Koliko pravih prijateljic imate?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Koliko pravih prijateljic imate?

Nič
24
17%
Eno
29
21%
Dve
35
25%
Tri
28
20%
Štiri
7
5%
Pet
10
7%
Več
7
5%
Skupaj glasov : 140

marla25
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a marla25 » 29. Sep. 2010 11:57

Iz srednješolskih 4ih prijateljic in 3eh prijateljev sem ohranila le eno prijateljico in enega prijatelja. Eno sem pa spoznala na novo, s to se zdej tudi največ družim, vem pa da tisti ki je ostala iz srednje šole lahko povem vse (čeprav ji trenutno še zdaleč ne, v bistvu nikomur) in bo vedno v mojem življenju, čeprav se ne boma slišale tako pogosto. Pač taka oseba ko je lahko ne vidim 1 leto pa jo pokličem in mi je še zmeraj blizu.
Uporabniški avatar
Justica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Justica* » 30. Sep. 2010 17:23

js taprave trenutno nimam pa me nič ne moti. živim v kraju kjer so sami fantje pa še ti so stari okol 10 let. hodim pa v 4. letnik in mam tako obupne sošolke..sj se pogovarjam druzim z njimi med odmori..ampak glede zaupanja se pa tko hitro opečeš. neki eni zaupaš naslednjo sekundo ve cela šola. vsako leto sm se kar velikrat tako grdo opekla s tem da sem se odločila da v šoli ne bom zaupala nobeni več. prijatelje dobiš z leti ne pa kar takoj. mam družbo s katerimi hodim ven in na kofetke ampak osebnih stvari ne razlagam nikomur samo mami s katero se izredno dobro razumeva in pa mojemu fantu..nekatere punce v teh letih kot sem jaz so prave hinavke da ne uporabim hujše besede. seveda pa se najde tudi kakšen cukerček ampak takih je malo. malce bodo oz bomo mogle že odrstit (zase ne bom rekla da sem že čisto zrela ker še vedno kdaj kaj userjem ampak zaupanih stvari pa ne govorim naprej.)
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 02. Okt. 2010 20:10

Nimam ene najboljše prijateljice. Obstaja več oseb, katerim lahko zaupam zelo različne osebne zadeve, ampak vsaki pač zadeve iz različnih "delov" mojega življenja. Pač odvisno od kod te prijatlce poznam in kakšni interesi nas družijo. No, ni pa jih veliko - enih pet. Mam sicer eno, ki ji lahko povem zadeve iz vseh delov mojega življenja, vendar se žal zelo poredko vidiva. Sem pa imela negativne izkušnje v preteklosti. Tako sta npr. dve sicer zelo dobri kolegici s faksa, povsem poniknili, ko se je faks končal. Škoda, mi je žal zanju...
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 02. Okt. 2010 20:34

imam 3 dobre prijateljice, popolnoma vsega pa ne zaupam nikomur (ker se trenutno počutim tako, da se ne morem na nikogar popolnoma zanesti, kot samo sama nase).

Lyresse napisal/-a:a je folk res tok nezanesljiv al sam js napačnga najdm? x)
js bi tud mela looooooong friendship! ^^ ne pa da vse takole mineva :/

to se tudi jst občasno sprašujem. mislim, da se ljudje spreminjajo(mo), tako da zaradi tega včasih tudi dolgotrajno prijateljstvo lahko mine, ljudje se spremenijo in počasi oddaljujejo drug od drugega.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov