koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
Libido. napisal/-a:zakaj pa tako?
zelooo me privlači brezskrbno življenje, hkrati pa se zavedam, da je potem na "stara" leto vrjetno dolgčas, + to, da bo vrjetno bodoči poba hotel kej met.
tako da, ali ne bo nič in bomo čas posvečali čemu drugemu, ali pa bo več kot dva, kajti js sem bila 11let edinka in je res mučno (vsaj meni je bilo), zdej mam 1 sestro in bi mi blo zelo všeč, če bi imela še eno/enega
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
huh.. še kaki dve leti nazaj sem rekla, da verjetno nobenega. sedaj pa enega, maximum dva. treh otrok si niti slucajno ne zelim. sploh pa zelim prvo koncati fax in uresniciti svoje ambicije in zelje. tako bom imela kaj nuditi svojemu otroku in imel bo izpolnjeno mamo, ki je uresničila svoje želje.
ampak kako se bo scenarij dejansko odvrtel bomo pa videli v prihodnosti
ampak kako se bo scenarij dejansko odvrtel bomo pa videli v prihodnosti
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- Vivien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Najprej si nisem prav nobenega otročka želela.
Zdaj pa mislim, da bom čez nekaj let imela dva, najverjetneje. Več pa sigurno ne bi. Najbolj idealno bi bilo da bi imela kar dvojčka pa bi bilo enkrat za vselej rešeno (kot je že ena zgoraj napisala)
Zdaj pa mislim, da bom čez nekaj let imela dva, najverjetneje. Več pa sigurno ne bi. Najbolj idealno bi bilo da bi imela kar dvojčka pa bi bilo enkrat za vselej rešeno (kot je že ena zgoraj napisala)
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
inaa napisal/-a:bina_ napisal/-a:jaz si pa želim dvojčke... se pravi en porod...pa je misija zaključena...
dobra ideja ja, sam pomoje je tut nosečniško trpljenje dvakrat večje kt pa ze tko al tko
Ne samo nosečniško, tudi po porodu je več dela & težav .. Pa tudi na same otroke pomoje to precej drugače vpliva, kot pa če bi imeli mlajšega oz. starejšega brata / sestro ..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov