koliko otrok si želite-imate??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Veliko, najmanj 3, rada bi jih imela 5, ampak glede na to ,da sem stara 26, pa brez otrok in povrh še samska, mi slabo kaže. Sem pa bila v dolgoletni vezi, pa sem partnerja prosila, prepričevala in na koncu že prisiljevala (žal), da bi imela dojenčeka, pa ni želel. Opažam pa, da se mi je res prebudil materinski čut, saj mi ob dojenčkih in otrokih gre kar na jok, saj bi jih tk mela
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
če bi me vprašala 2leti nazaj bi rekla: NOBENEGA! no,če me vprašaš sedaj,bi bil odgovor drugačen: 2 (fantka&punčko)
velikokrat sva se s fantom pogovarjala o tem in me je nekako prepričal,da je pa vseeno lepo imeti svoje otroke... no,seveda bi pa počakala še 10let.da naredim šolo in si poiščem redno službo.pač želim,da bi lahko normalno preživljala otroke.
velikokrat sva se s fantom pogovarjala o tem in me je nekako prepričal,da je pa vseeno lepo imeti svoje otroke... no,seveda bi pa počakala še 10let.da naredim šolo in si poiščem redno službo.pač želim,da bi lahko normalno preživljala otroke.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jaz pa prihajam iz druzine z 4imi otroci, in mislim da je to res fajn. med najstarejso sestro in najmlajsim je 19 let razlike (mamica zgodaj zacela, vsi imamo istega oceta ), tako da ko bom imela otroke, definitivno ne bo en sam! vsaj dva, in najvec 4. pa bolj kot to da bodo prisli otroci, upam da bodo meli dobrega oceta
- ElektroKat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: neverland
jas bi mela 2, punčko pa fantka
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hm, a sem edina ki meni da je 1 čist zadost?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov