Koliko pravih prijateljic imate?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Koliko pravih prijateljic imate?

Nič
24
17%
Eno
29
21%
Dve
35
25%
Tri
28
20%
Štiri
7
5%
Pet
10
7%
Več
7
5%
Skupaj glasov : 140

Lyona
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lyona » 09. Jul. 2010 14:36

Ubistvu le eno res dobro prijateljico, torej osebo ki ji lahko zaupam karkoli, mi bo vedno pomagala, itd. Ostale so bolj znanke, kolegice za žurat, itd. In še 2-3 res dobre prijatelje (moške).
Lyresse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lyresse » 20. Avg. 2010 21:02

trenutno? ... nobene o.O'
dolgo nazaj sem imela eno res super dobro, pa me je začela ignorirat na lepem brez razlage ... kasneje sem imela dve, s katerima smo bile zelo povezane, pa se je stvar po štirih letih ohladila... z vsemi ostalimi mamo le ''having-fun'' ... še dobr da mam tipa, kateremu lahko vse povem ^^

a je folk res tok nezanesljiv al sam js napačnga najdm? x)
js bi tud mela looooooong friendship! ^^ ne pa da vse takole mineva :/
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 20. Avg. 2010 22:12

1 bf s katero sva skupaj že od 6ga leta starosti in sva dali čez že marsikaj.

potem pa še ene par dobrih, ostalo je pa pač druženje in uživancija.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 20. Avg. 2010 22:15

Kar precej, več kot 5.
Uporabniški avatar
Mrs. Wonka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Wonka » 21. Avg. 2010 22:06

Res tiste prave imam 3. Eno poznam že od 1.razreda in od takrat naprej sva res najboljši prijateljici, drugo poznam ene 5 let in sva šele 2 leti nazaj postali zelo dobri prijateljici, tretjo sem pa spoznala v 1.letniku in se super ujameva, lahko ji zaupam in upam da bo tako ostalo. :)
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
Uporabniški avatar
bunncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bunncy » 23. Avg. 2010 9:13

trenutno nobene tiste da bi lahko rekla da je moja najljubša in najboljša prijatelica :(
je pa dost unih k jim pč nemorš zaupat usega do določene meje.
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 23. Avg. 2010 10:55

Z gotovostjo lahko rečem, da je res dobra in najboljša samo ena prijateljica, sledi ji še ena s katero se sicer bolj redko slišiva, ampak sva vseeno povezani :) Torej dve prijateljici + mami :D
Imam še enega "kolega" za katerega pa nisem še sama ne sigurna, kaj točno je... več kot prijatelj, ampak ne v intimnem smislu. It's complicated :)
Uporabniški avatar
Jetta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Jetta » 02. Sep. 2010 17:17

...
Zadnjič spremenil Jetta, dne 08. Sep. 2010 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 02. Sep. 2010 23:24

Tri. Niso popolne, ampak ljudi ki jih imaš rad.. jih sprejmeš take kot so. :)
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
Mucka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mucka* » 04. Sep. 2010 12:28

Imam 2 res dobri prijateljcii s katerima se veliko druzimo si vse povemo in zaupamo, hodimo ven in tako naprej in en najbolsi kolega ki mu prav tako zaupam cisto vse in se velikoo druziva, potem je tukaj se nekaj (okoli4-5) prijateljic ki gremo obcasno na kavo in se pogovarjamo o vsakdanjih stvareh..in pa moj fant ki mu zaupam vse! =)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 04. Sep. 2010 13:24

bunncy napisal/-a:trenutno nobene tiste da bi lahko rekla da je moja najljubša in najboljša prijatelica :(
je pa dost unih k jim pč nemorš zaupat usega do določene meje.

Jaz enako. Zavidam takim, ki majo res dobra prijateljstva in razmere v družini. Ko bi vsaj pri meni bilo tako :cry:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ice_cofee » 05. Sep. 2010 19:35

Dve dobri prijateljici, ki jima lahko zaupam večino stvari, ne pa vsega-no, mogoče sem eni včasih še nekoliko več kot drugi, recimo skoraj vse, a še vedno sem ključne stvari zadržala. Poleg njiju mam še pet prijateljic, s katerimi smo kao družba (+ ta ena, omenjena zgoraj), ampak spet več zaupam samo dvema, čeprov mam tud ostale kr rada. Enostavno niso tak karakter. Poleg vsega tega pa še enga prijatelja, ki pa je izjemno praktična zadeva. Vedno je pri roki, kadar rabim kam strest slabo voljo, nasmeji me, z njim lahko opravljam do onemoglosti, česar se s kolegicami ne da, ker so vse povezane, z njim grem lahko bilokam vn al se pa pač samo basat s hrano k njemu domov. Prjatla sva sicer samo in izključno zarad enga spleta okoliščin, če bi se spoznala normalno, dvomim, da bi se družla :D + Ni šanse, da bi kdaj pristala skupaj, kar je sploh zelo vzpodbudno :)

Kljub vsem dejstvom zgoraj pa nimam zelozelo dobre ali celo najboljše prijateljice, kar naj bi vsaka punca rabila. Ta družbica mi zadostuje za socializacijo, ker itak velik časa prebijemo skupaj, ko pa rabim resen pogovor, ga mam, verjele ali ne, največkrat z mami :D Celo mlajša sestra me pomoje pozna boljš kot večina mojih prjatlc skupej. Razlog? Pojma nimam. Pomoje to, da sm že od malega samotar in zarad slabih izkušenj v preteklosti mal postrani gledam na ljudi :D
Največja sreča življenja je vedenje, da smo ljubljeni;ljubljeni zaradi sebe-ali bolje, ljubljeni kljub sebi.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 25. Sep. 2010 13:58

Trenutno povem eni čisto vse, res ji zaupam do konca, slišiva se vsak dan, čeprav sva med tednom kakšnih 100 kilometrov narazen, dobiva se vsakič, ko je možno. Zaradi nje se veselim vikendov.
Pol mam pa še eno sošolko, s katero se na žalost vidiva samo v šoli, ampak ji tudi zaupam precej stvari. Rada jo imam, ampak je na žalost taka oseba, da ji življenje pomeni samo zabavo, v vsem vidi samo tipe, seks, pijačo... Vsaj ne kritizira me, če naredim kaj res neumnega. :D Ampak me pa moti, da je tk neresna, in da me posluša sam takrat, ko se nje da. (ko ji ne zmoti pozornosti kakšen tip, kateremu bi se morala mal nastavit. Kruto, ampak resnično).
Mam pa še par dobrih prijateljic, ki jim lahko zaupam, vendar se ne slišimo ali vidimo preveč, zaradi obveznosti. So pa bolj moje prijateljice za žur. :D V glavnem, vsaka ima par napak, ampak jih sprejmemo, saj dobre strani pretehtajo slabe. ;) :hearts:
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 25. Sep. 2010 14:06

Nobene, niti nimam želje po tem. Na tem mestu je pri meni osebek moškega spola (pa ni moj fant).
As your lover describes you, so you are.
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teddy_ursa » 25. Sep. 2010 14:07

Hm... Imam 3 dobre prijateljice, ki jim zaupam vendar jim ne povem vsega. Dobro da imam fanta, da mu lahko povem kaj me muči :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley, Sarissima