetličarno morm prečekirat, tm je muzka po mojem okusu)...sicer pa tut v srednji šoli niti nismo hodil v diskače, smo bli bolj outdoor tip grupe al pa smo šli kam na kkšno pivce, 2, 3...
najrajš mam pa privat žurke, kjer se usi med sabo poznamo in se mamo res dobr ampak takih je na žalost bolj mal, mogoče ene par na leto...
uf, do kdaj smo kej uzuni?js niti ne zdržim velik, ker ko ratam zaspana se izklopim in grem lahko samo še domov in spat, to je pa ponavadi okol 2h zjutri (včasih še prej, če je dolgčas...), medtem ko na privat žurkah zdržim tut do 5ih zjutri juhuuu
najrajš mam pa privat žurke, kjer se usi med sabo poznamo in se mamo res dobr ampak takih je na žalost bolj mal, mogoče ene par na leto...
uf, do kdaj smo kej uzuni?js niti ne zdržim velik, ker ko ratam zaspana se izklopim in grem lahko samo še domov in spat, to je pa ponavadi okol 2h zjutri (včasih še prej, če je dolgčas...), medtem ko na privat žurkah zdržim tut do 5ih zjutri juhuuu
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Jaz grem občasno žurat. Celo srednjo šolo smo bili res skoraj vsak vikend zunaj ali pa po pouku v parku, tako da sem se takrat malo ven znorela. Zdaj grem pa res tu pa tam ko se zmenimo. Vsi smo zdaj nekak poparčkani in se redkokdaj zgodi, da imamo istočasno fraj in kar dolgo traja preden se zmenimo in gremo ven. Aja pa ponavadi grem jaz sama s kolegicami ven, in moj fant s svojimi kolegi,potem se pa na koncu dobimo v kakšnem lokalu in gremo skup domov. Včasih res paše preplesat celo noč .
No hodim pa drugače redno na kake pijačke ob večerih v bližnji kraj. Se ponavadi kar zavleče pozno v noč, vendar je to bolj tak na izi. To moram imeti, ker nočem nonstop doma viseti...
No hodim pa drugače redno na kake pijačke ob večerih v bližnji kraj. Se ponavadi kar zavleče pozno v noč, vendar je to bolj tak na izi. To moram imeti, ker nočem nonstop doma viseti...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov