koliko otrok si želite-imate??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

koliko otrok si želite-imate

1
59
11%
2
271
49%
3 ali več
172
31%
nobenega
56
10%
Skupaj glasov : 558

Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 11. Jul. 2008 22:22

Zelo rada imam otroke, želim si jih kmalu in čimveč. Koliko jih bom pa imela bomo pa videli...odvisno tudi od partnerjevih želja.
Pain is temporary, glory is forever!
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 12. Jul. 2008 10:37

Rada bi imela dva; deklico in dečka s par letno razliko.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 12. Jul. 2008 10:41

2 bi mela ziher.. Če bi on želel več, mogoče 3.. Enga bi mela kar kmal.. Najraj bi bla mlada mamica :cool:
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *lady bug* » 12. Jul. 2008 13:31

Jaz bi mela 2 al pa 3 ziher, pa jaz bi tud rada bla mlada mamica, pri kakšnih 21 letih bi mela prvega bejbija :)
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 15. Jul. 2008 11:13

Jst bi mela (čez neki časa) 2 - fantka pa punčko :P
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 15. Jul. 2008 11:16

Tudi jaz. To je po mojem mnenju povsem dovolj.

Na živce mi gredo tiste verne družine, ki jih imajo, kolikor jih pač Bog da ... Ampak dandanes je težko preživeti 6 ali 7 otrok (kot v nekem primeru, ki ga poznam).
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 15. Jul. 2008 11:26

Js mam mlado mami,je bla stara 20 ko me je mela in se ful dobr štekama,vse ji lahk povem,oblačila si sposojama,skupi hodma v šoping...Tk,da tiste,ku bi rade ble mlade mamice majo kr prov. :) Čeprov se mi zdi,da morš bit dost zorganiziran,da še maš kej od mladosti,pa od študija.Js ni sm za to. :P

Drgač sm pa edinka,očim ma dvojčka,sam sta žvela v Belgiji in sta bla polet 1 mesec pr nam.Js sm popizdevala,tud zdj ko sta v ljubljani,nimam rada,če prideta prevečkrat domu.Al pa če že,mam rada,da prideta za en dan oz. dva.Zdele ko je en pr nm,sm že čist na robu živčnega zloma.Tk,da js sm edinka in mi je to supr fino fajn in ne bi mela nč bratov in sestr. :)
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 15. Jul. 2008 13:04

*urškica* napisal/-a:Js mam mlado mami,je bla stara 20 ko me je mela in se ful dobr štekama,vse ji lahk povem,oblačila si sposojama,skupi hodma v šoping...Tk,da tiste,ku bi rade ble mlade mamice majo kr prov. :) Čeprov se mi zdi,da morš bit dost zorganiziran,da še maš kej od mladosti,pa od študija.Js ni sm za to. :P

Drgač sm pa edinka,očim ma dvojčka,sam sta žvela v Belgiji in sta bla polet 1 mesec pr nam.Js sm popizdevala,tud zdj ko sta v ljubljani,nimam rada,če prideta prevečkrat domu.Al pa če že,mam rada,da prideta za en dan oz. dva.Zdele ko je en pr nm,sm že čist na robu živčnega zloma.Tk,da js sm edinka in mi je to supr fino fajn in ne bi mela nč bratov in sestr. :)

meni je pa čudno, če si sposojam obleke z mamo in se z njo obnašam kot z najboljšo prijateljico. saj je z razlogom moja mama. seveda je pravilno, da ji zaupam določene stvari, ampak za nekatere enostavno rabim prijateljice. čudno mi je tudi, ko se mama oblači isto kot hčerka in nazadnje niti ne ločiš ali sta sestri. :?
glede dvojčkov pa, se mi zdi, da si ljubosumna (pa s tem ne mislim nič slabega). :)
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 15. Jul. 2008 13:21

hm..nevem no nekak nisem ta tip, ki bi nevem kako strašno želela otroke.. :? Pa ne me zdaj narobe razumet, da jih slučajno nočem imeti... verjetno se bo moje mišljenje zelo spremenilo, ko bom dobila resnega partnerja, službo itn.. sam zaenkrat pa nevem no, da bi bila mlada mamica..saj so mi zelo lušne sam..jaz enostavno nisem za to...

No ko pa bo že čas za to..pa nevem enega maksimalno dva in še to bi si želela dvojčka (če bi že bila dva)...pa punčko bi ful rada imela..al pa par če bi bila dvojčka :D ..sam ah..kje pa je še to..je še polnoooo stvari pred mano..predem bom resno začela razmišljati o tem :razz:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 15. Jul. 2008 13:59

p!ka napisal/-a:^^^Uf, to pa bi bla velika familija. Moja kolegica ima 7 bratov in sester in ti povem, da si želi, da bi bla edinka zdr dosti razlogov in eden izmed teh je tudi, da se starši ne morejo posvetit usem enakovredno, ker jih je tolko. In še sobe si morejo delit.

a je tvoja kolegica najstnica?

jaz bi imela enega ali dva otroka, drugače pa se mi zdi ful fajn, da je družina velika. splohn ko imamo kakšna družinska srečanja je fajn, ko nas je toliko. moja mama ima namreč 3 sestre in dva brata, oče pa eno sestro in 3 brate. potem pa si lahko mislite, koliko bratrancev in sestričen imam. in sploh v otroštvu je bilo fajn, ko smo bili na kupu (taka doživetja bi privočila tudi svojim otrokom). :D sedaj pa včasih razmišljam, kako bo, ko bomo mi imeli kakšna družinska srečanja - jaz imam enega brata in sestrico (ki svoje družine ne bo imela najbrž še 20 let :D ), fant pa ima le enega brata. in potem nimaš tudi veliko za izbirati med botri za svoje otroke :D , pa tudi otrok najbrž ne bo toliko, kot je bilo nas (govorim o bratrancih in sestričnah).

malo sem zabluzila, ampak povedati hočem, da imam na velike/majhne družine dva pogleda. všeč mi je, da je družina velika, hkrati pa si želim le enega ali dva otroka.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 15. Jul. 2008 16:36

Sem edinka :cool: .

Imam: 0.
Želim: 0.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 15. Jul. 2008 20:50

Pri nas doma smo trije otroci in nam je bilo prav fletno, čeprav smo se kdaj pa kdaj skregala. Tako, da bi gotovo imela vsaj 2 ali 3 otročičke.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a T|gr|cA » 15. Jul. 2008 22:47

jst bi mela pa dva...fantka pa punčko :)
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 16. Jul. 2008 14:35

T|gr|cA napisal/-a:jst bi mela pa dva...fantka pa punčko :)

Mislm, da nas je takih ogromno, ki bi meli tko. Me zanima kolkim bo ratalo. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
mijau.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2008