koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Zelo rada imam otroke, želim si jih kmalu in čimveč. Koliko jih bom pa imela bomo pa videli...odvisno tudi od partnerjevih želja.
Pain is temporary, glory is forever!
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
2 bi mela ziher.. Če bi on želel več, mogoče 3.. Enga bi mela kar kmal.. Najraj bi bla mlada mamica
Worship me or walk away.
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz bi mela 2 al pa 3 ziher, pa jaz bi tud rada bla mlada mamica, pri kakšnih 21 letih bi mela prvega bejbija
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
Jst bi mela (čez neki časa) 2 - fantka pa punčko
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Tudi jaz. To je po mojem mnenju povsem dovolj.
Na živce mi gredo tiste verne družine, ki jih imajo, kolikor jih pač Bog da ... Ampak dandanes je težko preživeti 6 ali 7 otrok (kot v nekem primeru, ki ga poznam).
Na živce mi gredo tiste verne družine, ki jih imajo, kolikor jih pač Bog da ... Ampak dandanes je težko preživeti 6 ali 7 otrok (kot v nekem primeru, ki ga poznam).
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js mam mlado mami,je bla stara 20 ko me je mela in se ful dobr štekama,vse ji lahk povem,oblačila si sposojama,skupi hodma v šoping...Tk,da tiste,ku bi rade ble mlade mamice majo kr prov. Čeprov se mi zdi,da morš bit dost zorganiziran,da še maš kej od mladosti,pa od študija.Js ni sm za to.
Drgač sm pa edinka,očim ma dvojčka,sam sta žvela v Belgiji in sta bla polet 1 mesec pr nam.Js sm popizdevala,tud zdj ko sta v ljubljani,nimam rada,če prideta prevečkrat domu.Al pa če že,mam rada,da prideta za en dan oz. dva.Zdele ko je en pr nm,sm že čist na robu živčnega zloma.Tk,da js sm edinka in mi je to supr fino fajn in ne bi mela nč bratov in sestr.
Drgač sm pa edinka,očim ma dvojčka,sam sta žvela v Belgiji in sta bla polet 1 mesec pr nam.Js sm popizdevala,tud zdj ko sta v ljubljani,nimam rada,če prideta prevečkrat domu.Al pa če že,mam rada,da prideta za en dan oz. dva.Zdele ko je en pr nm,sm že čist na robu živčnega zloma.Tk,da js sm edinka in mi je to supr fino fajn in ne bi mela nč bratov in sestr.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
*urškica* napisal/-a:Js mam mlado mami,je bla stara 20 ko me je mela in se ful dobr štekama,vse ji lahk povem,oblačila si sposojama,skupi hodma v šoping...Tk,da tiste,ku bi rade ble mlade mamice majo kr prov. Čeprov se mi zdi,da morš bit dost zorganiziran,da še maš kej od mladosti,pa od študija.Js ni sm za to.
meni je pa čudno, če si sposojam obleke z mamo in se z njo obnašam kot z najboljšo prijateljico. saj je z razlogom moja mama. seveda je pravilno, da ji zaupam določene stvari, ampak za nekatere enostavno rabim prijateljice. čudno mi je tudi, ko se mama oblači isto kot hčerka in nazadnje niti ne ločiš ali sta sestri.
glede dvojčkov pa, se mi zdi, da si ljubosumna (pa s tem ne mislim nič slabega).
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
hm..nevem no nekak nisem ta tip, ki bi nevem kako strašno želela otroke.. Pa ne me zdaj narobe razumet, da jih slučajno nočem imeti... verjetno se bo moje mišljenje zelo spremenilo, ko bom dobila resnega partnerja, službo itn.. sam zaenkrat pa nevem no, da bi bila mlada mamica..saj so mi zelo lušne sam..jaz enostavno nisem za to...
No ko pa bo že čas za to..pa nevem enega maksimalno dva in še to bi si želela dvojčka (če bi že bila dva)...pa punčko bi ful rada imela..al pa par če bi bila dvojčka ..sam ah..kje pa je še to..je še polnoooo stvari pred mano..predem bom resno začela razmišljati o tem
No ko pa bo že čas za to..pa nevem enega maksimalno dva in še to bi si želela dvojčka (če bi že bila dva)...pa punčko bi ful rada imela..al pa par če bi bila dvojčka ..sam ah..kje pa je še to..je še polnoooo stvari pred mano..predem bom resno začela razmišljati o tem
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
p!ka napisal/-a:^^^Uf, to pa bi bla velika familija. Moja kolegica ima 7 bratov in sester in ti povem, da si želi, da bi bla edinka zdr dosti razlogov in eden izmed teh je tudi, da se starši ne morejo posvetit usem enakovredno, ker jih je tolko. In še sobe si morejo delit.
a je tvoja kolegica najstnica?
jaz bi imela enega ali dva otroka, drugače pa se mi zdi ful fajn, da je družina velika. splohn ko imamo kakšna družinska srečanja je fajn, ko nas je toliko. moja mama ima namreč 3 sestre in dva brata, oče pa eno sestro in 3 brate. potem pa si lahko mislite, koliko bratrancev in sestričen imam. in sploh v otroštvu je bilo fajn, ko smo bili na kupu (taka doživetja bi privočila tudi svojim otrokom). sedaj pa včasih razmišljam, kako bo, ko bomo mi imeli kakšna družinska srečanja - jaz imam enega brata in sestrico (ki svoje družine ne bo imela najbrž še 20 let ), fant pa ima le enega brata. in potem nimaš tudi veliko za izbirati med botri za svoje otroke , pa tudi otrok najbrž ne bo toliko, kot je bilo nas (govorim o bratrancih in sestričnah).
malo sem zabluzila, ampak povedati hočem, da imam na velike/majhne družine dva pogleda. všeč mi je, da je družina velika, hkrati pa si želim le enega ali dva otroka.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
T|gr|cA napisal/-a:jst bi mela pa dva...fantka pa punčko
Mislm, da nas je takih ogromno, ki bi meli tko. Me zanima kolkim bo ratalo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema