koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
kathy napisal/-a:bubyka napisal/-a:kathy napisal/-a:Za enkrat še nobenega, pa tud v bližni prihodnosti (nadalnih 20let) nebi mela nobenega...
Mal sem firbec pa me zanima zakaj ne? A to reno a kaj? Kaj a jih ne maras??
Ja, jih mam čist rada če jih majo drugi, pa če jih jst dobim za urco ali dve...to je pa tud vse.
Tko k si že prej eni napisala, da ma pač rada mir, tko je tud pr men, pa še velik časa ti vzamejo in ti omejijo svobodo...jst pa nažalost ne maram odrekat svoji svobodi in početju kar men tist trenutek paše...se zlo težko drugim prilagajam...
Zaenkrat sva si složna da nobenga. Razlog imava pa čist isti kot je kathy napisala - rada bi čim več stvari doživela
Tko nekak...
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
mah z enim bom cist zadovolna... ce pa nou nobenga pa tud prov
vem d bi mogla spremenit mau mislenje, glede na to d je dojenckov iz leta v leto vedno manj, sam ce bom js kle zj 5 frocov rodila noum kj velik pomagala....sam seb bom lajf unicla
pac nism tip matere
p.s to pism zato k nam je predkratkim trsica pr zgodki neky razlagala d bomo slovenci izumrl ce ne bomo zacel kj vec otrokov delat
vem d bi mogla spremenit mau mislenje, glede na to d je dojenckov iz leta v leto vedno manj, sam ce bom js kle zj 5 frocov rodila noum kj velik pomagala....sam seb bom lajf unicla
pac nism tip matere
p.s to pism zato k nam je predkratkim trsica pr zgodki neky razlagala d bomo slovenci izumrl ce ne bomo zacel kj vec otrokov delat
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
baby girl napisal/-a:mah z enim bom cist zadovolna... ce pa nou nobenga pa tud prov
pac nism tip matere
Ne se sikirat, ker je baje rodnost v zadnjem cajtu zelo narastla!!!
Don't worry, be happy!!!
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Lastovica napisal/-a:Tudi jaz si ne zelim otrok. Me prav ob zivce spravljajo in jih nimam rada niti v blizini... cudno?
sorci ampak meni je to cudno, ne razumem zakaj nekdo ne bi hotel imeti otroke... jst sem nor na tamale
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Jaz verjetno ne bom imela otrok. Nimam nobene želje. Same obveznosti vidim, ko pomislim na otroke. Je pa problem potem v tem, da ko bom stara, ne bom imela nobenega, ki bo pogledal name in me tu in tam obiskal.
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Tudi jaz si ne zelim otrok. Me prav ob zivce spravljajo in jih nimam rada niti v blizini... cudno?
sorci ampak meni je to cudno, ne razumem zakaj nekdo ne bi hotel imeti otroke... jst sem nor na tamale
hja..sto ljudi sto cudi ti bom rekla
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
.:sonchika:. napisal/-a:Je pa problem potem v tem, da ko bom stara, ne bom imela nobenega, ki bo pogledal name in me tu in tam obiskal.
Pa saj lih največ zaradi tega ljudje delamo-delajo otroke! To je palica za starost. No, včasih se tudi ponesreči in kaki otroci že prej razkosajo starše...
Don't worry, be happy!!!
-
.:sonchika:. napisal/-a:Jaz verjetno ne bom imela otrok. Nimam nobene želje. Same obveznosti vidim, ko pomislim na otroke. Je pa problem potem v tem, da ko bom stara, ne bom imela nobenega, ki bo pogledal name in me tu in tam obiskal.
no, se bova tako zmenila, naj ti fant/moz naredi otroka, rodis ga... in ga potem das meni na cuvanje, tako da se bos izognila obveznostmi, potem ko bos stara in ne bos imela nobenega, ti jst pripeljem tvojga otroka nazaj. a?
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Haha... Če bom že imela otroka, bo tudi moja obveznost. Ideja pa ni slaba.
-
ja no, ce se bos premislila.. ti kr sporoc
- januška
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2005
zdej ne vem a vse ki si ne želite otrok, a ste še tako mlade, ali ste prepričane da jih resnično ne želite imeti??
ne gre mi v glavo da si ne želite nekaj resnično svojega
ne me narobe razumet, ampak resnično bi rada tudi vas jaz razumela
- pupa17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
januška napisal/-a:zdej ne vem a vse ki si ne želite otrok, a ste še tako mlade, ali ste prepričane da jih resnično ne želite imeti??
Jst si ne želim otroka. Niti me ne ganejo dojenčki kukr nekatere moje frendice. Sicer sm stara kumej 17 in se še vse lahko spremeni(nikoli ne reci nikoli) ampak če bom že mela ga bom mela po 30 letu.
Pač Januška nimamo vse tega materinskega čuta v seb (še) in nam bistvo življenja predstavla kej druzga kot biti mati
- januška
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2005
sej ravno to ti hočem rečt
pri 17-ih mi še na misel ni prišlo da bi imela otroka, pa takrat sem imela še 5 let staro sestro doma
sedaj pa je moje mnenje čisto drugačno
ko sem spoznala mojega moža in ko sva spoznala da se resnično ljubiva sva si oba noro zaželela otrok
pri 17-ih mi še na misel ni prišlo da bi imela otroka, pa takrat sem imela še 5 let staro sestro doma
sedaj pa je moje mnenje čisto drugačno
ko sem spoznala mojega moža in ko sva spoznala da se resnično ljubiva sva si oba noro zaželela otrok
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov