Koliko pravih prijateljic imate?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Koliko pravih prijateljic imate?

Nič
24
17%
Eno
29
21%
Dve
35
25%
Tri
28
20%
Štiri
7
5%
Pet
10
7%
Več
7
5%
Skupaj glasov : 140

chou
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a chou » 29. Jun. 2010 22:39

Čisto odvisno, ker različne stvari zaupam različnim ljudem. Ne vem, ne zaupam več toliko ljudem, da bi lahko kdo vedel čisto vse.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Jun. 2010 1:19

2 najboljši prijateljici, s katerimi se poznamo že od otroštva, in vemo vse ena o drugi, traja že okoli 15 let. ter 1 najboljšega prijatelja s katerim se tudi pogosto vidiva, slišiva in mu lahko zaupam vse in prijateljstvo traja že okoli 7 let.
potem je tukaj še krog pribljižno 7-8 prijateljev, s katerimi skupaj žuramo, se občasno srečujemo ampak imamo bolj omejene info drug o drugem. ostalo so kolegi, znanci..
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a abstraktna » 30. Jun. 2010 8:28

2, ki jima lahko zaupam (skoraj) vse. eno poznam že od otroštva, res zakon da je še moja soseda, drugo pa iz srednje šole.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 30. Jun. 2010 10:07

tako pravo, za pogovort se in na katero se 100% lahko zanesem, samo eno. imela sem se eno, pa odkar ima fanta (nekje leto dni) od nje nisem prejela niti enega klica, tako da ocitno ni bila tako zelo dobra prijatelica, kot sem mislila, da je.

takih prijateljic, s katerimi se sicer precej druzimo in skupaj zabavamo, vendar jim ne zaupam cisto vsega in se nikdar ne zanasam na njih, pa recimo nekje 3, 4.

imam pa poleg teh prijateljic tudi najboljskega, zares najboljsega prijatelja. in ne, ni gej ali pa zaljubljen vame (ima ze kar nekaj let dekle).

seveda pa je zlata vreden tudi moj brat, ki mu prav tako lahko povem cisto vse (tudi podrobnosti o seksu ipd.) in s katerim sva en drugemu pripravljena pomagat kjerkoli, kakorkoli, kadarkoli ...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Jun. 2010 10:33

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 9:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 30. Jun. 2010 12:49

Pravih prijateljev mogoče 1, 2....vse ostalo je tako tako....pa še ti tapravi, so mi že kdaj obrnili hrbet, tako da se včasih strašujem če imam pravih prijateljev sploh kaj... :(
Uporabniški avatar
Venenosa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Venenosa* » 05. Jul. 2010 14:08

hmm... eno dobro prijatlco&cimro + best frendico&sosedo s katerima se lahk pomenim vse sorte... mam pa še najboljšga frenda, ki me nedvomno od vseh najbolj pozna, kot tud jaz njega... kdo torej pravi, da prijateljstvo med fantom in punco ni mogoče? :D
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a -barbi- » 05. Jul. 2010 17:08

V bistvu eno samo....ostalo so kolegice, znanke, s katerimi se pa lahko tud tu pa tam kaj pogovorim :)
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Uporabniški avatar
soncica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a soncica21 » 05. Jul. 2010 22:22

...eno + mojo sekico, ki ji pa tudi ubistvu lahko zaupam prav vse =)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 06. Jul. 2010 8:08

nimam najbolše prjatlce...mam pa par moških prjatlov, ki jim lahko povem vse...tud ženske zadeve...in mi je bol tko, ker sm mela precej prjatlc pa še vsaka me je zajebala, tipi so bolši prjatli! :wink:
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 06. Jul. 2010 9:15

take, da bi ji lahko zaupala čisto vse nimam nobene. Imam eno zelo dobro, ki pa žal ne živi v sloveniji. Tej lahko zaupam marsikaj. In pa tukaj imam tudi kar nekaj malo boljših prijateljic, ki jim lahko zaupam običajne stvari.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
GumSpirit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a GumSpirit » 06. Jul. 2010 9:48

Ena best frendica, ki ve o meni res skoraj vse, v ta krog sodita še dve, ki jima tudi zelo zaupam. Nato pa je še nekaj zelo dobrih prijateljev ter poznanstva ...
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ninni_89 » 06. Jul. 2010 17:25

2. bla je tut 3. sam je zdej ex-best frendica, zaradi njene- nimam časa, moram se učit (razumem da se maš za učit -ampak 24/7- da nimaš časa niti za kofi?)- :roll:
sama mislm da je nekak boljše (vsaj zame) met ožji krog prijateljev in tem lahko zaupaš več.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 2. 2009
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayBoy-GirL » 06. Jul. 2010 23:47

shania napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:logično...ker moški ne more biti pravi prijatelj :D

zato ker moški ne more biti prijatejica :) prijatelj pa je lahko, ampak kakšen je pa že druga tema :)

BRAVO! :D

Resnična prijateljica,ki ji lahko zaupam,povem vse-ENA,sicer pa se o marsikateri temi lahko pogovorim tudi še katero drugo prijateljico,ki ji prav tako zaupam;)
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Uporabniški avatar
PIAMEGLIC
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PIAMEGLIC » 09. Jul. 2010 14:21

frendice so po rangu, 4 zelo dobre k jim vse poveš in zaupaš, ostale pa bolj za na kafe, na žur, šoping , brez prevelikih pričakovanj zaupanja in to..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov